ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Περιμένει Γκέκα ο Ρεχάγκελ

Περιμένει Γκέκα ο Ρεχάγκελ
Ιωαννιδης, Εθνικη

Στην προπόνηση της Εθνικής στον Άγιο Κοσμά ο Γιάννης Ιωαννίδης. Ατομικό ο Φάνης Γκέκας

Ο επιθετικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε την Τετάρτη στην προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και ήταν κλειστή και πλέον ο Γερμανός τεχνικός περιμένει με αγωνία την αυριανή μέρα που θα είναι και καθοριστική αναφορικά με την παρουσία του στην αναμέτρηση του Σαββάτου.
Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα στο γόνατο όπως διαπίστωσε και το ιατρικό τιμ της Εθνικής και αν δεν καταφέρει να προπονηθεί και την Πέμπτη, τότε ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του στην επίθεση ενόψει του αγώνα με τη Βοσνία όπου με νίκη η πρωταθλήτρια Ευρώπης θα κάνει ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στα τελικά του «Euro 2008» ενώ θα πάει και με την καλύτερη ψυχολογία για την επόμενη αναμέτρηση με την Τουρκία στις 17 του μήνα στο «Αλί Σαμί Γεν».

Στον αντίποδα ευχάριστα ήταν τα νέα για τους Τοροσίδη και Δέλλα που προπονήθηκαν κανονικά ξεπερνώντας τα προβλήματα που αντιμέτωπιζαν και δεν τους είχαν επιτρέψει να πάρουν μέρος στην πρώτη προπόνηση που έγινε στο ΟΑΚΑ την Τρίτη.

Αλλαγές στην ενδεκάδα

Η απουσία του Γιούρκα Σεϊταρίδη ο οποίος είναι τιμωρημένος στο παιχνίδι του Σαββάτου, σημαίνει πάντως ότι θα υπάρξουν και άλλες αλλαγές στο βασικό σχήμα. Βασικός υποψήφιος για να τον αντικαταστήσει είναι ο Χρήστος Πατσατζόγλου στον οποίο «ποντάρει» πολλά ο Ότο Ρεχάγκελ και είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Παράλληλα θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Στέλιος Γιαννακόπουλος που επέστρεψε δριμύτερος στην αποστολή μετά την απουσία του λόγω τραυματισμού από τον αγώνα με τη Νορβηγία καθώς έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στις πρώτες προπονήσεις.

Στην διάθεση του Ότο Ρεχάγκελ για τον αγώνα του Σαββάτου δεν θα είναι και ο Σαμαράς ο οποίος επίσης είναι τιμωρημένος. Οι διεθνείς παρακολούθησαν το μεσημέρι σε βίντεο τον προσεχή τους αντίπαλο και είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν τα δυνατά αλλά και τα αδύνατα σημεία των Βόσνιων.

Στήριξη από Ιωαννίδη

Η παρουσία του υφυπουργού αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, έγινε δεκτή με μεγάλη ικανοποίηση εξάλλου καθώς η πολιτεία έδειξε ότι βρίσκεται στο πλευρό της Εθνικής. Ο «ξανθός» μίλησε στους παίκτες και προσπάθησε να τους εμψυχώσει ενόψει των επικείμενων αγώνων για τα τελικά του «Euro 2008».

Άλλωστε στην πρόσφατη συνάντηση του με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βασίλη Γκαγκάτση είχε αναφέρει ότι η πολιτεία στηρίζει την Εθνική ομάδα, ενώ δέχθηκε πρόσκληση να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τη Βοσνία.












TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ