ΠΑΟΚ

Koνσεϊσάο: "Είμαι υπερήφανος που έρχομαι"

Koνσεϊσάο: "Είμαι υπερήφανος που έρχομαι"
Κονσεισάο-Πορτογαλία

Υπερήφανος που έρχεται στον ΠΑΟΚ δήλωσε το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Σέρτζιο Κονσεϊσάο

"Ευχαριστώ από τώρα τον κόσμο του ΠΑΟΚ και είμαι ικανοποιημένος που έρχομαι στον ΠΑΟΚ. Έρχομαι για να κάνω την δουλειά που ξέρω, γνωρίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα", τόνισε αρχικά ο Κονσεϊσάο και συνέχισε: "Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην έχει την δυναμική που είχαν προηγούμενες ομάδες μου, όπως η Ίντερ και η Λάτσιο, αλλά είμαι περήφανος που έρχομαι στον ΠΑΟΚ".


Όσο για την παρουσία του με τον Πορτογάλο τεχνικό του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Σάντος, ο Κονσεϊσάο δήλωσε: "Γνωρίζω πολύ καλά τον Φερνάντο Σάντος από την εποχή του ήταν στον Παναθηναικό", ενώ για το ελληνικό πρωτάθλημα επισήμανε ότι: "Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό, αυτό μου δίνει μία επιπλέον θέληση αγωνιζόμενος εδώ με τον ΠΑΟΚ".


Για την σχέση με τον Κακλαμάνο με τον οποίο ο Κονσεϊσάο ήταν συμπαίκτης στην Σταντάρ Λίεγης δήλωσε: " Με τον Κακλαμάνο αγωνίστηκα για λίγο στην Σταντάρ, είναι ένας καλός συμπαίκτης είχε ανακηρυχθεί καλύτερος παίκτης στο Βέλγιο".

Σχετικά με τις φιλοδοξίες του με τον ΠΑΟΚ ο διεθνής Πορτογάλος είπε: "Η φιλοδοξία μου με τον ΠΑΟΚ είναι να αγωνιστούμε στα πλέι οφ και όσο πιο ψηλά γίνεται".


Για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ ο Κονσεϊσάο τόνισε: "Μου αρέσει ο κόσμος του ΠΑΟΚ, γνωρίζω πως είναι. Δεν αντέχω τις ομάδες με λίγους φιλάθλους, στο γήπεδο πρέπει να υπάρχει φασαρία, να είναι μία γιορτή. Έχω παίξει σε ομάδες με αρκετούς φιλάθλους".


Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι για μένα ένα κίνητρο για να έρθω στην ομάδα", ενώ για την θέση του μέσα στο γήπεδο είπε: "Παίζω δεξιά και πιο εύκολα δίνω την πάσα για το γκολ, παρά να σκοράρω εγώ, αν και στην καριέρα μου έχω δείξει ότι μπορώ να σκοράρω. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δίνω τις κατάλληλες πάσες για να σκοράρουν οι συμπαίκτες μου".


Για την παρουσία των Θοδωρή Ζαγοράκη και Ζήση Βρύζα στις θέσεις του προέδρου και τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ο Κονσεϊσάο δήλωσε: "Όσον αφορά για τον Θόδωρο Ζαγοράκη είπε: «Τον έχω ακουστά τον Θόδωρο Ζαγοράκη αλλά και τον Ζήση Βρύζα, όχι μόνο από την Εθνική Ελλάδος αλλά και την Ιταλία. Είναι σημαντικό να βρίσκονται στην διοίκηση, δύο μεγάλοι ποδοσφαιριστές".


Όσον αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα είπε: "Γνωρίζω τις ομάδες με τις οποίες έχω αγωνιστεί αντιμέτωπος όπως ο Παναθηναικός, ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ. Για τον ΠΑΟΚ ξέρω ότι είναι έξι βαθμούς από την πέμπτη θέση και θέλω να μάθω περισσότερα όταν έρθω στην Ελλάδα".


Για την αγωνιστική του κατάσταση ο διεθνής Πορτογάλος επισήμανε ότι: "Θέλω να παίξω όσο γρηγορότερα γίνεται, ανυπομονώ να παίξω. Πιστεύω ότι θα είμαι στο 100% μέσα σε μία εβδομάδα", ενώ κλείνοντας έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ λέγοντας:

«Υπόσχομαι στον κόσμο πάρα πολύ δουλειά και μέσα απ΄ αυτή θα έρθουν οι πάσες, τα γκολ ώστε η ομάδα του ΠΑΟΚ να φτάσει ψηλά".

Aνακοίνωσε και Φρούνζα
Εκτός της απόκτησης του Κονσεϊσάο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση και του διεθνή Μολδαβού επιθετικού Βιορέλ Φρούνζα για τους επόμενους 6 μήνες με την μορφή δανεισμού από την ρουμάνικη Κλούι.

Μάλιστα το μεσημέρι για μία ακόμη φορά το τελευταίο 48ωρο ο διεθνής Βόσνιος Ζλάταν Μουσλίμοβιτς της Αταλάντα βρέθηκε μία ανάσα από τον ΠΑΟΚ όμως και πάλι η απόκτησή του δεν ολοκληρώθηκε.

Στα αγωνιστικά η σημερινή πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα.

Την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ έκανε ο Γκόραν Γκάβραντσιτς, ο οποίος αναχώρησε το μεσημέρι για το Κίεβο, προκειμένου να μαζέψει τα πράγματά του και να επιστρέψει την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.

Ορφανός και Αθανασιάδης έκαναν θεραπεία ενώ στις προπονήσεις συνεχίζουν να συμμετέχουν οι Γιαχάγια και Ιμεντασβίλι, ενώ αποχώρησε ο Ντε Γκρεγκόριο.





















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ