ΠΑΟΚ

Πολύ δύσκολα θα προχωρήσει ο δανεισμός του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς από την Αταλάντα

Πολύ δύσκολα θα προχωρήσει ο δανεισμός του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς από την Αταλάντα
Μουσλίμοβιτς

Ο Γκόραν Γκάβρανσιτς μπορεί να βρίσκεται από το πρωί στην Θεσσαλονίκη και να τέθηκε στην διάθεση του Φερνάντο Σάντος, ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι από την Ντιναμό Κιέβου, ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται ότι τελικά πολύ δύσκολα θα συμβεί και με τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς της Αταλάντα.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας, μπορεί να μετέβη σήμερα στην Ιταλία με την προοπτική να προχωρήσει στην ολοκλήρωση της απόκτησης του Μουσλίμοβιτς όπως όλα έδειχναν ότι θα συμβεί μέχρι χθες το βράδυ όμως στις ώρες που ακολούθησαν το σκηνικό άλλαξε. Αυτό έχει να κάνει με το ότι η παραχώρηση του 27χρονου διεθνή Βόσνιου επιθετικού ως δανεικού μέχρι το καλοκαίρι φαίνεται να «κολλάει» εκτός και αν αλλάξει και πάλι προς το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ το σκηνικό μέχρι το βράδυ.
Σε περίπτωση που η συμφωνία με τον Μουσλίμοβιτς τελικώς δεν ολοκληρωθεί τότε στον ΠΑΟΚ θα στραφούν στην Σερβία όπου ήδη έχουν έρθει σε επαφή με δύο άλλους ποδοσφαιριστές.

Κατά τα άλλα και αναφορικά με τους τρεις υπό δοκιμή; Ο Γκανέζος Γιαχάγια συνεχίζει να έχει το προβάδισμα για την παραμονή του σε αντίθεση με τον Χιλιανό Ντε Γκρεγκόριο και τον Ουκρανό Ιμεντασβίλι. Και οι τρεις περιπτώσεις πάντως θα κριθούν οριστικά αύριο. Όσο για τον Γκουέντε της Αρτμέντια - από το Τογκό αλλά κάτοχος γερμανικού διαβατηρίου – φαίνεται πως δεν θα προχωρήσει για το λόγο ότι δεν αποδεσμεύεται από την ομάδα της Σλοβακίας.


TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ