ΡΟΔΟΣ

Αρκετά τα προβλήματα

Αρκετά τα προβλήματα
στραντζαλης

Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί η Ρόδος στην κυριακάτικη αναμέτρηση στον Βόλο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό

Ο τεχνικός της ομάδας της Ρόδου, δεν μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση της 33ης αγωνιστικής τους τιμωρημένους Πελέκη, Δανά, Μπιμπίρη, Ιράλα στους τραυματίες Οξύζογλου, Βεργώνη, Σωτήρχο και στον ανέτοιμο Αγγελόπουλο.
Μάλιστα, ο Οξύζογλου ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, έβγαλε νέες ακτινογραφίες, προκειμένου να διαπιστώσει το ιατρικό τιμ σε τι κατάσταση βρίσκεται και σε πόσο καιρό θα επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Πάντως, ο Γιώργος Στράντζαλης θα έχει στην διάθεσή του τον Φλορίν Πρίπου, ο οποίος εξέτισε την ποινή του στο παιχνίδι με τον Πιερικό.

Η προπόνηση της Τρίτης που έγινε στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου, περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής για όσους αγωνίστηκαν στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πιερικό, ενώ όσοι δεν έπαιξαν αντιμετώπισαν την ομάδα Νέων του συλλόγου σε οικογενειακό δίτερμα.

Για την ιστορία οι επαγγελματίες κέρδισαν 4-1, με τους Γιώργο Καντιμοίρη και Γιώργο Τριχιά να σημειώνουν από δύο τέρματα.

Απολαύστε ζωντανά τη Β' Εθνική από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε τη Κυριακή 09/05 στις 17.00 την αναμέτρηση Πιερικός-Εθνικός.












TAGS ΡΟΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ