ΠΑΟΚ

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το απόγευμα το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Σέρτζιο Κονσεϊσάο

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το απόγευμα το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Σέρτζιο Κονσεϊσάο
ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το απόγευμα το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ ο διεθνής Πορτογάλος Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ φρόντισαν να βρεθούν στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" όπου του επεφύλαξαν θερμά υποδοχή στην άφιξή του με τον ίδιο να δήλωσε ενθουσιασμένος από την έλευση του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αλλά και έτοιμος να παίξει την Κυριακή στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπα.
''Έπαιξε μεγάλη σημασία η παρουσία του κ. Σάντος στην ομάδα τον οποίο γνωρίζω πολύ καλά από την Πορτογαλία'', τόνισε αρχικά ο Κονσεϊσάο που από αύριο θα μπει στο πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ κάτω από τις οδηγίες του συμπατριώτη του τεχνικού του ''Δικεφάλου''.

Εκτός του Σάντος ο Κονσεϊσάο όπως δήλωσε γνωρίζει και τον Βρύζα λέγοντας: ''Επίσης γνωρίζω και τον Βρύζα, με τον οποίο παίξαμε σαν αντίπαλοι στην Ιταλία'', και επισήμανε για την παρουσία στην ομάδα του ΠΑΟΚ και στην θέση του τεχνικού διευθυντή πως: ''Είναι σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν από ποδόσφαιρο σε τέτοιες θέσεις''.

Όσον αφορά για την επιλογή του να έρθει στον ΠΑΟΚ ο Κονσεϊσάο ξεκαθάρισε πως: ''Δεν έχω στόχο να κλείσω την καριέρα μου στην Ελλάδα αλλά να παίξω καλό ποδόσφαιρο και να βοηθήσω την ομάδα μου και να συνεχίσω ύστερα κάπου αλλού''.

Σχετικά με το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ ο διεθνής Πορτογάλος δήλωσε: ''Από φίλους μου έχω μάθει ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς και θερμούς οπαδούς που βοηθούν την ομάδα''.

Σε ερώτηση για την ετοιμότητά του εν όψει και του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης την Κυριακής στο γήπεδο της Τούμπας με τον Άρη ο νέος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είπε: ''Πιστεύω πως ως την Κυριακή θα είμαι έτοιμος. Θα εξαρτηθεί όμως και από τον προπονητή μου για το αν θα παίξω στο παιχνίδι που ακολουθεί. Πιστεύω πως σε μια με δυο εβδομάδες θα είμαι απολύτως έτοιμος''.

Στον ΠΑΟΚ μετά την σημερινή άφιξη του Πορτογάλου Κονσεϊσάο αναμένουν μέσα στις επόμενες μέρες κάτι ανάλογο να συμβεί και με τον διεθνή Μολδαβό επιθετικό Βιορέλ Φρούντζα που αποκτήθηκε από την ρουμανική Κλουζ.

Όσο για τα αγωνιστικά; Στον ΠΑΟΚ θέλουν μετά το σημερινό ρεπό να αφήσουν πίσω τους την χθεσινή ήττα από τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο του Ηρακλείου της Κρήτης και να στρέψουν την προσοχή τους στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας.

Όσο πάντως από πλευράς αριθμών η χθεσινή ήττα του ΠΑΟΚ από τον ΟΦΗ στην καλύτερη φετινή εκτός έδρας εμφάνιση ήταν η τέταρτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα κάτι που είχε να συμβεί από το τέλος της δεκαετίας του '60.














TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ