ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γιαννακόπουλος: "Είμαστε η καλύτερη ομάδα"

Γιαννακόπουλος: "Είμαστε η καλύτερη ομάδα"
Γιαννακόπουλος

Το ισόπαλο αποτέλεσμα της Εθνικής μας κόντρα στη Νορβηγία σχολίασε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ο Σ. Γιαννακόπουλος

Ο διεθνής άσος με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "ΕΡΑ Σπορ" εξήρε την προσπάθεια των διεθνών, στάθηκε στα σφυρίγματα του Ελβετού Μπουζάκα ενώ επεσήμανε ακόμη ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει αναφορικά με την πρόκριση.
"Η αλήθεια είναι ότι ο διαιτητής δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και ορισμένες του αποφάσεις ήταν λανθασμένες σε βάρος μας. Αν έδινε επιθετικό φάουλ στη φάση του Κάριου με τον Κυργιάκο μπορεί να φεύγαμε με το 2-1, αλλά ας μιλήσουμε αποκλειστικά για ποδόσφαιρο", ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

"Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, καθώς κάναμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Η στόφα και η καρδιά του πρωταθλητή Ευρώπης φάνηκε και χθες σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Όλα τα παιδιά έπαιξαν με αγωνιστικό εγωισμό, κάτι που νομίζω πως είναι το σημαντικότερο στοιχείο που πρέπει να διέπει μια ομάδα που κατεβαίνει σε αγωνιστικό χώρο και ειδικά σε εκτός έδρας παιχνίδι. Χρειάζεται τακτική, οργάνωση, αλλά πάνω απ' όλα μεγάλη καρδιά και προσωπικότητα και χθες το είχαμε σε πολύ μεγάλο βαθμό."

"Σοβαροί έως το τέλος"

Εξάλλου για τη συνέχεια ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, τόνισε: "Θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρχει η ανάλογη συνέχεια. Πρώτα ο Θεός με τη Βοσνία στην έδρα μας και αμέσως μετά εκτός έδρας με την Τουρκία. Σε ένα μήνα από τώρα θέλουμε να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι για να είμαστε ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση, καθώς ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα. Μένουν ακόμη τέσσερα παιχνίδια και θα πρέπει να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους.Θα πρέπει μα είμαστε σοβαροί μέχρι το τέλος".



Τέλος καταλήγωντας ο "Stelios" επεσήμανε: "Εγώ το πιστεύω ακράδαντα πως είμαστε η καλύτερη ομάδα του ομίλου. Αυτό το είχα δηλώσει από την αρχή όταν είχε γίνει η κλήρωση ότι εμείς είμαστε το αφεντικό και θα πάρουμε κεφάλι στον όμιλο γιατί έχουμε πολύ καλή ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες και όσον αφορά τον αγώνα με την Τουρκία στενοχωρηθήκαμε αφάνταστα που χάσαμε.

Άλλες 100 φορές να παίζαμε με τους Τούρκους τέτοια τύχη δεν θα την είχαν ξανά",

επεσήμανε ο Γιαννακόπουλος κα κατέληξε: "Ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα. Για να μην μπούμε σε περιπέτειες πρέπει να είμαστε σοβαροί μέχρι το τέλος. Ως πρώτοι του ομίλου έχουμε καλή ψυχολογία και αρχής γενομένης από το ματς με τη Βοσνία θα πρέπει να βάλουμε ακόμη τρεις βαθμούς στο ενεργητικό μας".







TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ