ΠΑΟΚ

Συλλαλητήριο και επιστροφές

Συλλαλητήριο και επιστροφές
παοκ οπαδοι

Ευχάριστα τα νέα για τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος είδε Κνολ, Βαγγελή και Λάκη να επιστρέφουν

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των οργανωμένων φιλάθλων του ΠΑΟΚ για το ειρηνικό συλλαλητήριο της προσεχής Κυριακής (25/11) στην Θεσσαλονίκη με αφετηρία στην Καμάρα (13:00). Η συσπείρωση του κόσμου της ομάδας της Θεσσαλονίκης – ετοιμάζονται εκδρομές από συνδέσμους όλης της Ελλάδας αλλά και το εξωτερικό - έχει να κάνει με την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του νυν προέδρου της ΠΑΕ, Θοδωρή Ζαγοράκη. Βασικός τους στόχος είναι να στείλουν το δικό τους μήνυμα προς την Πολιτεία κυρίως για το θέμα των χρεών σε σχέση με άλλες ομάδες.
Ο Γιώργος Γεωργιάδης θα παραλάβει αύριο (20/11) και ώρα 14:00 στο γήπεδο της Τούμπας το βραβείο για την ανάδειξή του ως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της 8ης αγωνιστικής, στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, όπως προέκυψε μετά από ψηφοφορία που διενήργησε ο ΠΣΑΤ.

Στα αγωνιστικά ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής, περιείχε η σημερινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής με τον Σωτήρη Μπαλάφα να επιστρέφει από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων και να δίνει το "παρών".

Στα ευχάριστα για τον Φερνάντο Σάντος ήταν ότι οι Κνολ, Βαγγελής και Λάκης μπήκαν από σήμερα και πάλι στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Από τους τρεις μόνο ο Ολλανδός που ξεπέρασε το πρόβλημα στο δικέφαλο του ποδιού του προληπτικά προφυλάχθηκε από τα τελευταία λεπτά της προπόνησης.
Κατά τα άλλα οι Κουρδάκης, Γουνελάς, Γεωργίου, Παπαστεργίου και Τσουκαλάς, που προπονήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα με την πρώτη ομάδα, επέστρεψαν στις υποχρεώσεις τους στην β΄ ομάδα.

Για αύριο εξάλλου έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί προπονητικό διπλό με την β΄ ομάδα στην διάρκεια του οποίου ο Φερνάντο Σάντος, παρά τις απουσίες των διεθνών, θα έχει την ευκαιρία για εξαγωγή συμπερασμάτων εν όψει του εντός έδρας παιχνιδιού της Κυριακής με τον Πανιώνιο.








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ