ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο σωσίας του Ζεσουάλδο Φερέιρα στην Λεωφόρο

Ο σωσίας του Ζεσουάλδο Φερέιρα στην Λεωφόρο

Δείτε τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη στο ματς με τον Παναθηναϊκό, τον μικρό γιο του Μάρκους Μπεργκ στην πρώτη του παρουσία στην Λεωφόρο αλλά και τον κάτοχο εισιτηρίου διαρκείας στα επίσημα που είναι... ίδιος ο πρώην Πορτογάλος τεχνικός των πράσινων!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 του Πλατανιά στην Λεωφόρο την Πέμπτη και η πράσινη παρακάμερα ήταν εκεί για να καταγράψει τα πάντα εκτός αγωνιστικού χώρου πριν και μετά το πέρας της αναμέτρησης.

Αυτό που ξεχώρισε από το επτάλεπτο βίντεο είναι η παρουσία του... "σωσία" του Ζεσουάλδο Φερέιρα στα επίσημα της Λεωφόρου. Όλοι την πρώτη στιγμή που βλέπουν το βίντεο στο 7.20'' παρατηρούν έναν κύριο που είναι ίδιος ο πρώην Πορτογάλος τεχνικός του Παναθηναϊκού! Μόνο που δεν είναι αυτός αλλά η ομοιότητα του είναι εκπληκτική.

Στο βίντεο δείτε επίσης κάποιες από τις οδηγίες του Ουζουνίδη προς τους παίκτες του όπως στον Βλαχοδήμο, με τον 48χρονο τεχνικό να λέει: "Παναγιώτη απλή πάσα" και στη συνέχεια: "Ήρεμα, περίμενε". Οδηγίες και στον Χουλτ σε μια εκτέλεση αράουτ αλλά και εν συνεχεία και στον Λουντ: "Πήγαινε κλείσε να πάρεις την δεύτερη πάσα".

Φυσικά στο βίντεο περιλαμβάνονται στιγμές από τον πάγκο του τριφυλλιού με τον Λέτο να δίνει οδηγίες στα ισπανικά στον Βιγιαφάνιες, τους πράσινους να σηκώνονται σαν ελατήρια στα δυο γκολ αλλά και στην ευκαιρία του Μπεργκ στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης.

Από την παρακάμερα δεν θα μπορούσε να λείψει η πρώτη παρουσία του γιου του Μάρκους Μπεργκ στην Λεωφόρο ενώ ο τηλεοπτικός φακός έπιασε και το τάισμα του Ματέο από την Ζοζεφίν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ