ΡΟΔΟΣ

Εκτός αποστολής ο Παναγιωτόπουλος

Εκτός αποστολής ο Παναγιωτόπουλος
παναγιωτόπουλος

Ο Αντώνης Παναγιωτόπουλος έμεινε εκτός αποστολής από τον Γιώργο Στράντζαλη, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος

Συγκεκριμένα, από την αποστολή της ομάδας του "σμαραγδένιου " νησιού αποκλείστηκαν οι τιμωρημένοι Δανάς, Ιράλα, Μπιμπίρης, Πελέκης, ο ανέτοιμος Μαϊλης, οι τραυματίες Βεργώνης, οξύζογλου και την τελευταία στιγμή οι Ευγενικός, Βιλάρ, Παναγιωτόπουλος.

Ο Ευγενικός τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής, ενώ ο Βιλάρ ένιωσε ενοχλήσεις και προτιμήθηκε να μείνει στην Ρόδο.

Όσον αφορά τον Αντώνη Παναγιωτόπουλο, ο έμπειρος τερματοφύλακας, έμεινε εκτός αποστολής από τον τεχνικό των "ελαφιών " Γιώργο Στράντζαλη, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Πληροφορίες από την Ρόδο αναφέρουν πως σε μια από τις προπονήσεις της εβδομάδας, ο Παναγιωτόπουλος αποχώρησε χωρίς να πάρει άδεια από τον προπονητή του, αλλά από τον προπονητή τερματοφυλάκων και ο Γιώργος Στράντζαλης τον απέκλεισε από την αποστολή.

Αντίθετα, στην αποστολή της Ρόδο βρίσκεται ο Γιάννης Σωτήρχος, παρότι δεν είναι έτοιμος ακόμη, μετά τον τραυματισμό του.

Συγκεκριμένα στην αποστολή της Ρόδου βρίσκονται οι: Στογιάννης, Ριγανάς, Πρίπου, Παπαδημήτρης, Σωτήρχος, Καλλιμάνης, Αθανασίου, Σ. Καντιμοίρης, Γ. Καντιμοίρης, Κόντης, Λουτσιάνο, Ζιλβάν, Στεργαλάς, Αθανασιάδης, Λάζετιτς, Κακλαμάνος, Αγγελόπουλος και Τριχιάς

Απολαύστε ζωντανά τη Β' Εθνική από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε τη Κυριακή 09/05 στις 17.00 την αναμέτρηση Πιερικός-Εθνικός.















TAGS ΡΟΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ