ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ρεχάγκελ:"Μπαίνουμε στην τελική ευθεία"

Ρεχάγκελ:"Μπαίνουμε στην τελική ευθεία"
ρεχαγκελ

Χαμηλούς τόνους προσπάθησε να κρατήσει ο Ότο Ρεχάγκελ τονίζοντας ότι "τίποτα δεν έχει εξασφαλιστεί ακόμα"

Ο Γερμανός τεχνικός αναφερόμενος στον αγώνα στάθηκε στις δυνατές μονομαχίες στον αέρα και θεώρησε ότι αν η "γαλανόλευκη" είχε περισσότερη τύχη θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη.
"Εγινε αυτό που περιμέναμε. Είχαμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, αλλά αντεπεξήλθαμε στις δυσκολίες και τα καταφέραμε στο τέλος. Στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου όταν απειλούσαμε τον αντίπαλο αυτός είχε δυσκολίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε ένα κύμα από επιθέσεις και θα έπρεπε με γρήγορες πάσες και έξυπνο παιχνίδι να τους εμποδίσουμε",

τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

"Το μεγαλύτερο πρόβλημα το είχαμε με τις μακρινές και ψηλές μπαλιές των Νορβηγών. Κατά διαστήματα ο αγώνας έμοιαζε με εναέρια μάχη. Είναι δύσκολο όταν έχεις έναν πολύ ψηλό αντίπαλο όπως είναι ο Κάριου.

Αν είχαμε περισσότερη τύχη στην τελευταία αντεπίθεσή μας θα μπορούσαμε να την τελειώσουμε με γκολ και να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε πρώτοι στον όμιλο και ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων στους άλλους αγώνες οφείλουμε να υπερασπιστούμε τη θέση μας".





Τέλος ερωτηθείς αν έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα ο Ομοσπονδιακός προπονητής είπε πως "μετά το παιχνίδι είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Σε μερικές φάσεις σήμερα είχαμε περισσότερη τύχη από ατυχία, που είχαμε σε άλλους αγώνες".

Xαλκιάς:"Θετικό αποτέλεσμα"



Ο Κώστας Χαλκιάς εξάλλου στάθηκε στο σκληρό παιχνίδι των Νορβηγών και χαρακτήρισε θετικό το αποτέλεσμα στον δρόμο για την πρόκριση στα τελικά. "Ήταν ένα σκληρό ματς, προηγηθήκαμε δύο φορές αλλά είχαμε την ατυχία να μας ισοφαρίσουν άμεσα.

Δείξαμε πάθος, παλέψαμε και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Είχαμε πάθος για τη νίκη, δείξαμε αποφασιστικότητα, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά , παλέψαμε για κάτι θετικό, απλά νομίζω ότι αν δεν είχε επιτραπεί το σκληρό παιχνίδι των Νορβηγών, θα βλέπαμε πιο όμορφο ποδόσφαιρο. Ο τρόπος που παίζουν είναι γνωστός. Και η ισοπαλία όμως είναι θετικό αποτέλεσμα για εμάς".



Καραγκούνης:"Δύο νίκες και πρόκριση"



Ο Γιώργος Καραγκούνης με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Supersport Fm 94,6" μίλησε για τα σκληρά μαρκαρίσματα των Νορβηγών και πρόσθεσε ότι με δύο νίκες η πρόκριση θα εξασφαλιστεί και τυπικά . "Πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Καταφέραμε και πήραμε αυτό που θέλαμε. Δυστυχώς στο τέλος θα μπορούσαμε να πάρουμε και τους τρεις βαθμούς με την τελευταία χαμένη φάση που είχαμε. Είχαμε και δύο δοκάρια αλλά και έτσι είμαστε ευχαριστημένοι.

Το πρώτο γκολ νομίζω ότι ήταν φάουλ, αλλά εντάξει δεν είναι να διαμαρτυρούμαστε τώρα. Το σκληρό παιχνίδι ήταν υπέρ των Νορβηγών, που σε κάθε φάση ερχόντουσαν με πολύ ταχύτητα και μας κάνανε φάουλ. Ανταπέξήλθαμε και πήραμε αυτό που θέλαμε και αυτό έχει σημασία.

Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για την παρουσία του και τους θέλουμε και στο ΟΑΚΑ στο επόμενο παιχνίδι. Πολύ καλός ο κόσμος αλλά εμείς παίζουμε μπάλα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για το αποτέλεσμα. Πλέον κοιτάμε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια ξεχωριστά. Με δύο νίκες κλειδώνουμε την πρόκριση".







Πέντερσεν:"Φαβορί η Ελλάδα"



Στην αντίπερα όχθη ο Μπόρντεν Πέντερσεν παραδέχθηκε ότι η Ελλάδα είναι το μεγάλο φαβορί, λέγοντας:" Η Ελλάδα είναι το φαβορί, αφού βρίσκεται και στην 1η θέση, και αφού κατάφερε να φύγει αήττητη από το Όσλο. Βέβαια, όλα μπορούν να συμβούν, πρέπει να είναι προσεκτικοί στη συνέχεια".






TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ