ΡΟΔΟΣ

Στράντζαλης: "Βάρος στην ψυχολογία"

Στράντζαλης: "Βάρος στην ψυχολογία"
στραντζαλης

Η Ρόδος "πονάει" στον ψυχολογικό τομέα κι εκεί θα ρίξει το βάρος o Γιώργος Στράντζαλης. Πρόστιμο στον Ζιλβάν

Ο τεχνικός της ομάδας του "σμαραγδένιου" νησιού μιλώντας στο "Αθλητικό Metropolis", τόνισε χαρακτηριστικά: " Μείνανε τρία ματς, πρέπει να τα δούμε καλά, για να προσπαθήσουμε να σωθούμε είτε απευθείας, κάτι που είναι δύσκολο, είτε μέσω των πλέι άουτ. Η ομάδα πονάει στον ψυχολογικό τομέα.

Αυτό διαπίστωσα με την επιστροφή μου στην πρώτη προπόνηση, σε αυτό το κομμάτι θα δουλέψουμε για να μπορέσουμε να τελειώσουμε θετικά τη σεζόν. Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε τον Πιερικό, που είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα, στοχεύει στη διεκδίκηση της ανόδου στη Σούπερ Λίγκ".

Από εκεί και πέρα στα αγωνιστικά με μια προπόνηση συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία των "ελαφιών" για τον αγώνα της Κυριακής και στην οποία δεν πήρε μέρος ο Μπιμπίρης που ταλαιπωρείται από ίωση.

Ο Λάζετιτς προπονήθηκε κανονικά, ενώ για το ματς με την ομάδα της Κατερίνης δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Ιράλα, Πρίπου και οι τραυματίες Οξύζογλου και Βεργώνης, ο οποίος σε πέντε μήνες θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους μετά την επέμβαση που έκανε στον αχίλλειο τένοντα.

Τέλος, την Πέμπτη αναμένεται να ανακοινωθεί στον Κάρλος Ζιλβάν από την διοίκηση η τιμωρία του, για την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και η οποία όπως όλα δείχνουν θα είναι πρόστιμο 3.000 ευρώ.



Απολαύστε ζωντανά τη Β' Εθνική από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε τη Δευτέρα 03/05 στις 19.00 την αναμέτρηση Θρασύβουλος-Αγροτικός Αστέρας.















TAGS ΡΟΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ