ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ρεχάγκελ:"Να είμαστε ομάδα"

Ρεχάγκελ:"Να είμαστε ομάδα"
ρεχαγκελ

"Να λειτουργήσουμε σαν ομάδα", ζήτησε ο Ρεχάγκελ ενόψει Βοσνίας. Πρόβλημα και με τον Χαριστέα

"Εγώ ασχολούμαι με το παιχνίδι του Σαββάτου και όχι το μεθεπόμενο. Ο πρώτος αντίπαλος είναι η Βοσνία σε μία αγωνιστική όπου η Νορβηγία δεν αγωνίζεται και θα δει το ματς από την τηλεόραση.Αυτό μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι να εκμεταλλευθούμε το ρεπό της Νορβηγίας και να αυξήσουμε τη διαφορά στο βαθμολογικό πίνακα». " , τόνισε και πρόσθεσε :

"Μετά την ισοπαλία στο Οσλο δημιουργήσαμε καλές προϋποθέσεις για την ομάδα μας στον όμιλο. Την πρώτη θέση οφείλουμε να την υπερασπιστούμε.

Τονίζω ότι δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τη Βοσνία, καθώς η ομάδα αυτή έχει νικήσει τη Νορβηγία και την Τουρκία και διατηρεί ακόμη ελπίδες πρόκρισης.

Πάντα οι ποδοσφαιριστές από την πρώην Γιουγκοσλαβία είναι καλοί και χρειάζεται ιδιαίτερη απόδοση από την πλευρά των παικτών μας για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ελπίζουμε και στη βοήθεια από το δωδέκατο παίκτη, τον κόσμο".


Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός ζήτησε συγκέντρωση στο πρώτο παιχνίδι με τη Βοσνία όπου είναι απαραίτητη η νίκη. "Δεν υπάρχει μυστικό για την επιτυχία. Πρέπει να λειτουργήσουμε σαν ομάδα. Στο πρώτο παιχνίδι με τη Βοσνία είχαμε σε ορισμένες φάσεις και τύχη αλλά παλέψαμε πολύ. Αντίθετα με την Τουρκία τα πράγματα εξελίχτηκαν αρνητικά για εμάς" ,ανέφερε.

"Το ίδιο γήπεδο"

Ο Γερμανός προπονητής δεν έδειξε να ανησυχεί για την νέα αλλαγή της έδρας και το γεγονός πως η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ. " Ολα τα γήπεδα είναι ίδια, με τις ίδιες διαστάσεις. Οι περισσότερες εθνικές ομάδες του κόσμου δεν αγωνίζονται πάντα στο ίδιο γήπεδο. Οι Βόσνιοι θα θα είναι δύσκολος αντίπαλος μόνο εάν το επιτρέψουμε εμείς».



"Θέλω 50.000 κόσμο"

Όταν ρωτήθηκε ακόμα με πόσο κόσμο θα ήταν ικανοποιημένος στον αγώνα με την Βοσνία, είπε:" Θα είμαστε ευχαριστημένοι αν στο γήπεδο έχει 50.000 κόσμο".

ειώσαμε τα λάθη"

Σχετικά με την πολύ καλή πορεία στα προκριματικά του "Euro 2008", σε σχέση με την πορεία στα προηγούμενα προκριματικά για το Μουντιάλ του 2006, ο Ότο Ρεχάγκελ υποστήριξε :

"Ήμασταν απογοητευμένοι όλοι που δεν προκριθήκαμε στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στην προηγούμενη προκριματικά φάση κάναμε σε ατομικό επίπεδο πολλά λάθη. Τώρα τα έχουμε ελαττώσει στο μίνιμουμ".

Πρόβλημα και με Χαριστέα

Πάντως ενώ όλα έδειχναν ότι το μοναδικό πρόβλημα ήταν ο Φάνης Γκέκας, όπως αποκάλυψε ο Ότο Ρεχάγκελ αμφίβολος για τον αγώνα του Σαββάτου είναι και ο Άγγελος Χαριστέας, με αποτέλεσμα πλέον να υπάρχει μεγάλος "πονοκέφαλος" αναφορικά με τη συγκρότηση της επιθετικής γραμμής .

"Ο Γκέκας και ο Χαριστέας αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα και θα δούμε αν θα είναι έτοιμοι το Σάββατο. Ελπίζω να είναι και οι δύο έτοιμοι, όμως έχουμε αρκετούς παίκτες για να αγωνιστούν. Πάντα σε μια αποστολή αντιμετωπίζεις τέτοιου είδους προβλήματα.

Όταν ξεκινήσει ο αγώνας το Σάββατο θα πρέπει να δώσουμε τις κατάλληλες απαντήσεις. Το κλίμα είναι καλό, για όλους μας είναι ευχάριστο το γεγονός της πρόκρισης όλων των ελληνικών ομάδων στους ομίλους του UEFA",απάντησε ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

"Θετική η επίσκεψη του Ιωαννίδη"

Τέλος αναφορικά με την παρουσία του υφυπουργού αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής, ο Ότο Ρεχάγκελ την χαρακτήρισε θετικό γεγονός. " Ήταν θετικό που ήρθε, Σημασία έχει όμως τι κάνουν οι παίκτες. Όλα εξαρτώνται από αυτούς.Έχω ακούσε ότι προέρχεται από τον αθλητισμό και ξέρει να εκτιμά τις καταστάσεις", ανέφερε.

Φώναξε «παρών» ο Γκέκας

Για πρώτη φορά από την έναρξη της προετοιμασίας για το παιχνίδι με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, ο Φάνης Γκέκας πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης που έγινε στο Ολυμπιακό στάδιο, προς ικανοποίηση του Ότο Ρεχάγκελ.

Ο επιθετικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού δεν είχε καταφέρει να συμμετάσχει στο πρόγραμμα με τους υπόλοιπους διεθνείς και έστειλε μήνυμα στον Γερμανό τεχνικό ότι μπορεί να τον υπολογίζει ενόψει του αγώνα του Σαββάτου. Ο ομοσπονδιακός προπονητής πλέον καλείται να αποφασίσει αν θα τον ξεκινήσει στο παιχνίδι, από τη στιγμή που έχει χάσει πολλές προπονήσεις.

Πάντως στην συνέντευξη τύπου το μεσημέρι της Πέμπτης, αναφέρθηκε και στον Χαριστέα ο οποίος προέρχεται επίσης από τραυματισμό και τόνισε ότι υπάρχουν και άλλες λύσεις για τη γραμμή κρούσης. Κατά τα άλλα οι Τοροσίδης και Δέλλας προπονούνται κανονικά και θα είναι στην διάθεση του Ότο Ρεχάγκελ ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σεϊταρίδη και Σαμαρά οι οποίοι είναι τιμωρημένοι καθώς συμπλήρωσαν κάρτες στον προηγούμενο αγώνα με τη Νορβηγία.

Ως επικρατέστερος για να αντικαταστήσει τον άσο της Ατλέτικο Μαδρίτης στο δεξί άκρο της άμυνας προβάλει ο Χρήστος Πατσατζόγλου. . Η τελευταία προπόνηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος πριν από την αναμέτρηση με την Βοσνία/Ερζεγοβίνη το Σάββατο θα διεξαχθεί την Παρασκευή και ώρα 18:30 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.










































TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ