ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Βινίσιους: "Το πρωτάθλημα που κάποτε ανήκε σε Ροναλντίνιο, Ρονάλντο, Κριστιάνο και Μέσι σήμερα ανήκει σε ρατσιστές"

Ο Βινίσιους
Ο Βινίσιους @ 2023 ALBERTO SAIZ / AP IMAGES

Ο Βινίσιους Τζούνιορ δέχθηκε ακόμα μία ρατσιστική επίθεση τη φετινή σεζόν, με τον Βραζιλιάνο να τονίζει σε ανάρτησή του πως η La Liga ανήκει σε ρατσιστές.

Η Ρεάλ ηττήθηκε από τη Βαλένθια στο Μεστάγια σ' ένα παιχνίδι που γι' ακόμη μία φορές οι εικόνες ήταν άσχημες. Ο Βινίσιους δέχθηκε ρατσιστική επίθεση και μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής τόνισε πως η La Liga ανήκει πλέον σε ρατσιτσές, ενώ υπογράμμισε πως η Ισπανία χαρακτηρίζεται ως χώρα ρατσιστών.

Η ανάρτησή του Βινίσιους:

"Δεν είναι η πρώτη φορά, ούτε η δεύτερη, ούτε η τρίτη. Ο ρατσισμός είναι φυσιολογικός στη La Liga. H διοργάνωση τον θεωρεί φυσιολογικό, όπως και η Ομοσπονδία, ενώ οι αντίπαλοι το ενθαρρύνουν. Λυπάμαι πολύ. Το πρωτάθλημα που κάποτε ανήκε σε Ροναλντίνιο, Ρονάλντο, Κριστιάνο και Μέσι σήμερα ανήκει σε ρατσιστές.

Ένα όμορφο έθνος, που με καλωσόρισε και που αγαπώ, αλλά που συμφώνησε να εξάγει την εικόνα μιας ρατσιστικής χώρας στον κόσμο. Λυπάμαι για τους Ισπανούς που δεν συμφωνούν, αλλά σήμερα, στη Βραζιλία, η Ισπανία είναι γνωστή ως χώρα ρατσιστών. Και δυστυχώς, για όλα όσα συμβαίνουν κάθε εβδομάδα, δεν έχω κάποια άμυνα. Συμφωνώ. Είμαι όμως δυνατός και θα πάω μέχρι τέλους κόντρα στους ρατσιστές. Έστω και μακριά από εδώ".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ