BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Τα γκολ της Κάδιθ και η Λάτσιο

Barcelona's Hector Fort, left, challenges Cadiz's Robert Navarro during the Spanish La Liga soccer match between Cadiz and Barcelona in Cadiz, Spain, Saturday, April 13, 2024. (AP Photo/Jose Breton)
Barcelona's Hector Fort, left, challenges Cadiz's Robert Navarro during the Spanish La Liga soccer match between Cadiz and Barcelona in Cadiz, Spain, Saturday, April 13, 2024. (AP Photo/Jose Breton) © 2024 JOSE BRETON/ASSOCIATED PRESS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις αναμετρήσεις σε Ισπανία και Ιταλία που ξεχωρίζουν αυτό το Σάββατο.

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Κάδιθ. Οι μερένγκες έχουν καθαρίσει με την υπόθεση τίτλος και το μυαλό τους είναι σχεδόν αποκλειστικά στον επαναληπτικό με την Μπάγερν Μονάχου. Γι’ αυτό και θα προβούν σε εκ νέου σε σαρωτικό ροτέισον, όπως έκαναν και την περασμένη Παρασκευή κόντρα στην Σοσιεδάδ. Η Κάδιθ από την άλλη δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για την παραμονή στην κατηγορία. Φυσικά μόνο εύκολο δεν είναι το έργο της, μιας και είναι στο -5 από την παραμονή και απομένουν 5 αγωνιστικές με την τρέχουσα. Παρόλα αυτά, δεν τα παρατάει κι αυτό πρέπει να της το πιστώσουμε.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε 9 αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα κόντρα στη Σοσιεδάδ και την κέρδισε (1-0). Όσο rotation και να κάνει, λοιπόν, είναι δύσκολο να την κοντράρουμε κόντρα σε μία Κάδιθ που είναι χωρίς τρίποντο φέτος εκτός έδρας (0-6-10). Αξίζει, όμως, το Over 0,5 της Κάντιθ, επειδή πλην του υψηλού κινήτρου που έχει, σκόραρε και στις 7/8 επισκέψεις στο Μπερναμπέου! Το Over 0,5 της Κάντιθ δίνει 1.83.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση της Μόντσα με την Λάτσιο. Οι γηπεδούχοι πήραν το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στη Λέτσε (1-1), σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι που ήταν στο 0-0 έως το 92ο λεπτό. Έφτασαν αισίως τα πέντε σερί παιχνίδια χωρίς νίκη (0-2-3), απόρροια του ότι δεν έχουν πλέον βαθμολογικό ενδιαφέρον. Το πρόγραμμα τους πάντως είναι αρκετά δύσκολο και το τελευταίο διάστημα δυσκολεύονται αρκετά.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Λάτσιο από την άλλη είναι στην έβδομη θέση της βαθμολογίας και παραμένει ζωντανή στη μάχη για την έξοδο στο Champions League. Η πρόσφατη φόρμα της είναι πολύ καλή και η έλευση του Τούντορ έχει φέρει ουσία. Στο πρωτάθλημα μετρά τρεις σερί νίκες κι έτσι θέλει να συνεχίσει, θέλοντας να εξαντλήσει τις πιθανότητες της για το Champions League.

Όσον αφορά το κίνητρο, μονάχα η Λάτσιο έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον στην αναμέτρηση κι έτσι αυτομάτως είναι το φαβορί. Συνεπώς, θα πάμε με το διπλό, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.87.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ Μαδρίτης - Κάδιθ: Over 0,5 Κάδιθ (απόδοση 1.83), 17:15
  • Μόντσα – Λάτσιο: 2 (απόδοση 1.87), 19:30

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ