ΣΤΗΛΕΣ

Χιουμοριστικά... σκίτσα με στόχο το Ρονάλντο!

Χιουμοριστικά... σκίτσα με στόχο το Ρονάλντο!
Ρονάλντο-σκίτσα

Οι ερωτικές... περιπέτειες του Ρονάλντο στη Βραζιλία τον έβαλαν στο στόχαστρο πολλών σκιτσογράφων!

Το "μπλέξιμο" μάλιστα στο οποίο πηρε μέρος ο Βραζιλιάνος άσος με τρεις τραβεστί ιερόδουλες στο Ρίο Ντε Ζανέιρο, οι οποίες έφτασαν μάλιστα στο σημείο να τον κατηγορήσουν μέχρι και για... χρήση ναρκωτικών, "ενέπνευσε" αρκετούς μπλόγκερ στο διαδίκτυο, οι οποίοι δημοσίευσαν αρκετα "πικάντικα" σκίτσα με πρωταγωνιστή το "φαινόμενο". Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι σε ένα από αυτά, στο αριστερό μέρος της εικόνας βλέπουμε τρεις συμπαίκτες του Ρονάλντο στη Μίλαν, οι οποίοι βλέπουν τον προπονητή τους να τους δείχνει κάποια συστήματα προπόνησης για τους αγώνες, ενώ στο δεξί κομμάτι παρουσιάζεται ο Ρονάλντο να φοράει φανέλα των "ροσονέρι" (έχει το Νο 99 στην πλάτη) και να παρακολουθεί από τον ίδιο προπονητή άλλο... σύστημα.

Ποιο είναι αυτό; Αντί να υπάρχουν στον πίνακα, σχέδια με κιμωλίες και βελάκια που να δείχνουν τις θέσεις των παικτών στο γήπεδο, υπάρχει μία ζωγραφιά που δείχνει γυμνούς έναν άνδρα και μία γυναίκα!

Πάνω μάλιστα από τον πίνακα αυτό, υπάρχει η σχετική ένδειξη-σπόντα για το παίκτη: "Έτσι προπονείται ο Ρονάλντο", λέει χαρακτηριστικά, αναφερόμενο φυσικά στο ροζ σκάνδαλο στα οποίο πρωταγωνίστησε ο Λατινοαμερικανός επιθετικός...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ