ΠΑΟΚ

Με 4-4-2, χωρίς Γεωργιάδη

Με 4-4-2, χωρίς Γεωργιάδη
Γεωργιαδης πανηγυρικο

Με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής που ακούει στο όνομα του Γιώργου Γεωργιάδη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ

Ο Γεωργιάδης που είχε αποχωρήσει και από την χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από την αποστολή του ΠΑΟΚ για το αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ εξαιτίας ίωσης με τον Φερνάντο Σάντος να προσανατολίζεται στον Λάκη για να καλύψει το κενό του στο βασικό σχήμα.
Όσο για την διάταξή του αυτή θα είναι της μορφής 4-4-2 όπως και μία εβδομάδα πριν στο ντέρμπι του γηπέδου της Τούμπας με τον Παναθηναϊκό.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ απαρτίζουν οι: Φερνάντεζ, Τοχούρογλου, Μελίσσης, Χαραλάμπους, Λάκης, Χριστοδουλόπουλος, Κωνσταντινίδης, Ηλιάδης, Βαγγελής, Μπαλάφας, Μαλεζάς, Σνάουτσνερ, Κνολ, Βερόν, Μπαϊάνο, Ίλιεφ, Γκονζάλεζ και Σάλμον.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ ο Σάντος συμπεριέλαβε και πάλι τον Βερόν όπως και μία εβδομάδα πριν με τον Παναθηναϊκό μόνο που την φορά αυτή ο Αργεντινός μέσος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του βρισκόμενος ακόμα και στην βασική ενδεκάδα. Σε αυτούς που αναμένεται να ξεκινήσουν στο Παγκρήτιο κόντρα στον ΟΦΗ σύμφωνα με τον Πορτογάλο τεχνικό του «Δικεφάλου» είναι και ο Ίλιεφ.

Όσο για το πώς αναμένεται να παραταχθεί ο ΠΑΟΚ αύριο στο Παγκρήτιο κόντρα στον ΟΦΗ; Με τον Φερνάντεζ κάτω από τα δοκάρια ενώ στην άμυνα κεντρικό δίδυμο τους Κνολ και Μελίσση με τους Χαραλάμπους και Σνάουτσνερ στα άκρα. Στην μεσαία γραμμή θα είναι οι Μπαϊάνο, Βερόν Γκονζάλεζ και Λάκης με επιθετικό δίδυμο τους Χριστοδουλόπουλο και Ίλιεφ.

Απόντες από την αποστολή οι τραυματίες Ορφανός και Αθανασιάδης που συνεχίζουν να ακολουθούν θεραπεία ενώ στην προπόνηση συμμετείχε και ο 18χρονος Γκανέζος Γιαμάχα μαζί με τον Γεωργιάνο Ιμεντασβίλι.

Όσον αφορά τον Γκάβραντσιτς βρίσκεται από χθες το μεσημέρι στο Κίεβο όπου μετέβη προκειμένου να μαζέψει τα πράγματά του μετά την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ από την Ντιναμό και να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη και πάλι αύριο για να εγκατασταθεί.










TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ