ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η κριτική των παικτών της Εθνικής

NATIONS LEAGUE / ÅÓÈÏÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
NATIONS LEAGUE / ÅÓÈÏÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Διαβάστε την κριτική των παικτών της Εθνικής Ελλάδος στη φιλική αναμέτρηση με την Εσθονία όπως τους αξιολόγησε το Sport24.gr.

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου επιβλήθηκε με 1-0 επί της Εσθονίας και ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο Nations League. Το γκολ του Κώστα Φορτούνη ήταν αρκετό για να χαρίσει στην αντιπροσωπευτική μας ομάδα το πρώτο της τρίποντο.

Οι παίκτες του Σκίμπε είχαν ένα εντυπωσιακό πρώτο 20λεπτο, στη συνέχεια όμως έχασαν το χώρο του κέντρου. Σίγουρα, δεν έθελξαν με την απόδοσή τους, ωστόσο εκείνο που μετράει είναι το τρίποντο.

Μπάρκας: Δεν είχε κανέναν ιδιαίτερα δύσκολο βράδυ. Όποτε χρειάστηκε να επέμβει ήταν στη σωστή θέση και καθάρισε όλες τις σέντρες που έκαναν οι Εσθονοί.

Τοροσίδης: Βοήθησε αρκετά στο επιθετικό κομμάτι αφού ανέβαινε συχνά. Είχε την καλή στιγμή στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όπου βέβαια δεν άφησε λανθασμένα την μπάλα στον Μήτρογλου. Στην άμυνα είχε τις καλές και τις κακές του στιγμές.

Μανωλάς: Μαζί με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο έκαναν στις περισσότερες φορές ό,τι χρειάστηκε. Δεν είχαν να αντιμετωπίσουν και κάποιον ιδιαίτερα απειλητικό αντίπαλο. Στα συν του Μανωλά ότι καθάρισε όλες τις ψηλές μπαλιές που είχαν ως στόχο τον Ταμ.

Παπασταθόπουλος: Όσα αναφέραμε για τον Μανωλά ισχύουν και για τον στόπερ της Άρσεναλ. Εύκολο ματς για την κλάση του ελληνικού διδύμου στόπερ το οποίο έκανε σωστά τα βασικά.

Λυκογιάννης: Σε αντίθεση με τον Τοροσίδη ανέβηκε ελάχιστα και δεν βοήθησε τόσο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Ωστόσο, αυτό ήταν κάτι λογικό αφού οι Εσθονοί έπαιζαν μόνο από την πλευρά του και στο αμυντικό κομμάτι πήρε αρκετά καλό βαθμό.

Μπουχαλάκης: Όσο η Εθνική ομάδα έπαιζε καλά και εκείνος βοήθησε. Όσο περνούσε η ώρα έπεσε η απόδοσή του, δεν βοήθησε όταν οι Εσθονοί ανέβασαν το πρέσινγκ τους στην κυκλοφορία της μπάλας, ενώ αντικαταστάθηκε λόγω και ενός προβλήματος τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Κουρμπέλης: Είχε πιο σταθερή απόδοση σε σχέση με τον Μπουχαλάκη, όμως και εκείνος αντιμετώπισε προβλήματα όταν πίεσαν πιο ψηλά οι Εσθονοί. Γενικότερα πάντως ήταν θετικός, αν και με έναν παίκτη δίπλα του με τα χαρακτηριστικά του Ζέκα θα ήταν καλύτερος.

Πέλκας: Πέρα από τον σκόρερ Φορτούνη τόσο ο Πέλκας όσο και ο Μάνταλος έκαναν τη δουλειά τους με το παραπάνω. Ιδιαίτερα δραστήριος ο μέσος του ΠΑΟΚ, είχε και ένα καλό σουτ το οποίο θα μπορούσε να τον χρήσει και σκόρερ.

Μάνταλος: Καλό παιχνίδι και από τον αρχηγό της ΑΕΚ. Βοήθησε στην κυκλοφορία της μπάλας, είχε καλούς συνδυασμούς με τον Φορτούνη με αποκορύφωμα την πάσα του στο 91'.

Φορτούνης: Πέτυχε το γκολ, από τα πόδια του ξεκίνησε η φάση του δοκαριού της Εθνικής και ήταν γενικότερα από τους πλέον δραστήριους παίκτες. Το μοναδικό μελανό σημείο της εμφάνισής του ο τρόπος που τελείωσε τη φάση στο 90+1'. Θα μπορούσε να είχε πλασάρει καλύτερα ή να δώσει πάσα στο Πέλκα.

Μήτρογλου: Αγωνίστηκε για κάτι παραπάνω από ένα ημίχρονο λόγω του τραυματισμού του. Τροφοδοτήθηκε ελάχιστα μέσα στην μεγάλη περιοχή, ωστόσο στη μοναδική φάση που πήρε με αξιώσεις την μπάλα δημιούργησε την ασίστ στον Φορτούνη.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Μπακασέτας: Κλήθηκε να παίξει σε ρόλο φορ και ήταν φανερό πως δεν μπορούσε να ανταποκριθεί σε αυτόν τον ρόλο. Έβγαινε συνέχεια εκτός περιοχής, ενώ γενικότερα τροφοδοτήθηκε ελάχιστα.

Τζιόλης: Μπήκε στη θέση του Μπουχαλάκη στο 78 και έκανε αυτό ακριβώς που χρειαζόταν. Κράτησε την μπάλα, μοίρασε ψύχραιμα το παιχνίδι στις περισσότερες περιπτώσεις και βοήθησε κι εκείνος.

Κουλούρης: Εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο στις καθυστερήσεις δεν μπορεί να κριθεί.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ