ΡΟΔΟΣ

Το βάρος στην ψυχολογία

Το βάρος στην ψυχολογία
λάζετιτς

Ο πρόεδρος της Ρόδου, Τώνης Μαρτίνης σε μια προσπάθεια ανύψωσης του ηθικού των παικτών έδωσε το παρών στην προπόνηση της Δευτέρας

Το κλίμα στους «πράσινους» του «σμαραγδένιου» νησιού, δεν είναι και το καλύτερο μετά τα τελευταία άτυχα αποτελέσματα και για τον λόγο αυτό, ο πρόεδρος της ομάδας Τώνης Μαρτίνης έδωσε το παρών στη προπόνηση της Δευτέρας, προκειμένου να ανυψώσει το ηθικό των παικτών.
Παράλληλα, λήξαν θεωρείται το θέμα που δημιουργήθηκε την περασμένη Παρασκευή, ανάμεσα στον τεχνικό της ομάδας, Γιώργο Στράντζαλη και τον τερματοφύλακα Αντώνη Παναγιωτόπουλο.

Μάλιστα, ο τελευταίος πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας και θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια της ομάδας στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ιωνικό.

Στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής επιστρέφουν επίσης και οι Πελέκης, Μπιμπίρης που εξέτισαν τις ποινές τους. Αντίθετα θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Γιώργος Καντιμοίρης, Δανάς και Ιράλα.

Απολαύστε ζωντανά τη Β' Εθνική από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε την Κυριακή 16/05 στις 17:30 την αναμέτρηση Παναιτωλικός-Ηλιούπολη.










TAGS ΡΟΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ