ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα κατά της NOVA"

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα κατά της NOVA"

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της έκανε γνωστό ότι θα κινηθεί νομικά κατά της "NOVA" για να διεκδικήσει τα οφειλόμενα προς την Super League και κατά συνέπεια το μερίδιο των χρημάτων που αντιστοιχεί στους πράσινους.

Νομικά μέτρα κατά της "NOVA" προανήγγειλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της το απόγευμα της Παρασκευής με τους πράσινους να θέλουν να διασφαλίσουν έτσι τα συμφέροντα τους.

Συγκεκριμένα εδώ και καιρό το συνδρομητικό κανάλι οφείλει κάποια χρήματα στην Super League η οποία εν συνεχεία θα τα μοιράσει στις ομάδες αλλά ακόμα αυτά δεν έχουν δοθεί. Η διοργανώτρια αρχή πάει το θέμα... λάου, λάου και δεν θέλει να έρθει σε κόντρα με το συνδρομητικό.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όμως να μην εισπράττονται τα χρήματα και όλες οι ομάδες να μην έχουν στη διάθεση τους λεφτά που είχαν υπολογίσει για την διάρκεια της σεζόν.

Έτσι το τριφύλλι πήρε την απόφαση να κινηθεί νομικά κατά της "NOVA" και ουσιαστικά να ασκήσει πλαγίως τα δικαιώματα που θα είχε η Super League και παράλληλα να κάνει και ασφαλιστικά μέτρα. Θέλοντας έτσι να προασπίσει τα συμφέροντα του.

Παράλληλα σαν μέτρο πίεσης ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να αποσύρει από εδώ και στο εξής τον εκπρόσωπο του από τις συνεδριάσεις του Δ.Σ.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός αποσύρει τον εκπρόσωπό της από τη Λίγκα και δεν θα συμμετάσχει πλέον στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. Ο Παναθηναϊκός προτίθεται τη Δευτέρα 23/1/17 να εγείρει αγωγή και αντίστοιχα ασφαλιστικά μέτρα κατά τηςNOVA, ασκώντας πλαγιαστικά τα δικαιώματα τηςSuperLeagueκατά τηςNOVA, τόσο ως προς τη διεκδίκηση των οφειλομένων όσο και ως προς τη μετάδοση των αγώνων».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ