ΑΕΚ

Δίχτυα στην Σκωτία

Δίχτυα στην Σκωτία
New Image

H Ένωση έχει στο στόχαστρo το νεαρό Γιόνσον που θέλει και η Άρσεναλ. Παρών στη δίκη κατά Ψωμιάδη ο Ντέμης!

Ο 19χρονος Ισλανδός αγωνίζεται για τους Χαρτς του Βλάντιμιρ Ρομάνοφ από το καλοκαίρι του 2005 και την εφετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 8 συμμετοχές.
Ο συμπαίκτης του Χρήστου Καρυπίδη είναι αριστεροπόδαρος με ικανοποιητική τεχνική κατάρτιση μπορεί με ευχέρεια να καλύψει τη θέση του αμυντικού μέσου, του κεντρικού αμυντικού και του αριστερού οπισθοφύλακα.

Θεωρείται από τα μεγάλα ταλέντα της ενδεούς ποδοσφαιρικά Ισλανδίας και λέγεται ότι εκτός από την ΑΕΚ ενδιαφέρονται η Βέρντερ Βρέμης, η Άρσεναλ, η Μπορντό και η Άλκμααρ.

Η ομάδα του Φερέρ, από την οποία στο παρελθόν είχε ευδόκιμη θητεία ο συμπατριώτης του Αρνάρ Γκρεταρσον, θα πρέπει να εξαγοράσει το συμβόλαιο που υπέγραψε ο 19χρονος το 2006!

Δράση στα... δικαστήρια

Αγωνιστικά νέα δεν υπάρχουν στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο καθώς την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές είχαν ρεπό, ενώ την Τετάρτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει φαγητό σε εστιατόριο της Κηφισιάς. Μετά την ήττα σοκ από τον Ηρακλή παίκτες και Φερέρ θέλουν να ρίξουν τους τόνους και να ξεχάσουν το παιχνίδι με τον γηραιό πριν το μεγάλο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή.

Ξεκούραση λοιπόν για ποδοσφαιριστές και προπονητή αλλά όχι και για την ΠΑΕ που δίνει τη δική της μάχη στα τερέν του Πέμπτου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, εκεί όπου για τις 6 του μηνός είχε οριστεί η δικάσιμος για την υπόθεση φοροδιαφυγής της οικογένειας Ψωμιάδη και των συνεργατών του.

Η δίκη ξεκίνησε παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Ντέμη Νικολαΐδη, παρά το γεγονός πως οι κατηγορούμενοι ζήτησαν την αναβολή της, επικαλούμενοι πρόβλημα του δικηγόρου τους. Εν τέλει όμως αναβολή δόθηκε για τις 5 Μαρτίου καθώς απουσίαζε ο Αντώνης Κατσαρός, εργολάβος κατασκευαστής, που είναι και βασικός μάρτυρας.













TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ