ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επιστρέφει ο "Stelios" με Βοσνία-Τουρκία

Επιστρέφει ο "Stelios" με Βοσνία-Τουρκία
Γιαννακόπουλος

Επιστρέφει ο Γιαννακόπουλος στην αποστολή για τα κρίσιμα παιχνίδια με την Βοσνία/Ερζεγοβίνη και την Τουρκία.

Ο άσος της Μπόλτον που είχε απουσιάσει από το προηγούμενο παιχνίδι στη Νορβηγία μετά την εγχείριση του στους κοιλιακούς, επέστρεψε στην ενεργό δράση με γκολ την Τετάρτη στην Μπόλτον και ακολούθησε η επιστροφή του στη "γαλανόλευκη" πλέον.
Στην αποστολή όμως επιστρέφει ένας ακόμη επιθετικός, ο Άγγελος Χαριστέας που ήταν απών επίσης λόγω τραυματισμού στον προηγούμενο αγώνα γιατα προκριματικά του "Euro 2008", ενώ το "παρών" θα δώσει και ο Μιχάλης Καψής ο οποίος αν και είχε κληθεί αρχικά στην αποστολή για τον αγώνα με τη Νορβηγία στο Όσλο στην συνέχεια αποκλείστηκε λόγω τραυματισμού.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί όμως την τελευταία στιγμή και με τον Γιάννη Αμανατίδη που έχε αποθεραπευτεί και είναι ανάμεσα στις επιλογές του Ότο Ρεχάγκελ.

Πιο αναλυτικά οι δέκα παίκτες που κλήθηκαν και αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού είναι οι: Κατσουράνης(Μπενφίκα), Σεϊταρίδης(Ατλέτικο Μαδρίτης), Μπασινάς(Μαγιόρκα), Σαμαράς(Μάντσεστερ Σίτι), Καψής(ΑΠΟΕΛ),

Γκέκας(Μπάγερ Λεβερκούζεν), Χαριστέας(Νυρεμβέργη), Αμανατίδης(Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Κυργιάκος(Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Γιαννακόπουλος(Μπόλτον).

Ανακοίνωση για τα διαρκείας

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας εξέδωσε η ΕΠΟ στην οποία αναφέρει:" Oπως είναι ήδη γνωστό, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε να διεξαχθεί ο αγώνας των Εθνικών Ομάδων Ανδρών Ελλάδα-Βοσνία/Ερζεγοβίνη (13/10/2007) στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας και όχι στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», που είχε δηλωθεί ως έδρα της Εθνικής Ομάδας για όλους τους αγώνες της προκριματικής φάσης.

Η μετακίνηση αυτή δημιουργεί κάποια, ελάχιστα πάντως, προβλήματα στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας, για την επίλυση των οποίων η Ομοσπονδία έχει ήδη παρέμβει σε άμεση συνεννόηση με τη διοίκηση του Ο.Α.Κ.Α.

Η είσοδος στο Ολυμπιακό στάδιο θα γίνεται με την επίδειξη της κάρτας του εισιτηρίου διαρκείας στις θύρες που παρακάτω αναφέρονται, όπου και θα προμηθεύονται με εισιτήριο του συγκεκριμένου αγώνα.

- Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Α΄ κατηγορίας για το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» (θύρες 30, 31, 33) θα εισέλθουν στο Ολυμπιακό στάδιο στη Θύρα 29α, από όπου θα παρακολουθήσουν τον αγώνα.

- Οι κάτοχοι κατηγορίας Β (θύρες 14, 15) θα εισέλθουν στη θύρα 9. - Οι κάτοχοι κατηγορίας Γ (θύρες 12,16,17) θα εισέλθουν στη θύρα 7. - Οι κάτοχοι κατηγορίας Δ (θύρες 19 έως 24) θα εισέλθουν στις θύρες 1 και 3".


















TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ