ΠΟΛΟ

"Μπουρμπουλήθρες" στην κάμερα

"Μπουρμπουλήθρες" στην κάμερα
Κουτέλη και Τσουκαλά

Παρακολουθήστε τις... διαφορετικές δηλώσεις των αθλητριών του ΝΟΒ στην κάμερα του Sport24.gr

Για αλλαγή κι ελπίζοντας ότι δεν θα εκνευρίσουμε τις φίλες αθλήτριες του ΝΟΒ, είπαμε να αποκαλύψουμε ορισμένα βίντεο αλά... Θέμος. Άλλωστε έχουμε την άδεια της αρχηγού Άντυς Μελιδώνη, οπότε όποια παράπονα υπάρξουν μπορούν να γίνουν σ' αυτή.
Μία από τις κορυφαίες -αν όχι η κορυφαία- του ΝΟΒ σε αυτό το Final Four ήταν η Χριστίνα Τσουκαλά. Έτσι, αμέσως μετά τη νίκη επί της Οριτζόντε Κατάνια στον ημιτελικό της Παρασκευής, αφού της δώσαμε συγχαρητήρια της ζητήσαμε να μας μιλήσει. Κάτι όμως ο ενθουσιασμός, κάτι το νεαρό της ηλικίας, έφεραν το παρακάτω αποτέλεσμα.



Αφού λοιπόν, αποτύχαμε με την Χριστίνα, κατευθυνθήκαμε στην αρχηγό της ομάδας, Άντυ Μελιδώνη. Η Άντυ πολύπειρη και με πολλές συνεντεύξεις στο παλμαρέ της, δεν περιμέναμε ότι θα... κόλωνε!



Συνέχισε με... κλισέ!



Ενώ επικαλείται και τον "μεγάλο"...



Ε, τελικά την εκνευρίσαμε!



Μία μέρα αργότερα, ο ενθουσιασμός ήταν πολύ μεγαλύτερος. Πρώτη ανέλαβε να μας μιλήσει για τα συναισθήματά της η Αγγελική Γερόλυμου!



Η συνέχεια άνηκε στην Ντίνα Κουτέλη. Η Ελληνίδα περιφερειακός που μία μέρα νωρίτερα μας είχε υποσχεθεί ότι θα μιλήσει μετά την κατάκτηση του τίτλου, ξεκίνησε δυναμικά...



Η εορτάζουσα -ανήμερα του τελικού είχε τα γενέθλιά της- δεν μπορούσε να κρύψει με τίποτα τον ενθουσιασμό της.
































ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ