ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σαμπντόρια και Μπεσίκτας για Ιμπάρμπο

Σαμπντόρια και Μπεσίκτας για Ιμπάρμπο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο αναμένει τη λύση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό και οι Σαμπντόρια και Μπεσίκτας παρακολουθούν. Μήνυμα παραμονής από τον Ίσακ.

Την ώρα που ο Βίκτορ Ιμπάρμπο και ο ατζέντης του προσπαθούν να συμβιβαστούν με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ώστε να διακόψουν τη συνεργασίας τους, τα μεταγραφικά σενάρια εμφανίζονται το ένα μετά το άλλο.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής (20/1), η ηλεκτρονική έκδοση του Sky Sports Italia μετέδωσε την πληροφορία πως ο Κολομβιανός επιθετικός αποτελεί την εναλλακτική επιλογή της Σαμπντόρια. Ο πρώτος στόχος είναι ο Ρόμπιν Κεσόν της Παλέρμο, όμως πρόκειται για περίπλοκη υπόθεση, σε αντίθεση με τον 26χρονο στράικερ, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από τον Παναθηναίκό.

Επιπλέον, η τουρκική έκδοση του Transfermarkt υποστήριξε πως ο Ιμπάρμπο ενδέχεται να ενταχθεί στη Μπεσικτάς. Η πρότερη σύνδεση του ποδοσφαιριστή με την Τουρκία αφορούσε την Αντάλιασπορ, ωστόσο εσχάτως ενεπλάκη η ομάδα από την Κωνσταντινούπολη.

Φυσικά, για να επιβεβαιωθούν τα δημοσιεύματα, θα χρειαστεί να αποδεσμεύσει τον Ιμπάρμπο ο Παναθηναϊκός, κάτι που δεν έχει συμβεί ακόμα.

Ίσακ: "Δεν φεύγω απλά για να φύγω"

Ο Μίκαελ Ίσακ ολοκληρώνει σε μερικές ημέρες την αποκατάσταση από τον τραυματισμό που υπέστη στην προπόνηση της Εθνικής Σουηδίας. Ο 23χρονος επιθετικός μίλησε στην ιστοσελίδα «fotbollskanalen.se» και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το μέλλον του.

"Έχω πει ότι δεν θέλω να φύγω απλά για να φύγω. Θα πρέπει να μετακινηθώ σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα, σε μία πιο δυνατή ομάδα, που θα μου επιτρέψει να εξελιχθώ. Θέλω να έχω καλό προαίσθημα για τη μεταγραφή και δεν μου έχει συμβεί μέχρι τώρα, παρότι είχα πολλές προτάσεις", ανέφερε ο Ισακ.

Η ιατρική εκτίμηση σημειώνει πως ο Ίσακ θα αρχίσει προπονήσεις με τη Ράντερς στο τέλος της επόμενης εβδομάδας. Ο ποδοσφαιριστής διατηρείται στη λίστα του Παναθηναϊκού, αλλά η ομάδα του έχει υψηλές απαιτήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπεργκ: "Μας βοηθούν αρκετά τα παιδιά που δεν είχαν παίξει έως τώρα"
Πλάσιντ: "Με ενδιαφέρει ο Παναθηναϊκός"
Η προηγούμενη ΑΜΚ δεν καλύφθηκε
Ουζουνίδης: "Υπάρχει "φως" στο μεταγραφικό τούνελ"
ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα κατά της NOVA"
Επίσημο: Τέλος ο Σάμπα από τον Παναθηναϊκό
Χουλτ, εσύ, μοναδικέ!
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ