ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Ιερό καθήκον η νίκη επί της ΑΕΚ"

Θεοδωρίδης: "Ιερό καθήκον η νίκη επί της ΑΕΚ"
INTIME SPORTS

Ο Σάββας Θεοδωρίδης ζήτησε από τους παίκτες του Ολυμπιακού τη νίκη επί της ΑΕΚ προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη των 21 αδικοχαμένων θυμάτων της Θύρας 7.

Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο νίκη το βράδυ της Παρασκευής (21:00, Nova 1 και live από το Sport24.gr) με αντίπαλο την ΑΕΚ ώστε να διατηρηθεί σε τροχιά κορυφής λίγες αγωνιστικές πριν το κρας-τεστ τίτλου στο ΟΑΚΑ απέναντι στον συνδιεκδικητή του τίτλου, Παναθηναϊκού, ωστόσο στο ματς αυτό δεν διακυβεύονται αποκλειστικά οι τρεις βαθμοί και το γόητρο.

Όπως τόνισε ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού , Σάββας Θεοδωρίδης, οι παίκτες θα πρέπει να τα δώσουν όλα και να πάρουν το ντέρμπι με τον "Δικέφαλο", έτσι ώστε να αφιερώσουν την επιτυχία στα θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7 , 31 χρόνια μετά την αποφράδα εκείνη ημέρα (8/2/81).

" Ο κόσμος έχει σήμερα καθήκον να αποθεώσει τον προπονητή και τους παίκτες που έκαναν τον θρίαμβο της Τούμπας" , είπε αρχικά ο Σάββας Θεοδωρίδης, και συμπλήρωσε:

" Η ομάδα από την πλευρά της έχει ιερό καθήκον να κερδίσει την ΑΕΚ, καθώς συμπληρώνονται 31 χρόνια από την τραγωδία της Θύρας 7.

Είναι υποχρεωμένοι να τα δώσουν όλα και να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουμε για να συνεχίσουμε τη μάχη για τον τίτλο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ