ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σκίμπε: "Ανησυχήσαμε σε κάποιες φορές, αλλά τελικά πήραμε τη νίκη"

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Σκίμπε EUROKINISSI SPORTS

Ο Μίχαελ Σκίμπε μίλησε για την νίκη της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου επί της Εσθονίας τονίζοντας ότι έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου επιβλήθηκε με 1-0 επί της Εσθονίας και ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο Nations League. Το γκολ του Κώστα Φορτούνη ήταν αρκετό για να χαρίσει στην αντιπροσωπευτική μας ομάδα το πρώτο της τρίποντο.

Ο Μίχαελ Σκίμπε μίλησε για την νίκη της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου επί της Εσθονίας τονίζοντας ότι έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.

"Κάναμε καλό ξεκίνημα, είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά. Ως το 25΄ είχαμε καλό ρυθμό, πετύχαμε ένα πολύ όμορφο γκολ και στη συνέχεια, αν και φάνηκε πως μας πίεσαν, ελέγχαμε τον αγώνα" τόνισε αρχικά ο Γερμανός κόουτς και στη συνέχεια σε ερώτηση που του έγινε για τους παίκτες που χρησιμοποίησε και εάν σκέφτεται να κάνει αλλαγές ενόψει της αναμέτρησης με την Ουγγαρία δήλωσε: " Είμαι ικανοποιημένος με τα παιδιά που αγωνίστηκαν. Έπαιξαν όσοι είχαν καλή απόδοση με τις ομάδες τους τελευταία. Είχαμε συνολικά καλή εικόνα και ήμασταν αρκετά δημιουργικοί.Είμαι ικανοποιημένος με όλους και θα δούμε τι θα γίνει με την Ουγγαρία. Μπορεί να αλλάξω κάποιους παίκτες, θα δούμε και με τους τραυματισμούς".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ