ΑΕΚ

Τα είπανε...

Τα είπανε...
Ντέμης

Με τον υπουργό πολιτισμού Μ.Λιάπη συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΑΕΚ. Συνάντηση Κωνσταντίνου, "Ρίμπο"

Οι παίκτες γευματίσαν σε ευχάριστο κλίμα ενώ ολιγόλεπτη συνάντηση είχαν οι Ριβάλντο και Μιχάλης Κωνσταντίνου.
Ο παίκτης του Ολυμπιακού περνούσε τυχαίως έξω από το συγκεκριμένο εστιατόριο και είχε μία μικρή συνομιλία με τον Βραζιλιάνο πρώην άσσο των "ερυθρόλευκων" αλλά και τον Γκουστάβο Μαντούκα.

Συνάντηση Ντέμη με Λιάπη



Συνάντηση με τον Υπουργό Πολιτισμού Μιχάλη Λιάπη είχε ο πρόεδρος της ΑΕΚ Ντέμης Νικολαϊδης.

Το "αφεντικό" της "Ενωσης" συζήτησε με τον εκπρόσωπο της πολιτείας για θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο και το πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Παράλληλα όμως συζητήθηκε και το θέμα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ μετά την υπογραφή του σχετικού μνημονίου με το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών με το οποίο άνοιξε ο δρόμος για την ανέγερση της νέας έδρας των "κιτρινόμαυρων".

O Υπουργός Πολιτισμού Μιχάλης Λιάπης εξέφρασε το το ενδιαφέρον του προκειμένου να επιταχυνθεί η ολοκλήρωση κατασκευής του γηπέδου.

Αρχίζει η προετοιμασία



Στα αγωνιστικά μετά το ρεπό της Τρίτης, αρχίζει η προετοιμασία για το μεγάλο ντέμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Μετά την ήττα σοκ από τον Ηρακλή παίκτες και Φερέρ θέλουν να ρίξουν τους τόνους και να ξεχάσουν το παιχνίδι με τον γηραιό πριν το μεγάλο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή.

Ξεκούραση λοιπόν για ποδοσφαιριστές και προπονητή αλλά όχι και για την ΠΑΕ που δίνει τη δική της μάχη στα τερέν του Πέμπτου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, εκεί όπου για τις 6 του μηνός είχε οριστεί η δικάσιμος για την υπόθεση φοροδιαφυγής της οικογένειας Ψωμιάδη και των συνεργατών του.

Η δίκη ξεκίνησε παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Ντέμη Νικολαΐδη, παρά το γεγονός πως οι κατηγορούμενοι ζήτησαν την αναβολή της, επικαλούμενοι πρόβλημα του δικηγόρου τους.

Εν τέλει όμως αναβολή δόθηκε για τις 5 Μαρτίου καθώς απουσίαζε ο Αντώνης Κατσαρός, εργολάβος κατασκευαστής, που είναι και βασικός μάρτυρας.
















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ