ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μέσα ο Ιμπαγάσα, εκτός Ντιόγκο και Φετφατζίδης

Μέσα ο Ιμπαγάσα, εκτός Ντιόγκο και Φετφατζίδης
INTIME SPORTS

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα προπονήθηκε κανονικά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ οι Ντιόγκο και Φετφατζίδης έμειναν ξανά εκτός. Βαλβέρδε: "Πάρα πολύ δύσκολο το παιχνίδι".

Με όλα του τα όπλα θα παραταχθεί τελικά ο Ολυμπιακός στο σπουδαίο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΚ στο "Καραϊσκάκης".

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις την Τετάρτη, κατάφερε να βγάλει όλο το πρόγραμμα της προπόνησης την Πέμπτη και έτσι ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα (21:00, NOVA, live από το Sport24.gr).

Στον αντίποδα, οι Ντιόγκο Λουίς Σάντος και Γιάννης Φετφατζίδης έμειναν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός αποστολής (το ίδιο είχε συμβεί και πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ), με την απόφαση του Ισπανού τεχνικού να έχει να κάνει καθαρά με αγωνιστικούς λόγους.

Αναλυτικά οι 18 παίκτες που απαρτίζουν την ερυθρόλευκη αποστολή : Μέγκιερι, Κάρολ, Μοδέστο, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέβας, Φουστέρ, Τοροσίδης, Ορμπαίθ, Μακούν, Ιμπαγάσα, Αμπντούν, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζεμπούρ.

Βαλβέρδε: "Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας"

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε για το σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού (Olympiacos.org), υπενθυμίζοντας πως δεν σημαίνει τίποτα το γεγονός ότι το αντίστοιχο περυσινό παιχνίδι βρήκε τους Πειραιώτες να θριαμβεύουν με 6-0.

"Το αυριανό παιχνίδι είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο χρειάζεται να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή για να πετύχουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από τη νίκη.

Μπορεί στον αντίστοιχο περσινό αγώνα να κερδίσαμε με 6-0 και την περασμένη εβδομάδα να κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ, όμως αυτό δεν σημαίνει τίποτε γιατί ο κάθε αγώνας είναι διαφορετικός", τόνισε ο 48χρονος τεχνικός, και συμπλήρωσε:

"Αύριο, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και προσηλωμένοι στο στόχο μας, ενώ περιμένουμε, όπως πάντα, από τους φιλάθλους μας να μας σπρώξουν προς τη νίκη με τη συμπαράστασή τους και την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν στο Καραϊσκάκη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ