ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ζενιόβ: "Η Ελλάδα δεν ήταν καλύτερη"

Referee Liran Liany speaks with Estonia's Sergei Zenjov , left, and his teammate Mattias Kait during the World Cup Group H qualifying soccer match between Greece and Estonia at Georgios Karaiskakis Stadium, in Piraeus port, near Athens, on Thursday, Aug. 31, 2017. (AP Photo/Petros Giannakouris)
Referee Liran Liany speaks with Estonia's Sergei Zenjov , left, and his teammate Mattias Kait during the World Cup Group H qualifying soccer match between Greece and Estonia at Georgios Karaiskakis Stadium, in Piraeus port, near Athens, on Thursday, Aug. 31, 2017. (AP Photo/Petros Giannakouris) AP

Ο Εσθονός δεξιός εξτρέμ, Σέργκεϊ Ζενιόβ, υποστήριξε στο Sport24.gr. ότι η Ελλάδα δεν ήταν καλύτερη στην επικράτησή της (0-1) στη "Le Coq Arena" του Ταλίν για τη πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Nations League.

Το γκολ του Κώστα Φορτούνη αρκούσε για να φύγει η Εθνική Ελλάδας με τη νίκη (0-1) από τη "Le Coq Arena" του Ταλίν επί της Εσθονίας και να ξεκινήσει με το "δεξί" στο Nations League.

Η ήττα άφησε απογοητευμένους τους Εσθονούς. Ο Σέργκεϊ Ζενιόβ, τον οποίον πέρασε ο Μάρτιν Ρέιμ στο 63ο λεπτό στη θέση του Ζένρι Άνιερ, υποστήριξε στο Sport24.gr ότι η Ελλάδα δεν ήταν καλύτερη από τη γηπεδούχο ομάδα.

"Νομίζω ότι η Ελλάδα δεν ήταν τόσο καλύτερη από εμάς. Η αλήθεια είναι ότι μπήκαν καλύτερα στο πρώτο 20λεπτο. Κατάφεραν, κιόλας, να σκοράρουν σε αυτό το διάστημα ( στο 14' ο Φορτούνης νίκησε τον Ακσάσου). Αυτό τους βοήθησε. Αλλά, δεν ήταν τόσο καλύτεροι από εμάς. Είναι εύκολη η απάντηση στην ερώτηση "γιατί δεν πήραμε βαθμούς". Γιατί η Ελλάδα σκόραρε κι εμείς δεν το κάναμε στις ευκαιρίες που είχαμε".

Ο 29χρονος δεξιός εξτρέμ της πολωνικής, Κρακόβια, ωστόσο αναγνώρισε την ελληνική ποιότητα και την απέδωσε στο γεγονός ότι πολλοί διεθνείς αγωνίζονται σε κορυφαία πρωταθλήματα του εξωτερικού.

"Ξέραμε από πριν ότι όλοι οι Έλληνες έχουν ποιότητα ως παίκτες. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι παίζουν στα κορυφαία πρωταθλήματα".

Ο Σέργκεϊ Ζενιόβ απέφυγε, όμως, να δώσει προβάδισμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης (πρόκρισης, δηλαδή) ανάμεσα σε Ελλάδα, Φινλανδία, Εσθονία και Ουγγαρία από το δεύτερο όμιλο της League C του Nations League.

"Δεν βλέπω κάποιο φαβορί στον όμιλο. Η Φινλανδία, η Ουγγαρία έχουν τις δικές τους ελπίδες. Πιστεύω ότι, όπως και στα δύο ματς που έγιναν το Σάββατο, και τα περισσότερα από τα υπόλοιπα θα κριθούν στο γκολ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Καλή νίκη για Εθνική, κακή βραδιά για Σκίμπε
Φορτούνης: "Μπορούσαμε και δεύτερο γκολ"
Σκίμπε: "Ανησυχήσαμε σε κάποιες φορές, αλλά τελικά πήραμε τη νίκη"
Η κριτική των παικτών της Εθνικής
Με το δεξί στο Nations League η Ελλάδα, 1-0 εκτός έδρας την Εσθονία

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ