ΠΑΟΚ

Στη διαιτησία στάθηκε ο Βασίλης Λάκης, μετά το τέλος του εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ

Στη διαιτησία στάθηκε ο Βασίλης Λάκης, μετά το τέλος του εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ
Λάκης

Με την πικρία ότι η καλύτερη φετινή εκτός έδρας εμφάνιση χθες στο Παγκρήτιο του Ηρακλείου της Κρήτης απέναντι στον ΟΦΗ συνοδεύτηκε με ήττα επέστρεψε η αποστολή του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη με τον Φερνάντο Σάντος και τους παίκτες να στρέφουν την προσοχή τους στο ντέρμπι της Κυριακής στο γήπεδο της Τούμπας (10/02, 16:45) με τον Άρη. Το απόγευμα εξάλλου αναμένεται να αφιχθεί στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ο διεθνής Πορτογάλος Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Αν είναι μία φάση όπου ο ΠΑΟΚ έχει κάθε λόγο να διαμαρτύρεται από το χθεσινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ είναι η φάση του 45΄ όπου δεν δόθηκε πέναλτι στην ανατροπή του Βασίλη Λάκη από τον τερματοφύλακα των Κρητικών Αλέξανδρο Τζόρβα. « Ήταν καθαρό», δήλωσε ο Λάκης μετά την λήξη του παιχνιδιού και συνέχισε: « Μίλησα μαζί του (σ.σ. Τζόρβα) και μου είπε ότι με βρήκε αλλά το θέμα είναι ότι δεν το έδωσε ο διαιτητής. Δεν μίλησα μαζί του ξέρω γιατί δεν το έδωσε. Αυτό που ξέρω είναι ότι με βρήκε», κι όσο για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ τόνισε:

« Πιστεύω ότι ήταν ίσως το καλύτερο παιχνίδι που κάναμε εδώ και καιρό με τις φάσεις που δημιουργήσαμε αλλά δυστυχώς δεν μετατρέψαμε κάποια από αυτές σε γκολ. Είναι ένα σημείο όπου θα πρέπει να το κοιτάξουμε να το δουλέψουμε με τον ΠΑΟΚ να πρέπει να καθαρίζει τέτοια παιχνίδια από το πρώτο ημίχρονο και όχι να φθάνει να έχει τόσες ευκαιρίες και να μην πετυχαίνει γκολ. Δεν μετράει η εμφάνιση αλλά το γεγονός ότι δεν πήραμε βαθμούς. Μακάρι να μην πηγαίναμε καλά και να παίρναμε βαθμούς».

Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Τζόρβας, ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ που είχε ανατρέψει τον Λάκη, δήλωσε: « Είχαμε επαφή και νομίζω ότι έγινε πέναλτι. Έχουμε ζήσει κι εμείς αδικίες με τα λάθη από τους διαιτητές να μην έγιναν επίτηδες. Η διαιτησία φέτος έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ έχοντας δεχτεί πίεση από τους δημοσιογράφους».

Στην εμφάνιση της ομάδας τους στάθηκαν στις δηλώσεις τους οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να επισήμανε ότι: « Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι θα έρθουν οι νίκες», με τον Χρήστο Μελίσση να πρόσθεσε: « Μας αδικεί από το αποτέλεσμα αφού παίξαμε πάρα πολύ καλά. Τελικά όμως ο καλύτετος δεν κερδίζει», ενώ για το ντέρμπι της Κυριακής στο γήπεδο της Τούμπας δήλωσε: « Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι όπου θα παίξουμε για τη νίκη».

Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι στην προπόνηση της Παρασκευής ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης, στην παρουσία του σε αυτή σε προσωπική συζήτηση με τους Χριστοδουλόπουλο και Μελίσση με αφορμή την κλήση τους στην Εθνική και τους εξήγησε ότι μόνο μέσα από την καλή τους απόδοση στο «Δικέφαλο» θα μονιμοποιηθούν στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Κατά τα άλλα ο Γκλεν Σάλμον δήλωσε: « Καταρχήν αγωνιστήκαμε πολύ καλά μετά από δύο παιχνίδια και αυτό είναι το θετικό για μας αλλά δυστυχώς δεχτήκαμε δύο γκολ και δεν σκοράραμε ακόμα και από το σημείο του πέναλτι παρά τις ευκαιρίες που είχαμε. Είναι κάτι που θα πρέπει να το ξεπεράσουμε και τουλάχιστον είμαστε χαρούμενοι που παίξαμε καλύτερα», ενώ ο Ματία Βερόν που χθες στο Παγκρήτιο απέναντι στον ΟΦΗ έκανε το ντεμπούτο με την φανέλα του ΠΑΟΚ πρόσθεσε: « Η αλήθεια είναι ότι η πρώτη μου εικόνα από την ομάδα είναι ότι καλή. Παίξαμε καλά ελέγξαμε το παιχνίδι αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε με το δεύτερο γκολ να ήρθε σε ένα σημείο όπου όλα είχαν κριθεί».

Το απόγευμα στις 17:30 εν τω μεταξύ αναμένεται στην Θεσσαλονίκη ο διεθνής Πορτογάλος Σέρτζιο Κονσεϊσάο ενώ από χθες επέστρεψε από το Κίεβο ο διεθνής Σέρβος Γκόραν Γκάβραντσιτς έχοντας μαζέψει τα πράγματα του. Όσο για τον διεθνή Μολδαβό Βιορέλ Φρούνζα έχει ένα πρόβλημα με τη βίζα του και τις υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του με το πιθανότερο ωστόσο να είναι και αυτός να αφιχθεί με την σειρά του σήμερα στην Θεσσαλονίκη.

Τέλος ο Γεωργιανός αριστερός μπακ Νταβίντ Ιμεντασβίλι που δοκιμάστηκε για λίγες μέρες από τον ΠΑΟΚ αποχώρησε το Σάββατο από την Ελλάδα καθώς δεν ικανοποίησε. Αντίθετα ο 18χρονος Γκανέζος Σεϊντού Γιαχάγια θα συνεχίσει να δίνει κανονικά το παρών στις προπονήσεις έχοντας αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις.













TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ