EURO 2024

Σλοβενία - Δανία: Οι καλύτερες φάσεις από το ματς στην Στουτγκάρδη

Denmark's Christian Eriksen, left, vies for the ball with Slovenia's Jaka Bijol during a Group C match between Slovenia and Denmark at the Euro 2024 soccer tournament in Stuttgart, Germany, Sunday, June 16, 2024. (AP Photo/Ariel Schalit)
Denmark's Christian Eriksen, left, vies for the ball with Slovenia's Jaka Bijol during a Group C match between Slovenia and Denmark at the Euro 2024 soccer tournament in Stuttgart, Germany, Sunday, June 16, 2024. (AP Photo/Ariel Schalit) @2024 ARIEL SCHALIT/AP IMAGES

Η πρώτη ισοπαλία στο 17ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα καταγράφηκε στο πλαίσιο της πρεμιέρας του 3ου ομίλου, με την Σλοβενία να φέρνει 1-1 με την Δανία στη μεταξύ τους κόντρα στην "MHP Arena" στην Στουτγκάρδη.

Ο αγώνας μεταξύ της Δανίας της Σλοβενίας για την πρεμιέρα του Euro 2024 είχε γκολ, συγκινήσεις και θέαμα αλλά όχι νικήτρια.

Η Δανία άνοιξε το σκορ μόλις στο 17ο λεπτό με τον Κρίστιαν Έρικσεν όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει το τρίποντο, με την Σλοβενία να βρίσκει την απάντηση στο 77' με τον Γιάνζα και να παίρνει το βαθμό της ισοπαλίας, στην επιστροφή της στη μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου μετά από 24 ολόκληρα χρόνια.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΔΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ