ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Βινίσιους σε δημοσιογράφο που τον ρώτησε αν θα ζητήσει συγγνώμη: "Είσαι ηλίθιος;"

Ο Βινίσιους μιλάει με δημοσιογράφο μετά το τέλος του αγώνα με τη Βαλένθια
Ο Βινίσιους μιλάει με δημοσιογράφο μετά το τέλος του αγώνα με τη Βαλένθια PRINT SCREEN

Την έκρηξη του Βινίσιους προκάλεσε ένας δημοσιογράφος, ο οποίος ρώτησε τον Βραζιλιάνο αν σκέφτεται να απολογηθεί για τις χειρονομίες του στον κόσμο της Βαλένθια.

Σε αντιπαράθεση με έναν δημοσιογράφο ήρθε ο Βινίσιους κατά την αποχώρησή του από το Μεστάγια μετά το τέλος του αγώνα της Ρεάλ με τη Βαλένθια (1-0).

Ο ρεπόρτερ τον ρώτησε αν σκοπεύει να απολογηθεί και να ζητήσει συγγνώμη για μία χειρονομία που φαίνεται να κάνει προς το πλήθος της Βαλένθια.

Ο Βραζιλιάνος τότε χωρίς να χάσει τη ψυχραιμία του, τον ρώτησε επανειλημμένα: "Είσαι ηλίθιος;".

Θυμίζουμε ότι ο Βινίσιους δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από τους οπαδούς της Βαλένθια, οι έκαναν ήχους πιθήκου, ενώ τον φώναζαν τόσο "μαϊμού", όσο και "χαζό".

Ο ίδιος ο Βινίσιους τοποθετήθηκε μέσω Instagram story λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα. "Το έπαθλο που κέρδισαν οι ρατσιστές ήταν η αποβολή μου. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι η La Liga", έγραψε σε ένα story σε μαύρο φόντο, ενώ στη συνέχεια προχώρησε και σε μία ανάρτηση, καταδικάζοντας το συμβάν.

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου με αναρτήσεις στα social media στήριξε τον Βραζιλιάνο, που έλαβε επίσης, κύμα συμπαράστασης από τις ομάδες της χώρας του.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ