ΠΑΟΚ

Χαραλάμπους: "Δάσκαλος ο Σάντος"

Χαραλάμπους: "Δάσκαλος ο Σάντος"
Χαραλαμπους, Κωνσταντινιδης

Ο Γιώργος Χαραλάμπους εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον της ομάδας

«Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, αγχωθήκαμε επειδή δεν ερχόταν το γκολ, αλλά στο τέλος τα καταφέραμε. Το θετικό για μας είναι ότι πήραμε το τρίποντο, έστω και στα τελευταία λεπτά. Μετά τη διακοπή που είχαμε στα πρώτα λεπτά, χάσαμε το ρυθμό μας και ο Εργοτέλης είχε την υπεροχή στο παιχνίδι για ένα 20λεπτο. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως τον είχαμε στο μισό γήπεδο», τόνισε ο Χαραλάμπους για την χθεσινή νίκη επί του Εργοτέλη.

Σε ερώτηση για τις δυσκολίες στην κατάκτηση της νίκης στα παιχνίδια του γηπέδου της Τούμπας ο διεθνής Κύπριος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ επισήμανε: «Δυσκολευόμαστε στην Τούμπα, όταν ο αντίπαλος κλείνεται στην άμυνά του», κι όσο για την χθεσινή εμφάνιση της επανάληψης απέναντι στον Εργοτέλη είπε: «Ο προπονητής μας είπε μερικά πράγματα που έπρεπε να αλλάξουμε στο παιχνίδι στο δεύτερο μέρος. Παρουσιαστήκαμε εντελώς διαφορετικοί στην επανάληψη και πήραμε αυτό που θέλαμε».



Για τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ ο Χαραλάμπους είπε: «Πλέον, ξέρουμε τι θέλουμε μέσα στο γήπεδο, παίζουμε σαν ομάδα. Παίζουμε με έναν τρόπο παιχνιδιού, έχουμε ένα στιλ δικό μας, που το εφαρμόζουμε με όποιο αντίπαλο κι αν παίζουμε. Ειλικρινά, με τις προπονήσεις και τη δουλειά που κάνουμε, θα παρουσιαστούμε ακόμα πιο καλοί στη συνέχεια».



Σε εκείνο το σημείο στάθηκε με κολακευτικά σχόλια για τον Φερνάντο Σάντος λέγοντας: «Όλα τα παιδιά δουλεύουν πού σκληρά, αλλά και ο προπονητής είναι ένας πραγματικός δάσκαλος. Γι' αυτό είμαι αισιόδοξος. Προσωπικά κερδίζω κάτι καθημερινά από τις προπονήσεις και τις παρατηρήσεις που μου κάνει ο Σάντος, τον οποίο θεωρώ δάσκαλο».



Όσο για την συνέχεια; «Στην έδρα μας είμαστε πολύ καλοί, αλλά αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι ότι όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί. Όλα τα παιχνίδια είναι τα ίδια, δεν έχει εύκολα και δύσκολα. Πρέπει να βλέπουμε κάθε αντίπαλο με τον ίδιο φακό και πλέον κοιτάμε το ματς με τον Πανιώνιο».



Τέλος για την στήριξη του κόσμου είπε: «Μας ικανοποιεί η στήριξη του κόσμου, ο οποίος μας έσπρωξε στο γκολ, ήταν πραγματικά ο 12ος παίκτης. Θα κάνουμε τα πάντα για τον έχουμε δίπλα μας. Πιστεύουμε ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι θα έρχεται περισσότερος κόσμος για να βλέπουμε συνέχεια γεμάτη την Τούμπα».


Χαλάρωμα για τους βασικούς

Χαλάρωμα για τους βασικούς και ασκήσεις τακτικής και βελτίωσης ατομικής τεχνικής για τους υπόλοιπους, περιείχε η σημερινή πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ που ξεκίνησε στις 10:30.

Ο Ηλίας Χαραλάμπους ενσωματώθηκε σήμερα με την Εθνική Κύπρου, ενώ ο Σωτήρης Μπαλάφας απουσίαζε λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων. Κνολ και Βαγγελής συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Αύριο θα ενσωματωθούν στην Εθνική Ελπίδων οι Ηλιάδης, Κυριακίδης, Μπαλάφας και Χριστοδουλόπουλος την ίδια ώρα που η ομάδα του ΠΑΟΚ θα έχει ρεπό όπως αποφάσισε ο Φερνάντο Σάντος με αφορμή και την διακοπή του πρωταθλήματος.






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ