ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ

Βάλε δύναμη στη ζωή σου με τις νέες BMW F 900 R & F 900 XR

Βάλε δύναμη στη ζωή σου με τις νέες BMW F 900 R & F 900 XR

Δυναμισμός, έλεγχος και πρόκληση στις νέες BMW F 900 R & F 900 XR.

Θέλεις να είσαι ενθουσιασμένος και να ελέγχεις την δύναμη? Να κυνηγήσεις αυτή την ιδιαίτερη στιγμή? Να νικήσεις την τελική πρόκληση? Αν ναι, τότε ψάχνεις τις νέες BMW F 900 R και F 900 XR.

Η ΝΕΑ BMW F 900 R

ΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ, ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Η F 900 R παρουσιάζεται με σπορ διαθέσεις. Είναι μια δυναμική και ισχυρή μοτοσικλέτα δρόμου, της οποίας η δύναμη μπορεί να χειριστεί με ακρίβεια. Σχεδιάστηκε για να προσφέρει απόλυτη οδηγική απόλαυση ενώ συγχρόνως διατηρεί έναν μεταβλητό χαρακτήρα. Όσον αφορά στην τεχνολογία φωτισμού, τη συνδεσιμότητα και την ασφάλεια, η F 900 R βρίσκεται πάντα στο πλευρό σου και μπροστά από όλους τους υπόλοιπους.

Η ΝΕΑ BMW F 900 XR

ΨΗΛΟΤΕΡΑ, ΤΑΧΥΤΕΡΑ, ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ

Με τη νέα F 900 XR μπορείς να κυνηγάς συνεχώς τις στροφές. Η συναρπαστική της σχεδίαση υπόσχεται απόλυτες επιδόσεις. Η όρθια, ξεκούραστη θέση οδήγησης, καθώς και η προστασία από τον αέρα και τις καιρικές συνθήκες το επιβεβαιώνουν: εδώ, μόνο ένας αποφασίζει πότε θα τελειώσει η οδήγηση – Εσύ. Χάρη στον πλούσιο εξοπλισμό της, είσαι άρτια εξοπλισμένος για τα ταξίδια και την πόλη. Απόλαυστε την καθημερινή σου δόση αδρεναλίνης ή αναζήτησε την επόμενη μεγάλη περιπέτεια.

Με έναν καινούργιο κινητήρα 895 cm3 που προσφέρει μέγιστη ροπή 92 Nm στις 6.500 σ.α.λ., η F 900 R είναι μία ισχυρή ευκίνητη roadster, ενώ η F 900 XR εγγυάται καθημερινή σπορ οδήγηση και υψηλή απόδοση πίσω από κάθε στροφή.

Κορυφαία ευελιξία δεν προσφέρουν μόνο τα ύψη σέλας (775 - 870 mm η XR και 770 - 865 mm η R) αλλά και οι πλήρως ρυθμιζόμενες μανέτες, και στην XR η ρύθμιση της ζελατίνας σε δύο επίπεδα. Η ιδανική θέση των ποδωστηρίων και της σέλας επιτρέπει στον συνεπιβάτη να απολαύσει μαζί σου κάθε χιλιόμετρο.

Οι F 900 R & F 900 XR αποτελούν σημείο αναφοράς και στο θέμα του φωτισμού καθώς διαθέτουν Προσαρμοζόμενο Προβολέα. Φωτίζει άριστα την περιοχή της στροφής όταν η μοτοσικλέτα βρίσκεται σε κεκλιμένη θέση από 7°, για μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια στη νυχτερινή οδήγηση και φροντίζουν για τον καλύτερο δυνατό φωτισμό του εσωτερικού της στροφής ή σε κακές συνθήκες φωτισμού.

Και οι δύο μοτοσικλέτες διαθέτουν ένα εξαιρετικά ευρύ φάσμα χρήσεων (sport, urban, touring).

Βάλε δύναμη στη ζωή σου με τις νέες BMW F 900 R & F 900 XR

#NeverStopChallenging

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ