ΠΑΟΚ

Μαλεζάς: "Στρατηγός ο Σάντος"

Μαλεζάς: "Στρατηγός ο Σάντος"
Μαλεζάς

Για τη νίκη με τον Εργοτέλη, το επιθετικό φάουλ του Κοβάσεβιτς και τον "δάσκαλο" Φερνάντο Σάντος, μίλησε ο Στέλιος Μαλεζάς

Ο Στέλιος Μαλεζάς μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για τα δύο τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό και Εργοτέλη στα οποία ο ίδιος άρπαξε την ευκαιρία από τα... μαλλιά και δικαίωσε τον Φερνάντο Σάντος για την επιλογή του.
"Η δουλειά κάθε παίκτη, που δεν παίζει, είναι να πάρει την ευκαιρία όταν του δίνεται. Έπρεπε να δουλέψω για να αποδείξω ότι ο προπονητής έκανε σωστή επιλογή, που με έβαλε να παίξω", τόνισε για τον εαυτό του ενώ για τα δύο παιχνίδια με Ολυμπιακό και Εργοτέλη δήλωσε: "Και τα δύο ματς ήταν δύσκολα, αλλά διαφορετικά.

Ξέραμε ότι θα είχαμε μεγάλη πίεση από τον Ολυμπιακό, ενώ με τον Εργοτέλη να βοηθήσουμε οι αμυντικοί στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Δεν το καταφέραμε στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο ήμασταν καλοί και πήραμε τη νίκη.

Όταν μια ομάδα παίζει εκτός έδρας, κάθε καθυστέρηση τη βολεύει, έτσι και η διακοπή για το πανό, μάλλον επηρέασε αρνητικά τον ΠΑΟΚ. Όσο περνούσε η ώρα και δεν ερχόταν το γκολ, αγχωνόμασταν δυστυχώς.
Βλέπεις το ρολόι να κυλάει ο χρόνος, κι έτσι το γκολ του Σάλμον το είδαμε σαν λύτρωση. Δεν πιστέψαμε ότι θα έμενε το 0-0, διότι και το λεπτό είναι μεγάλο διάστημα για μια φάση. Το πιστέψαμε το γκολ και το βάλαμε".


Για το γκολ του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στο Στάδιο Καραϊσκάκη με το οποίο ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 ο Μαλεζάς δήλωσε: "Στο Καραϊσκάκη, στο δεύτερο γκολ του Κοβάσεβιτς υπάρχει επιθετικό φάουλ αφού δεν με άφησε να σηκωθώ για την κεφαλιά. Μάλιστα με λύγισε με την επαφή του. Το αν είναι φάουλ ή όχι, ο διαιτητής έκρινε ότι δεν ήταν".

Κι όσο για την συγκομιδή των τριών βαθμών του ΠΑΟΚ στα δύο αυτά παιχνίδια υπογράμμισε: "Ευχαριστημένος είμαι για τους τρεις βαθμούς με τον Εργοτέλη, γιατί με τον Ολυμπιακό κανείς δε θα θυμάται ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά και ήταν καλύτερος".

Όσο για τον Φερνάντο Σάντος τόνισε: "Για τον Σάντος τι να πω, από τη στιγμή που έχει δουλέψει στις μεγαλύτερες ομάδες της Πορτογαλίας και είναι 20 χρόνια στο χώρο. Είναι και δάσκαλος και στρατηγός".
Τέλος για την μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΟΚ μετά τις πρώτες 8 αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Super League δήλωσε: "Σίγουρα στα πρώτα 8 παιχνίδια, παίξαμε πολλά ντέρμπι και βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Είμαστε 9 βαθμούς πίσω από την 1η θέση, δεν είμαστε πολύ μακριά. Το επόμενο ντέρμπι είναι με την ΑΕΚ στην 14η αγωνιστική, οπότε πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι".











TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ