ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Νίκη των Νέων επί του Αθηναϊκού

Νίκη των Νέων επί του Αθηναϊκού
Αλεξιου

Η Εθνική Νέων επικράτησε με 1-0 επί του Αθηναϊκού σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της ΕΠΟ στον Άγιο Κοσμά

Αυτός ο αγώνας εντάσσεται στο πλαίσιο της διαδικασίας προεπιλογής ποδοσφαιριστών από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Αλέξη Αλεξίου, ενόψει της συμμετοχής του αντιπροσωπευτικού μας στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στα τέλη Οκτωβρίου στο Λουξεμβούργο. Το γκολ σημείωσε ο Ασλανίδης στο 30’.
Στην αρχική ενδεκάδα από τον κ. Αλεξίου χρησιμοποιήθηκαν οι Ριγανάς, Φακίνος, Σκόνδρας, Τσέλος, Πουσπούλου, Ασλανίδης, Καμινιώτης, Σαμάρης, Χασομέρης, Λαζαρίδης, Μπαλλής ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Δρόσος, Στάμου, Μελίσσης, Ρες, Φελέκης, Ψιάνος.

Δεν αγωνίστηκαν οι Ανδρούτσος, Μπέρτος, Κέντζογλου, Κυργιάς, Α. Παπαδόπουλος, Ι. Παπαδόπουλος,
Παυλής, Ματσούκας, Μπαμπανιώτης, Σαπανίδης, Β. Λαμπρόπουλος, Καραγκούνης, Μπουτζίκος, Μπαρμπούδης, Μούτσος, Γ. Λαμπρόπουλος, Βλάχος.

Η επόμενη συγκέντρωση για τη διαδικασία προεπιλογής έχει προγραμματιστεί για τις 24-25-26/9.

Αλεξίου: «Έμεινα ικανοποιημένος»

Ο προπονητής της Εθνικής Νέων Αλέξης Αλεξίου μετά το τέλος του αγώνα, δήλωσε: «Υπάρχει πολύ ταλέντο μεταξύ των παικτών, έμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν αυτές τις τρεις ημέρες, τόσο στις προπονήσεις, όσο στους δύο φιλικούς αγώνες, αλλά οφείλω να δοκιμάσω και άλλους ποδοσφαιριστές πριν καταλήξω σε μια οριστική επιλογή, αφού υπάρχει μεγάλη πίεση χρόνου, ενόψει της συμμετοχής μας στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος».









TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ