ΠΑΟΚ

Ενίσχυση τον Ιανουάριο

Ενίσχυση τον Ιανουάριο
Σάντος

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα Ζαγοράκης και Σάντος αναμένεται να τα πουν εκ νέου με αφορμή την μετεγγραφική ενίσχυση

Η επιστροφή του Φερνάντο Σάντος από την Πορτογαλία συνδυάστηκε με ουσιαστική συνάντηση του την Παρασκευή με τον Θοδωρή Ζαγοράκη με θέμα την ενίσχυση της ομάδας στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Στην διάρκεια αυτής ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και ο πρόεδρος της ΠΑΕ συμφώνησαν πως θα πρέπει να αποκτηθούν δύο τουλάχιστον παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις στα πλαίσια πάντως της λογικής που επικρατεί από το καλοκαίρι. Της οικονομικής εξυγίανσης της ΠΑΕ.

Ο Σάντος στην προηγούμενη τους συνάντηση είχε δεσμευτεί ότι μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος, αυτή που διανύουμε, θα ήταν έτοιμος για συγκεκριμένες εισηγήσεις. Όπως και φάνηκε ότι ήταν όχι μόνο σε ότι αφορά τις θέσεις που θεωρεί ότι η ομάδα του ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση αλλά και για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Έτσι λοιπόν στη νέα συνάντηση που είναι να έχει στις πρώτες μέρες της εβδομάδας με τον Θοδωρή Ζαγοράκη αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Αυτό γιατί θα του γίνει γνωστό το ακριβές ποσό που θα μπορεί να διατεθεί ώστε να αλλάξει αισθητά η εικόνα της ομάδας μετά τον Ιανουάριο.

Σε περίπτωση άλλωστε που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο επόμενο διάστημα εξασφαλίσει χορηγία θα υπάρχει μεγαλύτερη οικονομική άνεση χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα γίνουν υπερβολικές κινήσεις.

Όπως και να έχει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν θα έλεγαν όχι για μία εσωτερική μεταγραφή αυτή της επιστροφής του Σικαμπάλα. Η ημερομηνία ανακοίνωσης της απόφασης της FIFA για την υπόθεση του διεθνή Αιγύπτιου πλησιάζει με ασφαλείς πληροφορίες να αναφέρουν ότι μέχρι τις αρχές του Δεκέμβρη η αρμόδια επιτροπή της θα προχωρήσει στην ανακοίνωσή της.

Η τριμελής επιτροπή με πρόεδρο τον Τυνήσιο Αλούλου φαίνεται ότι έχει καταλήξει σε απόφαση την οποία αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στο επόμενο 10ημερο. Επόμενο είναι στον ΠΑΟΚ να αναμένουν με αγωνία επιθυμώντας ότι θα ισοδυναμεί με την δικαίωσή τους και υλικά και ηθικά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν διατηρούν τις επιφυλάξεις τους.

Σε περίπτωση λοιπόν που η ομάδα της Θεσσαλονίκης δικαιωθεί θα της επιδικαστεί ένα μεγάλο ποσό το οποίο η Ζάμαλεκ θα κληθεί να πληρώσει. Αν όμως η ομάδα της Αιγύπτου δηλώσει αδυναμία στον ΠΑΟΚ θα στραφούν κατά της ομοσπονδίας της χώρας που είχε εγγυηθεί για λογαριασμό της στην FIFA.












TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ