ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Σοβαρότητα για να πετύχουμε τον στόχο"

"Σοβαρότητα για να πετύχουμε τον στόχο"
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού συναντήθηκε την Πέμπτη (9/2) με τους Πάντελιτς, Μακούν και Μαρκάνο και ζήτησε η ομάδα να είναι σοβαρή για να πετύχει τον στόχο της

Συνεχίστηκαν και την Πέμπτη (9/2) οι συναντήσεις του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη με ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Αυτή τη φορά ο "ισχυρός" άνδρας των Πειραιωτών μίλησε με τους Μάρκο Πάντελιτς, Ζαν Μακούν και Ιβάν Μαρκάνο, ενόψει των αγώνων σε Ελληνικό πρωτάθλημα και Europa League.

Συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλώντας στους τρεις ποδοσφαιριστές τους τόνισε πως: " Μου άρεσε όπως παίξατε στην Τούμπα. Θέλω να πάρουμε το νταμπλ και όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στο Europa League" και συμπλήρωσε: " Πρέπει να είστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στους αγώνες που ακολουθούν για να πετύχουμε τους στόχους μας".

Να σημειωθεί πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, έχει συναντήσει επίσης τους Αβραάμ Παπαδόπουλο, Ιμπαγάσα, Τζεμπούρ, Μοδέστο, Τοροσίδη, Μέγιερι, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Μανιάτη και θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις, καθώς θέλει να μιλήσει με όλους τους παίκτες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ