ΠΑΟΚ

Ραντεβού στην Καμάρα

Ραντεβού στην Καμάρα
Σύνδεσμοι, οπαδοί ΠΑΟΚ

Ύστερα από σύμφωνη γνώμη των οργανωμένων συνδέσμων του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή 25 Νοεμβρίου (13:00) στην Καμάρα

Μια εξέλιξη λίγο πολύ αναμενόμενη δεδομένου ότι όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και μέρες το μόνο που απέμενε ήταν το ποια θα ήταν τελικά η ημερομηνία πραγματοποίησης του συλλαλητηρίου.
Ένα συλλαλητήριο που θα έχει ειρηνικό μεν χαρακτήρα αλλά οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα διαδηλώσουν δυναμικά τα αιτήματά τους.

Αιτία της κίνησής τους αυτής; Η αδιαφορία της πολιτείας και το γεγονός ότι δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες της για την κατάσταση που δημιουργήθηκε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τις κινήσεις των πρώην μεγαλομετόχων.

Όσο για το συλλαλητήριο της μεθεπόμενης Κυριακής (25/11) θα σημάνει την έναρξη των κινητοποιήσεων των φιλάθλων του "Δικεφάλου" που δείχνουν από την πλευρά του να μην σταματήσουν παρά μόνο όταν δικαιωθούν τα αιτήματα τους.

Απώτερος σκοπός τους θα είναι η απαλλαγή της ΠΑΕ ΠΑΕ από χρέη που δημιούργησαν σε αυτήν οι προηγούμενοι της μεγαλομέτοχοι.

Θεραπεία ο Λάκης



Τελείωσε η πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής που ξεκίνησε στις 10:30 και η οποία περιείχε ασκήσεις τακτικής. Κνολ και Βαγγελής συνεχίζουν σε έντονους ρυθμούς ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Λάκης έκανε θεραπεία στους κοιλιακούς μυς.

Από τις προπονήσεις απουσιάζουν οι διεθνείς Χαραλάμπους (Εθνική Κύπρου), Ηλιάδης, Κυριακίδης, Μπαλάφας και Χριστοδουλόπουλος (Ελπίδων). Όλοι τους αναμένεται να επιστρέψουν την ερχόμενη Πέμπτη (22/11).

Μέχρι τότε θα συμμετέχουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές Τσουκαλάς, Παπαστεργίου, Γεωργίου, Γουνελάς και Κουρδάκης (παίκτες της Β' ομάδας). Η επόμενη προπόνηση του ΠΑΟΚ έχει προγραμματιστεί για αύριο το πρωί (10:30).












TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ