ΠΑΟΚ

Σάλμον:"Το χρωστούσα"

Σάλμον:"Το χρωστούσα"
Σαλμον

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ έκανε λόγο για γκολ που χρώσταγε από το προηγούμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

«Μετά τα 5΄-10΄ του δευτέρου ημιχρόνου ελέγξαμε το παιχνίδι και ανεβάζοντας την απόδοσή μας φθάσαμε στη νίκη», κι όσο για τον ίδιο και το γκολ που σημείωσε ο Γκλεν Σάλμον δήλωσε:

«Το χρωστούσα που δεν είχα σκοράρει την περασμένη εβδομάδα με τον Ολυμπιακό. Τουλάχιστον αυτή τη φορά πέτυχα το γκολ και πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Από την πλευρά του ο Ζήσης Βρύζας επισήμανε: «Είναι πολύ σημαντικό ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Δυσκολευτήκαμε πολύ στο πρώτο ημίχρονο όπου παρουσιαστήκαμε άτολμοι αλλά στο δεύτερο δουλέψαμε πολύ σκληρά και αξίζαμε τους τρεις βαθμούς».

Όσο για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ δήλωσε: « Πήραμε μία σημαντική νίκη αν και πίστευα ότι κάποια στιγμή θα μπει το γκολ και θα κερδίζαμε», με τον Χρήστο Μελίσση να πρόσθεσε: «Πετύχαμε μία δύσκολη νίκη έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς αλλά τελικά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Γεωργιάδης, στάθηκε και στην διακοπή του παιχνιδιού στο ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου με αφορμή ένα πανό πολιτικού χαρακτήρα τονίζοντας:

« Η διακοπή μας επηρέασε αφού ενώ ξεκινήσαμε πολύ καλά μέχρι το ημίχρονο δεν παίξαμε καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε τον Εργοτέλη και πήραμε αυτό που δικαιούμασταν».

Από την πλευρά της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της εξέφρασε τη βαθιά της λύπη για το χαμό του Αντώνη Βασσάρα και μεταφέρει τα βαθύτερα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους συγγενείς του εκλιπόντος.











TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ