NATIONS LEAGUE

Φορτούνης: "Μπορούσαμε και δεύτερο γκολ"

NATIONS LEAGUE / ÅÓÈÏÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
NATIONS LEAGUE / ÅÓÈÏÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο σκόρερ της Εθνικής Ελλάδας, Κώστας Φορτούνης, στην εκτός έδρας νίκη (0-1) επί της αντίστοιχης της Εσθονίας εκτίμησε ότι το εύρος του σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο.

Το γκολ του Κώστα Φορτούνη αρκούσε για να φύγει η Εθνική Ελλάδας με τη νίκη (0-1) από τη "Le Coq Arena" του Ταλίν επί της Εσθονίας και να ξεκινήσει με το "δεξί" στο Nations League.

Ο σκόρερ του μοναδικού γκολ της αναμέτρησης, υποστήριξε ότι η Εθνική Ελλάδας θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ.

"Στο πρώτο 35λεπτο ήμασταν πολύ καλοί, μετά ο αντίπαλος μας πίεσε αλλά κρατήσαμε το σκορ. Βάλαμε ένα πολύ ωραίο γκολ με ωραία συνεργασία. Μας πίεσαν, αλλά είχαμε καλύτερες ευκαιρίες για δεύτερο γκολ.

Βάλαμε την μπάλα κάτω και πήραμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Βλέπουμε ότι παιχνίδι με παιχνίδι προσπαθούμε να παίξουμε με κάτω τη μπάλα, το πετυχαίνουμε και θέλουμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας παίζοντας καλό ποδόσφαιρο"

ΠΕΛΚΑΣ: "ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΙΚΕΣ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ"

Ο Έλληνας διεθνής μέσος, Δημήτρης Πέλκας, στάθηκε στη σημασία της επικράτησης παρά το φτωχό θέαμα κόντρα στους Εσθονούς.

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι, σημασία έχει να κερδίζεις όλα τα παιχνίδια. Μόνο έτσι θα πας μπροστά. Ελέγχαμε το παιχνίδι, προχωράμε, βλέπουμε το επόμενο ματς, ήδη κοιτάζουμε την Ουγγαρία.

NATIONS LEAGUE / ÅÓÈÏÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
NATIONS LEAGUE / ÅÓÈÏÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μπήκαμε στην αρχική ενδεκάδα εγώ, ο Κουρμπέλης, ο Μπουχαλάκης, προσπαθήσαμε αν και νέοι στην ομάδα να βρούμε τη χημεία. Με το χρόνο θα βρούμε παραπάνω χημεία, λογικό να είχαμε κάποια κενά. Τα πήγαμε καλά. Ο Μπουχαλάκης δεν έχει τίποτα, θα δούμε με τον Μήτρογλου".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ