ΡΟΔΟΣ

Επέστρεψε ο Στράντζαλης

Επέστρεψε ο Στράντζαλης
στραντζαλης

Ο Γιώργος Στράντζαλης είναι και επίσημα ο αντικαταστάτης του Ράινερ Μάουρερ. Σοκ με Βεργώνη

Ο Γιώργος Στράντζαλης είχε ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στον πάγκο της Ρόδου, ωστόσο μετά από τις πρώτες αγωνιστικές τον αντικατέστησε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας και τέλος Φεβρουαρίου ανέλαβε την ομάδα ο Γερμανός Ράινερ Μάουρερ.
Μετά την απομάκρυνση του Γερμανού τεχνικού, η διοίκηση των «ελαφιών» επέλεξε να συνεχίσει με τον Γιώργο Στράντζαλη την προσπάθεια που κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: "Από τη διοίκηση της ΠΑΕ ανακοινώνεται πως νέος προπονητής της ομάδας αναλαμβάνει από σήμερα ο Γιώργος Στράντζαλης. Η επιλογή έγινε για διάφορους λόγους, με κυρίαρχο πως είναι ο μόνος γνώστης των ποδοσφαιριστών. Ο κ. Στράντζαλης θα παραμείνει στην Ρόδο για το φετινό πρωτάθλημα και για το επόμενο, προχωρώντας στον ανασχεδιασμό της ομάδας σε όλα τα επίπεδα".

Παράλληλα η «πράσινη» ΠΑΕ ευχαρίστησε και τον Ράινερ Μάουρερ για την συνεργασία που είχαν: "Ευχαριστούμε για τη συνεργασία τον κ. Ράϊνερ Μάουρερ και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του".

Οι δύο προπονητές ο πρώην και ο νυν των "ελαφιών" έδωσαν το παρών στην προπόνηση της Τρίτης, με τον Ράινερ Μάουρερ να αποχαιρετά τους πρώην πλέον παίκτες του και τον Γιώργο Στράντζαλη να πιάνει αμέσως "δουλειά" ενόψει του αγώνα με τον Πιερικό.

Στο μεταξύ, τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν ήσυχη την ομάδα, καθώς νοκ άουτ τέθηκε ο Αλέξανδρος Βεργώνης. Ο έμπειρος μέσος της Ρόδου, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Ηλιούπολη, υπέστη ρήξη στον αχίλλειο τένοντα και θα απουσιάσει για τους επόμενους έξι μήνες από τις υποχρεώσεις του συλλόγου.

Μάλιστα, ο Βεργώνης δεν επέστρεψε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στο «σμαραγδένιο» νησί, καθώς έμεινε στην Αθήνα και υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Απολαύστε ζωντανά τη Β' Εθνική από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε τη Δευτέρα 03/05 στις 19.00 την αναμέτρηση Θρασύβουλος-Αγροτικός Αστέρας.
















TAGS ΡΟΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ