ΠΟΛΟ

Oι παίκτριες του ΝΟΒ στο Sport24.gr

Oι παίκτριες του ΝΟΒ στο Sport24.gr
Μελιδώνη-Κουτέλη

Τα... χρυσά κορίτσια του ΝΟΒ Λαρά, Μελιδώνη, Κουτέλη και Γερόλυμου μιλούν στο Sport24.gr για το repeat

To Sport24.gr λοιπόν, σας αποχαιρετά από την Κέρκυρα με δηλώσεις της Αγγελικής Γερόλυμου, της Ντίνας Κουτέλη, της Γιούλης Λαρά και της Άντυς Μελιδώνη, που αφιέρωσαν το Κύπελλο στους δικούς τους ανθρώπους, ενώ η τρίτη συγκινήθηκε ιδιαίτερα όταν αναφέρθηκε στον αδικοχαμένο Άκη Τσαταλιό.
Γερόλυμου: " Δύσκολο να διατηρηθείς ψηλά"
Στη διάρκεια της Βουλιαγμένης στάθηκε η περιφερειακός της ομάδας Αγγελική Γερόλυμου που αφιέρωσε τον τίτλο στους ανθρώπους της ομάδας και την οικογένειά της.

" Για δεύτερη φορά καταφέραμε να κατακτήσουμε τον ευρωπαϊκό τίτλο. Είναι πολύ δύσκολο να διατηρηθείς στην κορυφή κι εμείς καταφέραμε τα τελευταία τρία χρόνια να συμμετάσχουμε σε τρεις τελικούς πανευρωπαϊκού επιπέδου και να κερδίσουμε δύο από αυτούς".

"Θέλω να ευχαριστήσω τις προπονήτριές μου, τις συμπαίκτριές μου, να το αφιερώσω σ' αυτούς και πάνω απ' όλα στην οικογένειά μου

".



Κουτέλη: " Το καλύτερο δώρο"
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις της Ντίνας Κουτέλη, που ευχαρίστησε τις συμπαίκτριές της για το καλύτερο δώρο γενεθλίων.

" Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, ήταν μία πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία, πιο χαρούμενη από πέρυσι μπορώ να πω, γιατί είναι πιο δύσκολο να διατηρηθείς στην κορυφή παρά να την κατακτήσεις".

"Επίσης είμαι διπλά χαρούμενη, γιατί οι συμπαίκτριές μου, μου έκαναν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσαν σήμερα, στα γενέθλιά μου

".



Λαρά: " Για τον Άκη και τη μητέρα μου"
Εμφανώς συγκινημένη η Γιούλη Λαρά μετά την απονομή, θυμήθηκε τον αδικοχαμένο προπονητή της Βουλιαγμένης Άκη Τσαταλιό, στον οποίο αφιέρωσε τον τίτλο μαζί με τις συμπαίκτριές της και τη μητέρα της.

Αρχικά, τη ρωτήσαμε αν του χρόνου θα γίνει το three-peat: " Είναι νωρίς ακόμα. Θέλω να χαρώ πάρα πολύ αυτή τη στιγμή. Είναι μία στιγμή που εγώ τουλάχιστον και νομίζω όλη η Βουλιαγμένη γράφει με χρυσά γράμματα. Είναι το back to back", είναι το repeat, είναι κάτι που δεν έχει καταφέρει κανείς μέχρι τώρα, το συνεχόμενο".

"Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη, είμαι πολύ χαρούμενη. Ίσως είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα σε αυτό το σωματείο μετά από 16 χρόνια".

"Επίσης, είμαι πολύ συγκινημένη. Αφιερώνω τον τίτλο στον Άκη Τσαταλιό 100%, στις συμπαίκτριές μου οι οποίες ήταν άψογες στο Final Four και στη μητέρα μου



".



Μελιδώνη: " Θα παίζω για άλλα 10 χρόνια"
Τέλος, λακωνική ήταν η Άντυ Μελιδώνη, που τόνισε ότι όποτε φτάνει σε μία τόσο μεγάλη στιγμή νιώθει ότι θα παίζει ακόμα 20 χρόνια.

Όπως και η Γιούλη, έτσι και η Άντυ ρωτήθηκε για το πιθανό three-peat του χρόνου: " Θα είμαστε εδώ του χρόνου να παίζουμε ακόμα; Κανείς δεν ξέρει. Κάθε χρόνο λέω ότι θα είναι η τελευταία μου χρονιά, αλλά κάθε φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, ανάλογο τέλος πάντων, νιώθω σαν 20 χρονών και νομίζω ότι θα παίζω άλλα δέκα χρόνια".




























ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ