ΣΤΗΛΕΣ

Ταινία σκληρού πορνό με σωσία του... Ρονάλντο!

Ταινία σκληρού πορνό με σωσία του... Ρονάλντο!
Ρονάλντο-πορνό

Η πρώην του Ρονάλντο, Βίβι Μπρουνιέρι, πρωταγωνιστεί σε ταινία πορνό μαζί με σωσία του... "φαινομένου"!

Αυτά ήταν τα πρόσφατα "επεισόδια" από την ταραχώδη ζωή του Ρονάλντο, τα οποία όμως φαίνεται πως επισκιάζονται από ένα ακόμα, το οποίο είναι ακόμα πιο "πιπεράτο". Όπως αποκαλύπτει η βραζιλιάνικη εφημερίδα "Folha" μέσω της ιστοσελίδας της, μία πρώην αρραβωνιαστικιά του Ρονάλντο, το διάσημο μοντέλο Βίβι Μπρουνιέρο, θα πάρει μέρος σε ταινία σκληρού πορνό, με το πλέον εντυπωσιακό γεγονός να είναι πως θα έχει ως ερωτικό παρτενέρ έναν σωσία του... "φαινομένου".

Ο συγκεκριμένος ηθοποιός θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, ενώ όπως διέρρευσε, στην συγκεκριμένη hard core ταινία, θα φοράει τη φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας!

Ο τίτλος της ταινίας αφήνει λίγο χώρο στην φαντασία: "Vivi Ronaldinha, minha primeira vez", είναι ο αυθεντικός τίτλος, που στα ελληνικά σημαίνει "Βίβι Ροναλντίνια, η πρώτη μου φορά".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ταινία θα κυκλοφορεί μέσω dvd και θα διατίθεται από ειδικά καταστήματα από τις 20 Ιουνίου, ενώ από τη Δευτέρα κυκλοφορούν ήδη οι πρώτες φωτογραφίες με το πρωταγωνιστικό ζευγάρι.

Να σημειωθεί πως η Μπρουνιέρι ήταν ζευγάρι με τον 31χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό, την εποχή που αγωνιζόταν στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα τα είχε και με έναν συμπατριώτη του: τον Ριβάλντο.

Πριν από μερικά χρόνια μάλιστα, το διάσημο μοντέλο είχε ανακοινώσει πως είχε μείνει έγγυος από τον τότε άσο της Μπαρτσελόνα, αργότερα όμως ανακάλεσε τα αρχικά λεγόμενά της.









ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ