ΑΕΚ

Ψήφος εμπιστοσύνης για Μπάγεβιτς

Ψήφος εμπιστοσύνης για Μπάγεβιτς
φίλαθλοι

Περισσότερα από 440 σχόλια συγκεντρώνει η άποψη του SPORT 24 για την επιστροφή του Μπάγεβιτς. Σας παρουσιάζουμε όλες τις τάσεις και το κλίμα που διαμορφώνεται στους φιλάθλους

Το SPORT 24 προσπαθεί να πιάσει τον παλμό του κιτρινόμαυρου κόσμου και το συμπέρασμα είναι πως η ισχυρή πλειοψηφία των φίλων της ΑΕΚ τάσσεται υπέρ της επιστροφή του Ντούσαν Μπάγεβιτς, είτε τον συμπαθούν είτε όχι.

Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που δεν θέλουν να καθίσει στον πάγκο της Ένωσης για τρίτη φορά. Να σημειωθεί πως υπήρχαν και ορισμένες υβριστικές τοποθετήσεις οι οποίες φυσικά και δεν γίνεται να δημοσιευθούν.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως όσοι "ουδέτεροι" οπαδοί έστειλαν την άποψή τους ήταν υπέρ της επιστροφής Μάγεβιτς στην ΑΕΚ.

Οι απόψεις που ακολουθούν είναι ένα μικρό δείγμα αλλά αντιπροσωπευτικό των απόψεων στις τάξεις των φιλάθλων του δικεφάλου.

Την άποψη του ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Βαγγέλη Αρναούτογλου μπορείτε να τη διαβάσετε EΔΩ .

Θοδωρής

Πράγματι είναι λίγο περίεργα τα πράγματα με την επιστροφή του Ντούσαν…Ίσως να ήταν αυτό που όλοι ονομάσαμε προδότη ή ίσως και να φταίει και η ΑΕΚ που τον έδιωξε. Μήπως όμως είναι και η ώρα να κάνουμε και τον Κόκκαλη να ιδρώσει και τα κότερα να κατεβάσουν πανιά…. παιδιά έρχεται τρικυμία…ας είναι για τους άλλους και όχι για την ΑΕΚ. Πάνω από όλα η ομάδα…για να δούμε τώρα στα δύσκολα ποιος την αγαπά και ποιος είναι αυτός που κοιτά μόνο τον εαυτό του…χρειάζονται θυσίες…βαρέθηκα να είμαι αρνητικό σημείο αναφοράς…Ντούσαν ελπίζω απλά να είσαι ειλικρινής …δεν ζητάμε τίποτα άλλο.

Andreas (Thessaloniki)

Καλή τύχη Ντούσαν…. Όλοι έχουμε κάνει λάθη στη ζωή μας, αρκεί να τα αναγνωρίζουμε. Ποτέ δεν είχαμε την ευκαιρία να σε ευχαριστήσουμε για την μαγική εξαετία που μας χάρισες. Κάνε την ομάδα μας να μαγεύει ξανά στο χορτάρι και να λένε ότι “αυτή η ομάδα μπορεί να διασύρει οποιονδήποτε βρει στο δρόμο της”, να μας χειροκροτούν όλοι για το ποδόσφαιρο μας…. Να ξαναδώ αυτό που είδα στον τελικό της 7αρας. Μόνο αυτό και όλα καλά…

Ζοδιαψ21

Ο μονος προπονητης που μπορει να βγαλει την ΑΕΚ μας απο αυτο το χαλι ειναι αυτος.. κανενας αλλος εγιναν λαθη στο παρελθον κ απο την πλευρα του και απο την ORIGANAL αλλα πρεπει ολα να μπουνε στην ακρη για το καλο της ομαδας μας.. ολοι μαζι μια γροθια για να ξαναπανυγηρισουμε νικες (οχι πρωταθληματα) γιατι αν δεν το παρουμε φετος δεν θα φταιει ο Μπαγεβιτς (πιστευω εννοειτε).Πολυ καλο το οτι Λ.Γεωργαμλης θα ειναι διπλα του πολυ καλο και η παρουσια Σ.Μανωλα και Λ.Νικολαου επιτελους βλεπω δικα μας παιδια με πρωσοπηκοτιτα στην ομαδα για το κοινο καλο της ΑΕΚ μας!! Ας μην το χαλασουμε με φασαριες και ας βαλουμε ενα τελος στον διχασμο.

Και κατι για τον Ντεμη εκανε πολλα λαθη και τελικα εφυγε αλλα ας μην ξεχναμε οτι ειναι ο Ντεμης και ας σταματησουμε να τον βριζουμε αγαπαει την ΑΕΚ οσο εμεις και δεν θα μεινω στο 44 αλλα σε οτι εκανε χρονια για μας ως παιχτης… δεν θα με χαλαγε καθολου να ειχε και αυτος ενα ποστο στην νεα ΑΕΚ οχι διοικητικο αλλα κατι ωστε να ειναι στη οικογενεια..

Ολα αυτα τα γραφω εγω που ειμαι μελος της ORIGINAL που εχω το τατουαζ της στο μπρατσο μου και που εκλαψα οταν εφευγε ο Ντουσαν επι Τροχανα! Αλλα και τον εβρισα οταν ηρθε επι Ψωμιαδη!!

Αδερφια τωρα τον χρειαζομαστε και αν μη τι αλλο ειναι ΑΕΚτζης δεν νομιζω να υπαρχει ανθρωπος να μην το πιστευει αυτο!!

Ας ευχηθουμε να επιστρεψουμε σε Νικες και θα ερθουν και τα πρωταθληματα!!!

mylonaldo

Λάθος το χρονικό σημείο επιστροφής του παρόλο που είναι πιο εύφορο το κλίμα απο ότι προηγουμένως.

Η αγωνιστική ανάσταση της ομάδας αργά ή γρηγορά θα έρθει με τον Μπάγεβιτς στο τιμόνι για εκμηδενισμό των αποδοκιμασίων και να νοιώσουμε εκ νέου περήφανοι για το ότι είμαστε ΑΕΚΑΡΑ είναι ανάγκη να αρχίσουν έργα για το προπονητικό κέντρο και προπάντος για το γήπεδο πρωτίστως στην Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.

Όσο αφορά τον τίγρη αν γουστάρει πρίγκηπα ας μπεί μέσα η στο κάτω κάτω ας βοηθήσει την ερασιτενχική ώστε να έχει και απήχηση η άποψη του στην ORIGINAL. Με κουβέντες του τύπου 70 εσείς 70 εγώ το μόνο που πετυχαίνει είναι να απομυθοποιείται ας μιλήσει με πράξεις ώστε να στηρίξει τον πρίγκηπα του και να εκμηδενίσει τις αποδοκιμασίες που σίγουρα θα υπάρξουν.

Vouros Giannis

Καλημέρα,

Πρώτη φορά γράφω και μάλιστα το κάνω όχι για την ομάδα μου (είμαι Παναθηναικός). Είμαι κι εγώ ένας από αυτούς που όταν ακουγόταν το όνομα του Μπαγεβιτς για την ομάδα μου είχα ξενερώσει του στυλ όσο είναι δε θα πηγαίνω γήπεδο και τέτοια. Και πιστεύω θα το έκανα. Ένας πρόην “γαύρος” να έρθει να κάνει τί? Να μου πουλήσει οπαδηλίκι? Ποτέ!!

Κάπως έτσι καταλαβαίνω τους φίλους της ΑΕΚ για τις (κόσμιες) αντιδράσεις.

Από την άλλη ναι είναι ένας προπονητής που το βαικότερο είναι ότι ξέρει την ελληνικη πραγματικότητα. Δεν τον θεωρό τίποτα μάγο κτλ γιατί απλά δεν είναι. Δε θεωρώ ότι είναι για το κάτι παραπάνω εκτός Ελλάδας αλλά εδώ που τα λέμε η ΑΕΚ χρειάζεται τονοτηκές ενέσεις για εντός Ελλάδας όπως και ο Παναθηναικός. Η ΑΕΚ έχει τους παίκτες , Γενάρης πλησιάζει, μια δυο καλές προσθήκες θα βοηθούσαν και από κει και πέρα αυτός ο προπονητής για την Ελλάδα απλά το χει…

Σα συμπέρασμα έχω να πω οι φίλοι της ΑΕΚ πρέπει να το πάρουν απόφαση και στο κάτω κάτω είπε κανείς πως είναι Αεκτζής..?? Προπονητής είναι και μάλιστα φιλοχρήματος. Κάτι ψιλά να του έδινε παραπάνω ο Παναθηναικός εκεί θα πήγαινε. Όσοι δε μπορούν απλά ας μη κάνουν κακό στην ομάδα που αυτή τη στιγμή νοσεί.

Κώστας

καλησπερα σε ολους Μπαγεβιτσικους και μη…γραφω αυτες τις αραδες κοιτωντας κακως βεβαια στο παρελθον…βλεποντας ομως μονο χαρες πρωταθληματα και κυπελλα!!! θα μου πειτε δεν βλεπεις καποιον που αφησε την ομαδα στα κρυα του λουτρου και εφυγε εκεινο το καταραμενο το’96;;; Η απαντηση ειναι ναι το βλεπω…ομως θα σας πω κατι…ο αναμαρτητος πρωτος τω λιθω βαλετω φιλοι μου!!! Η ΑΕΚ χρειαζεται μονο ενοτητα και ηρεμια αυτη τη στιγμη σε ολα τα μηκη και πλατη της εταιριας! ο Μπαγεβιτς μπορει να την φερει στα αποδυτηρια, ο Μανωλας και οι υπολοιποι μπορει στα υπολοιπα…το παζλ θα ολοκληρωθει τον Μαιο με την ελευση του Μελισσανιδη, που κατα την γνωμη μου αργησε πολυ…αλλα καλιο αργα παρα ποτε λενε! Ημουν 11 χρονων οταν ειδα Πρωταθλημα στα Ν.Φιλαδελφεια…πολλα χρονια κυριοι!!! παρα πολλα!!! αφηστε τον να κανει το εργο που ολοι ξερουμε οτι θα κανει και μην του δημιουργειτε αλλο προβλημα…οσοι ομως δεν το σεβονται αυτο τοτε να μην ξαναπατησουν στο γηπεδο…και να μην ανησυχουν…θα πανηγυριζουν τα πρωταθληματα απο τον καναπε αφου ετσι τους αρεσει, μεχρι να καταλαβουν και αυτοι οτι πρεπει να συγχωρησουν ο,τι εγινε στο παρελθον…ανθρωποι ειμαστε και σφαλματα κανουμε…!!!

…μεχρι το δεκαρι να στερεψει και να μην τρεχει πια…!!!

Ντουσκο καλωσηρθες για τελευταια φορα στο τελευταιο λιμανι της καρδιας σου!

Maori 21

Η ομάδα έχει περιέλθει σε βαθύ τέλμα. Kύριος υπεύθυνος είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος εζυγίσθη και εκρίθη ανεπαρκής. Δεν ξέρω αν ο Μπάγεβιτς είναι η σωτηρία. Αυτό που ξέρω είναι ότι η ΑΕΚ των πρώτων δέκα αγωνιστικών μας είχε κόψει την μπάλα. Ούτε τηλεόραση να δούμε ούτε γήπεδο να πάμε. Γιατί υποτίθεται το ποδόσφαιρο και η υποστήριξη της αγαπημένης μας ομάδας είναι ψυχαγωγία. Εμάς μαύριζε η ψυχή μας με το κάτι σαν ποδόσφαιρο που προσπαθούσε να παίξει η ομάδα. Σίγουρα ο Μπάγεβιτς δεν ήταν η μόνη λύση. Αλλά θεωρώ ότι είναι μία λύση πολυτελείας για την ΑΕΚ, η οποία εμπεριέχει πολλά ρίσκα. Αν όμως όλοι θέλουμε το καλό της ομάδας πρέπει ο καθένας από το μετερίζι του να στηρίξει τη νέα επιλογή της διοίκησης και να χειροκροτήσει διπλά ειδικά στις πρώτες εμφανίσεις της ομάδας με το νέο προπονητή. Εκτός από παλτά , η ομάδα διαθέτει και παίκτες αξίας , οι οποίοι είναι ουκ ολίγοι. Θα την παίξουν την μπαλίτσα τους. Να είστε βέβαιοι. Προσωπικά, είμαι πιο αισιόδοξος από ποτέ για την θητεία του Μπάγεβιτς στο τιμόνι της ομάδας μας, αρκεί να μην απογοητευτούμε αν δεν κερδίσει το πρωτάθλημα φέτος, πράγμα πολύ πολύ δύσκολο.

Κρίνω σκόπιμο να αναφέρω ότι βλέποντας τα σημερινά πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων, βούρκωσα.

Καλή επιτυχία ΑΕΚ !

Καλή επιτυχία Ντούσαν !

Γιάννης

Ωραια,ας πουμε οτι το πρωτο βημα εγινε με τον ερχομο του Bajevic ( παρολο που δεν τρελαινομαι για την επιλογη).Θα ηθελα να ξεκαθαρισω οτι δεν ειμαι της Original και ο,τι εχει συμβει με τον Μπαγεβιτς τα τελευταια χρονια ειναι κριμα και απο τις δυο πλευρες.Τωρα ας ειμαστε ρεαλιστες,Πρωταθλημα παιδια δυσκολα για φετος οπως και για του χρονου,Δεν εχουμε γηπεδο δικο μας,δεν εχουμε προπονητηριο,οπαδοι διχασμενοι,παιχτες που τωρα με τον Bajevic(ειδικα λατινοι) μαλλον ψαχνουν ηδη για αλλη ομαδα και ετσι λογικα ι ομαδα θα πρεπει να ξαναχτιστει απο την αρχη με προσωπικες επιλογες του καινουριου προπονητη.Παιδια μην πετατε στα συννεφα,η ΑΕΚ θελει πολλη δουλεια και υπομονη γι¨αυτο να μην απογοητευτειτε νωρις.Το θετικο ειναι οτι μπηκαν στην ομαδα ατομα τα οποια αγαπανε και αγαπηθηκανε απο την ΑΕΚ ΑΛΛΑ πολλη φοβαμαι οτι θα τους φαμε και αυτους απως τον Μπαγεβιτς,τον ντεμη,Τσιαρτα και αλλους.Θελω ειλικρινα να πιστευω οτι οι αλλαι δυο(Παο,Οσφπ) θα αρχισανε ηδη να ανησυχουνε και θελω να ευχηθω στην ομαδα μου και σε ολους τους Αεκτζηδες να ξαναβρουμε το χαμογελο και την περηφανια που εχουμε χασει τα τελευταια χρονια.

Stamatis

Ρε παιδιά τα πράγματα είναι απλά:

1) Με τον Ντούσαν στην ομάδα πήραμε όλα μας τα πρωταθλήματα από το 1971 και μετά

2) Οι αντίπαλοί μας ακόμα και τώρα θέλουν να τον έχουν στην ομάδα τους (ρωτήστε τον οποιονδήποτε σοβαρό και αντικεμενικό Ολυμπιακό ή Παναθηναικό φίλαθλο)

3) Είναι αποδεδειγμένα Αεκτζής

4) Δήλωσε ότι έκανε λάθος όταν έφυγε, παρότι όπως αποδείχθηκε είχε λόγους να το κάνει (ασυνενοησία με Τροχανά κ.λ.π)

5) Αδιαφορεί για το αν θα τσαλακώσει το “εγώ” του και επιστρέφει ακούγοντας την καρδιά του, παρ’ότι άκουσε ότι δεν έχει ακούσει ξανά κανένας στο γήπεδο.

Υπάρχει για κάποιον λογικό άνθρωπο λοιπόν έστω κι ένας λόγος να μην στηρίξει τον Ντούσαν ;

Όσο για την Original, είναι κι εκεί απλά τα πράγματα. Η έλευση του Ντούσαν θα είναι το οριστικό τεστ για εκείνους : αν και τώρα αρχίσουν τις αλητείες τότε θα επιβεβαιώσουν ότι μετά τα λαμόγια τύπου Ενικ, Ψωμιάδη κλ.π. - παρά τις όποιες προθέσεις τους - είναι τα μέγαλύτερα εμπόδια στην πρόοδο της ΑΕΚ. Αν δεν γουστάρουν να μην έρχονται στο γήπεδο.

Κι ένα τελευταίο σχόλιο: Η επιστροφή του Ντούσαν είναι το μεγαλύτερο χαστούκι στην τεράστια απρέπεια - την μεγαλύτερη από όλες όσες έκανε ο νεόπλουτος κύριος Ντέμης : στην προσπάθεια να εξαφανίσει τον Μπάγεβιτς από την Ιστορία της ΑΕΚ εμφανίζοντάς μας μιξαρισμένα κλιπάκια στο γήπεδο στα οποία έβλεπες τον πιο απίθανο παλαίμαχο (Αρμόδωρους, Μαυροδήμους κ.λ.π) και ο Μπάγεβιτς δεν υπήρχε καν. Όπως έκανε ο Στάλιν που έβγαζε τον Τρότσκι από τις φωτογραφίες για να τον εξαφανίσει από την Ιστορία της ΕΣΣΔ..Ευτυχώς όμως η Ιστορία εκδικήθηκε : ο νεόπλουτος είναι τώρα στο σπίτι του ανυπόληπτος και ο Ντούσαν αποκαταστάθηκε στις συνειδήσεις όλων.

Ναι λοιπόν ξανά “ΑΕΚ-ΝΤΟΥΣΑΝ-ΑΕΚ- ΝΤΟΥΣΑΝ” όλοι την Κυριακή. Και μην ακούσουμε πάλι τα τροπάρια “όχι στην προσωπολατρεία”. Εδώ φωνάζαμε ρυθμικά τα όνοματα όλων των ανύπαρκτων που περάσανε την τελευταία δεκαπενταετία….Δεν θα φωνάξουμε ρυθμικά της σημαντικότερης προσωπικότητας στην Ιστορία της ΑΕΚ;

ΠΑΝΟΣ

Είμαι κι εγώ από αυτούς που δεν δεχτήκαν ποτέ το λάθος του Ντούσαν να πάει στον διορισμένο πρωταθλητή.

Ειμαι από αυτούς που αγαναχτούσαν να βλέπω την ομάδα μου να χάνει τα πρωταθλήματα (αυτά που τουλάχιστον δικαιούταν να τα πάρει) επειδή κάποιοι θέλαν να τα δίνουν στον θρήνο.

Ετούτη όμως την στιγμή πιστεύω ότι μόνο ο Ντούσαν μπορεί να εμπνεύσει και να εμφυσήσει στους παίχτες της ομάδας μας το όνειρο που όλοι θέλουμε να πραγματοποιηθεί έπειτα από τόσα χρόνια μιζέριας, δηλαδή την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος.

Και αν δεν τα καταφέρει φέτος μπορεί από του χρόνου να δημιουργήσει μια πανίσχυρη ομάδα που θα παίρνει τα πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο.

Για το καλό της ομάδας, θα πρέπει και η Original να δώσει τόπο στην οργή και να τον αφήσει να δουλέψει άνετα χωρίς να έχει συνεχώς στο μυαλό του τις κόντρες, τις ύβρεις και τις απειλές που δέχεται τόσα χρόνια από τον περισσότερο κόσμο της ΑΕΚ.

Τέλος δεν πιστεύω ότι ο Κωστένογλου θα μπορούσε δεύτερη συνεχή φορά να καταφέρει ότι κατάφερε πέρυσι στο δεύτερο γύρο. Εκτιμώ πολύ τον Νίκο Κωστένογλου και είμαστε περήφανοι για ότι πραγματοποίησε πέρυσι αλλά στην παρούσα στιγμή δεν είναι η ενδεικνυόμενη λυση για την ΑΕΚ.

Άντε Ντούσαν να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος και ότι βγεί.

bill

Ειμαι νομιζω απο τους τυχερους που εζησαν τον Ντουσαν και σαν παιχτη και σαν προπονητη.Ειμαι επισης ενας απο ολους που οταν εφυγε το 96 τον μισησα οχι γιατι εφυγε,αλλα γιατον τροπο με τον οποιο εφυγε.Απο τοτε εγιναν πολλα λαθη απο ολες τις πλευρες,και απο τις εκαστοτε διοικησεις και απο τους φιλαθλους και γενικα το ολο κλιμα δεν ηταν οτι το καλυτερο για την ΑΕΚ.

Δεν θελω να πω περισσοτερα,ελπιζω και ευχομαι αυτη την φορα ολοι μαζι πλεον να καταφερουμε να παμε την ΑΕΚ εκει που της ΑΞΙΖΕΙ,και να αφησουμε τα λαθη του παρελθοντος,γιατι οταν ειμαστε ολοι μαζι κανεις δεν μπορει να μας πειραξει.

nikos

Παιδιά, εγώ παοκτσής είμαι, αλλά νομίζω ότι πρέπει να τα δείτε απλά και ψυχρά τα πράγματα. Εντάξει, ο Μπαγεβιτς αποδείχτηκε φιλοχρήματος και “πούλησε” την ΑΕΚ το 1996, σε τελευταία ανάλυση ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος άνθρωπος και ειδικά Γιουγκοσλάβος. Από εκεί και πέρα, βέβαια, κανείς δεν αμφισβητεί την προπονητική του αξία. Απλό, λοιπόν: διαγράψτε από την καρδιά σας το “Ντούσαν θεό” και υποδεχτείτε ουδέτερα τον προπονητή Μπάγεβιτς. Κερδίστε από την παρουσία του στον πάγκο και απλά μην τον χειροκροτήσετε ποτέ, όσες νίκες και να φέρει-πληρώνεται γι αυτές. Αλλωστε έτσι θα τον πονέσει περισσότερο που σας πρόδωσε…Και σας τα λέει αυτά ένας παοκτσής, που έχει κάθε συμφέρον να μην τον πάρετε και κινδυνέψει η δεύτερη θέση, που μέχρι τώρα την έχουμε άνετα…

Kostas Or21

Βάτραχε δεν ξεχνάμε και σε περιμένουμε!!!Και για αυτούς που λένε οτι η ΑΕΚ δεν χρειάζεται τα παιδιά της ΟRIGINAL στο γήπεδο,και λενε να κάτσουν σπίτι τους ας μάθουν πρώτα που πέφτει η Τούμπα,το Χαριλάου,η Κρήτη,ας μάθουν οτι υπάρχουν και άλλα τμήματα της ΑΕΚ(handball,volley τι λέω τώρα,ε?) και μετά ας μιλήσουν.

Δε νοείται ΑΕΚ χωρίς ORIGINAL.Ο λαός της ΑΕΚ δεν κάνει κολοτούμπες και δεν γλύφει εκει που κάποτε έφτυνε.

Προδότη ο λαός της ΑΕΚ δεν ξεχνά!!

Βαγγέλης Παπαντώνης

Αν η μοναδική εκκρεμότητα για τη μη επισημοποίηση της επαναπρόσληψης του Μπάγεβιτς είναι το γεγονός, πως ζητά να πάρει εγγυήσεις για πιθανές αντιδράσεις του κόσμου, αλήθεια ποιος μπορεί να του τις δώσει;;;

Η διοίκηση θέλει να φέρει τον Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ. Δεκτό. Έστω ότι στο γήπεδο έρχονται 60000 κόσμος. Οι 2000 φωνάζουν τα γνωστά “Προδότη δεν ξεχνώ”, “Ντούσαν Πειραιώτη” κτλ κι οι υπόλοιποι 58000 αποδοκιμάζουν αυτούς τους 2000. Είναι αυτή η εικόνα που ονειρεύεται ο κάθε ΑΕΚτζής; Θα τα βάλει η διοίκηση με τον κόσμο; Έστω και με μια μικρή μερίδα φιλάθλων, όπως λένε μερικοί, η οποία όμως είναι πολύ “φασαριόζα”, κάτι που μάλλον δε θέλουν να σκέφτονται…

Και στο κάτω-κάτω, ας αναρωτηθεί η όποια διοίκηση της ΑΕΚ. Την ανοχή αλλά και την υποστήριξη που θα δείξει η διοίκηση στον Μπάγεβιτς, την έδειξε ποτέ σε κάποιον άλλο προπονητή;;

Εκτιμώ, ότι το πείραμα δοκιμάστηκε και απέτυχε παταγωδώς.

Γιατί θα πρέπει όμως να το ζήσουμε ξανά όλο αυτό, για να διαπιστώσουμε αν θα έχει παρόμοια εξέλιξη;;

JNP

Ο Μπαγιεβιτς ποτε δε θα ξαναγίνει οτι ήταν για εμας πριν το 96 και ισως καλώς γιατι πάνω απο όλα είναι απλα ένας προπονητης.

Ουτε εμένα μ αρεσει και αν ήταν στο χερι μου θα ελεγα όχι. Ομως απο τι στιγμή που ήρθε δε πρεπει να κάνουμε παλί τα ίδια γιατι μόνο την ΑΕΚ θα βλάψουμε. Το μόνο που πρεπει να ζητάμε είναι επιτέλους η διοίκηση να λειτουργήσει με ενα σχέδιο να φταξει ομάδα της προκοπής. Ακομα και αν σημαίνει οτι και αυτη η χρόνια θα παει για πέταμα - που λίγο πολύ έχει ήδη πάει…..ε και αν είναι να ζητησει η ORIGINAL κανα φραγκο για την ερασιτεχνική με αντάλλαγμα τη σιωπή της καλο είναι…ο σκοπός αγιάζει τα μέσα στη περιπτωση αυτή

και πάνω απο όλα ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ—και αν είναι στη Φιλαδέλφεια κατύτερα ακόμα

SOK

Και εγώ, όπως και πολλοί φίλοι της ομάδας, δεν μπορώ να ξαναδώ τον Μπάγεβιτς με τα μάτια που όλοι τον βλέπαμε, μέχρι το 1996. Όπως όμως και την πρώτη φορά που είχε επιστρέψει, έτσι και τώρα δεν πρόκειται να πάω στο γήπεδο για να τον αποδοκιμάσω, την στιγμή μάλιστα που η ομάδα αγωνίζεται. Θα προτιμήσω να μην ασχοληθώ μαζί του. Είναι δικαίωμα του καθενός να συμπαθεί ή να μην συμπαθεί τον Μπάγεβιτς, αλλά καμία ORIGINAL δεν έχει το δικαίωμα να γίνεται τροχοπέδη στις προσπάθειες των παικτών εν ώρα αγώνα. Και εν πάση περιπτώσει, μας αρέσει ή όχι, αυτός θα είναι ο προπονητής μας. Ας ενισχύσουμε όλοι την ΑΕΚΑΡΑ μας και μόνο αυτήν.

Υ.Γ. 1: Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μας πει το επάγγελμα του Χατζηχρήστου, αυτού του μεγάλου ΑΕΚοπατέρα? Α, με συγχωρείτε, ξέχασα ότι τώρα πια είναι και αυτός πρόεδρος, οπότε τι να την κάνει την δουλειά? Παλεύει αμισθή για την υστεροφημία του το παλικάρι και για την ιδέα της ΑΕΚ!

Υ.Γ. 2: Όλοι αυτοί οι ανεγκέφαλοι που έβριζαν τον Μπάγεβιτς εν χορώ την πρώτη φορά και που κατά πάσα πιθανότητα θα ξανακάνουν το ίδιο μπορούν να μας πουν αν θα έκαναν το ίδιο και στην περίπτωση που τον έφερνε ο ”γατούλης”(Μελισσανίδης)? Και να μην ξεχνάμε ότι για να φτάσει η ΑΕΚ στην κατάντια του 44 πρωτομάστορας υπήρξε ο ”γατούλης” όταν την πούλαγε στον Τροχανά. Άπλα σαν υπενθύμιση στα παιδάκια που τότε ήταν δεν ήταν 10 ετών, αλλά σήμερα τον θεωρούν Μεσσία.

Υ.Γ. 3: Όλα θα πάνε καλά για την ΑΕΚΑΡΑ μας όταν και μόνο όταν καταλάβουμε ότι η μεγαλύτερη αρρώστεια που δεν μας αφήνει να σηκώσουμε κεφάλι είναι η φαγωμάρα μεταξύ μας. ΞΥΠΝΗΣΤΕ

Τέσλα

Καλησπέρα σε όλους Αδέρφια-Αεκτζήδες και μη..(οπαδούς άλλων συλλόγων).ΕΝΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟ!!!ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΕΚΑΡΑ όπως και ΠΑΟΚ ΚΤΛ…!!!Φτάνει πια αυτο το μίζερο θέαμα που βλέπαμε στο γήπεδο και στη τηλεόραση!!Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους ΚΥΡΙΟΥΣ ΔΩΝΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ για την προσπάθεια που κατέβαλαν και δυστυχώς δεν ολοκλήρωσαν!!Δε πειράζει η ζωή συνεχίζεται…..Dusan καλωςήρθες ελπίζω να έμαθες απο τα λάθη του παρελθόντως!!!!Οι υπόλοιποι ας μάθουμε να συγχωρούμε και εμείς…Οχι αλλη ΔΙΧΟΝΟΙΑ!!!Το μόνο που προσφέρει είναι μιζέρια……Είμαι 31 χρονών και ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΝΗΓΥΡΙΣΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ!!!!!!……ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!!!ΓΗΠΕΔΟ…ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ…ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ!!!!ΘΕΛΩ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΤΡΕΛΑ..ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΔΕΙΟ ΚΑΙ ΚΡΥΟ ΟΑΚΑ…ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΡΑ!!!!!ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ…ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΣ!!!

Γιώργος

Προδότη ποτέ δε θα ξεχάσω… Ούτε θα γλύψω εκεί που έφτυνα…

Πες μας μόνο αν αγαπάς την ΑΕΚ χωρίς το 1 εκ. ευρώ που θα πάρεις… Ή μήπως την αγαπάς όσο αγαπούσες και τους άλλους με τα λεφτά του Θείου…

Αλλά δε βαριέσαι μια μέρα - σύντομα - θα ξαναφύγεις… κάποιος θα βρεθεί να σε πληρώσει καλύτερα μισθοφόρε για να παρεις βόλτα και το δαχτυλάκι που μας έδειχνε ο Μπουρουτζίκας…

Nikos asteras

Ο Ντούσκο δεν έπρεπε να φύγει ούτε το 2004 ούτε παλιότερα. Αν είχε μείνει ο πρίγκιπας ως τώρα τότε η ΑΕΚ θα βάδιζε στα πρότυπα της Manchester της Arsenal κι άλλων κορυφαίων ομάδων. Το έργο του Μπάγεβιτς δεν θα είναι εύκολο. Μπορεί να περάσουν και δύο και τρία χρόνια χωρίς πρωτάθλημα. Ωστόσο πρέπει να δείξουμε όλοι σύμπνοια προς την προσπάθεια που γίνεται στην ΑΕΚ και να μην είμαστε (εμείς οι φίλαθλοι) ανυπόμονοι. Οι ομάδες χτίζονται σιγά σιγά. Και τώρα η ΑΕΚ με την έλευση του Σερβοβόσνιου θα είναι μια καινούρια ομάδα. Ας κάνουμε λοιπόν υπομονή…

ΔΗΜΟΣ

Πως να τα ξεχασω ολα στο ονομα της ενοτητας που μας σερβιρουν σημερα? Πως να ξεχασω το μαυρο καλοκαιρι του 96 βλεποντας τον αγκαλια με τα κοκκινα? Πως να ξεχασω…. ? Πως να ξεχασω…. ? Πως να ξεχασω….? Δηλαδη αν μας εφερναν τον Αλεξανδρη θα επρεπε και αυτον να τον δεχτουμε επειδη ειναι λεει επαγγελματιες ? Οσο και να θελω να ξεχασω δε γινεται. Για μενα εχει τελειωσει προ 12 ετων ο κυριος. Καλη τυχη ΑΕΚΑΡΑ μου

Tasos K.

Τα συναισθήματα όλων εμάς των γνήσιων ΑΕΚΤΖΙΔΩΝ είναι ανάμεικτα με την επιστροφή του Ντούσαν στην ομάδα αλλά στην κατάσταση που βρίσκεται τώρα η ομάδα είναι εμφανές ότι είναι η ιδανικότερη λύση όχι μόνο για το παρόν αλλά και για το μέλλον. Η υποχρέωση όλων μας είναι να συμπαρασταθούμε στην ομάδα από την θέση μας που δεν είναι άλλη από την κερκίδα, όχι μόνο στις καλές στιγμές αλλά και στις κακές, εκεί που μας χρειάζεται περισσότερο. ΑΕΚ ΓΕΡΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΞΑΝΑ!!!

Χρήστος

Φίλοι Αεκτζήδες η ομάδα μας αλλάζει σελίδα.

Είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι θα πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια του νέου προποητή μας, να του δώσουμε τη δυνατότητα να κριθεί για τη δουλειά του και με την ευπρεπή μας στάση να διατηρήσουμε την ενότητά στην ομάδα μας. Να είστε σίγουροι ότι έχει καταλάβει το πόσο πολύ μας έχει πληγώσει όλα αυτά τα χρόνια και θα κάνει ότι περνά από το χέρι του για να αποκαταστήσει την αδικία που έκανε εις βάρος του κόσμου της ΑΕΚ.

Όσων αφορά την ομάδα μας τα δύσκολα περάσανε και η έλευση τόσο πολλών και καλών Αεκζήδων στη διοίκηση μόνο καλό θα κάνει. Είμαι αισιόδοξος για την συνέχεια ακούγοντας ονόματα όπως Νοτιάς - Μελισσανίδης - Ρέστης.

Ραντεβού αδέλφια στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με Πανθρακικό και να θυμάστε πάντα ότι η ΑΕΚ είναι ιδέα και οι ιδέες δεν αποθνήσκουν όποιος και είναι ο προπονητής μας…

GREGORIS

Παιδια, η ομαδα κινδυνευει με διασυρμους ,δεν μας παιρνει αλλο για πειραματα.Εαν ο Ντεμης ηθελε προπονητη με μικροτερη προσωπικοτητα απο αυτον η ομαδα χρειαζεται το αντιθετο.

Στην εποχη που ζουμε δεν υπαρχει περιθωριο για πικριες απο την φυγη του Μπαγιεβιτς. Επισης οι φιλοι της Original να μην αρχισουν τις βρισιες & τις ειρωνιες γιατι θα κανουν κακο στην ομαδα.Κανεις δεν ειναι περρισοτερο ΑΕΚ απο τους αλλους. Ολοι πικραθηκαμε οταν εφυγε, ολοι τον ειχαμε αφισα στο δωματιο μας , αλλα τωρα ειναι η ωρα του ρεαλισμου.
Ελπιζουμε για το καλυτερο .

Γρηγορης

Τάσος

Sorry, αλλά είμαι 35 και άρρωστος με την ΑΕΚ. Αναγνωρίζω όμως ότι είναι διαφορετικό ένας ποδοσφαιριστής να πάει σε άλλη ομάδα, κι άλλο ένας Τεχνικός ή ένας υπάλληλος.

Η αλήθεια είναι ότι ο Μπάγεβιτς τότε δεν το χειρίστηκε καλά το θέμα…έπρεπε να ήταν καθαρός, απλά γνώμη μου, πρέπει να φοβήθηκε να πει την αλήθεια.

Από την άλλη, συγγενής μου, παλιό μέλος του ΔΣ της Ερασιτεχνικής, μου είπε ότι τον Μπάγεβιτς τον πούλησε ο Μελισσανίδης στον Κόκκαλη την εποχή εκείνη για να γλιτώσει κάποια χρέη με τις ναυτιλιακές του. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, ξέρω μόνο 1 πράγμα:

Με την φιλία που έχει ο Μπάγεβιτς με τον Μελισσανίδη, είμαι σίγουρος πως καμία κίνηση, ποτέ, δεν έκανε ο Μπάγεβιτς πριν ρωτήσει τον Μελισσανίδη.

Λάθη γίνανε και γίνανε και χοντρά!

Εάν λοιπόν μετά από τόσα χρόνια δεν μπορούμε να συγχωρέσουμε, να αγκαλιάσουμε και να προχωρήσουμε, τότε σκατά ΑΕΚτζήδες είμαστε, και σκατά Ιδέα λέμε ότι υποστηρίζουμε.

Sorry, μάγκες, αλλά για μένα η ΑΕΚ είναι Ορθοδοξία, Μεγαλείο, Ανωτερότητα, Κυριλάδα…σημαίνει Επίπεδο, να είσαι Ξεχωριστός αλλά με την ΚΑΛΗ έννοια και χωρίς την ΚΑΦΡΙΛΑ!

SpyrosEV

Την τελευταία παραγωγική χρονιά του κ. Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ (1996) την θυμάμαι για πολλά πράγματα… αλλά χάριν της ενότητας πρέπει να την ξεχάσω… αλλά πριν την ξεχάσω θα θυμίσω όσα επιλέγουμε όλοι οι “άμυαλοι” να ξεχνάμε.

Την δήλωση του πρίγκηπα στο ΒΗΜΑ της Κυριακής (…εχώ κάνει φύλλο κ φτερό το site του Λαμπράκη και δεν μπορώ να βρώ την συνέντευξη - ας την ποστάρει όποιος την έχει για να μην ξεχνιώμαστε…) ότι είχε συμφωνήσει με τον ΘΡΥΛΟ από τον Φεβρουάριο του 96 την θυμάται κανείς?? Αμα ψάξετε λίγο θα βρείτε και την συνέντευξη του Καραταίδη ότι είχε ενημερωθεί από τον Μάρτη του 96 πως την επόμενη περίοδο προπονητή θα είχε τον Μπάγεβιτς.

Την άλλη απίστευτη δήλωση στον τελικό του Κυπέλλου του 96 ότι άμα το πάρουμε θα μείνει (7 έριξε η ομάδα - στο 4ο πανηγύρισε ο αεκάρας!!) την θυμάται κανείς??

Οοοοοοχιιιιιι…. αυτά είναι διχαστικές απόψεις…. ας τα ξεχάσουμε.

Να πάμε και σε μετέπειτα ομορφιές??

Κοκκινόλευκος πλέον ο Πρίγκιπας έρχεται στην Νέα Φιλαδέλφεια με την ομαδάρα του. Εχει και τον φοβερό δοκαροσπάστη πρών αεκτζή Αλεξανδρή στην επίθεση, έχει και το κοκαλισταν μαζί του - ποιός τον πιάνει… Αρπάνε οι γάβροι τα γκολάκια τους και πάνε Πειραιά!!! Και τί δηλώνει ο ανακάμψας αεκάρας? “Θα σας γ–ή-ω στον Πειραιά!”. Κουβέντα που δεν είχε ξεστομίσει ούτε ο Μητρόπουλος όταν τον ξαναμάζεψε ο κόκκαλης!!!

Αυτά όλα να τα ξεχάσουμε…. αλλά πρέπει να απολογούμαστε για τις αισχρότητες στον Ακράτητο που τελείωσαν την 2η περασιά του αεκάρα από την ΑΕΚ….

Για να μην παρεξηγηθώ… δεν υποστηρίζω κανένα πρόσωπο αλλά την Ομάδα που λέγεται ΑΕΚ. Το μόνο σχόλιο που με εκφράζει από τα παραπάνω είναι το ν.102 οπότε πήρα το θάρρος να γράψω κάποια πράγματα για να μην νιώθει μόνος του ο άνθρωπος.

Στέφανος

Είναι ευτύχημα που έστω και τώρα ο Ντούσαν ήρθε πίσω στην ΑΕΚ της καρδίας μας. Πρέπει όλοι να τον στηρίξουμε. Είναι η μόνη ευκαιρία με Ντούσαν και παλαίμαχους να ανέβει η όμαδα εκεί που της πρέπει.

Οι οργανωμένοι να μην αντιδράσουν γιατί όλοι ξέρουμε πώς ο Ντούσκο δεν έφυγε για τα λεφτά του σωκράτη αλλά γιατί τον πούλησαν στον ολυμπιακό μιάς και είχαν σκοπό οι διοικούντες εκείνη τη εποχή να παρατήσουν την Ομάδα.

Ο Ντούσκο αγαπάει την ΑΕΚ περισσότερο απ’τον καθένα μας.

Ντούσαν γερά, φτάσε την ΑΕΚΑΡΑ μας ψηλά, εκεί που μόνο εσύ μπορείς να την πας!!!!

Η original αν δε θέλει το Μπάγιεβιτς καλύτερα να μην ξαναέρθει στο γήπεδο. Η Ομάδα μπορεί να πάει καλύτερα χωρίς αυτούς…

Spiros

ΑΕΚ ήμουνα με πρόεδρο τον Ζαφειρόπουλο, τον Τροχανά και τον Ψωμιάδη.
ΑΕΚ ήμουνα με πρόεδρο τον Μπάρλο, τον Μελισσανίδη και τον Νικολαίδη.
ΑΕΚ ήμουνα με παίχτη τον Δομάζο τον Σαραβάκο και τον Μητρόπουλο.
ΑΕΚ ήμουνα με παίχτη τον Μαυρο, τον Μανωλά και τον Νικολαίδη.
ΑΕΚ είμαι με όποιον παίχτη και με όποιον προπονητή έχει η ομάδα μου. Οι πρόεδροι, οι παίχτες και οι προπονητές έρχονται και φευγουν όμως η ΑΕΚ μένει, η ομάδα είναι πάνω απ’ όλα και απο όλους και όσοι την αγαπάμε αυτο που περιμένει είναι να την στηρίζουμε και να την ενισχύουμε. Είναι αλήθεια οτι με κάποιους δεθήκαμε περισσότερο και με κάποιους λιγότερο, κάποιοι μας πίκραναν και η πίκρα είναι μεγαλύτερη όταν την παίρνεις απο κάποιον που αγάπησες πολύ. Όμως κανεις μας δεν είναι αναμάρτητος και δε νομίζω οτι υπάρχει κάποιος που δεν έχει στεναχωρήσει κάποιον που τον αγάπησε.

Ο Μπάγεβιτς έδωσε πίκρα αλλα γύρισε για να πληρώσει την πρώτη φορά της επιστροφής του. Το ήξερε οτι αυτοί που τον αγάπησαν θα ζητούσαν “το αίμα τους πίσω”. Ήρθε και πλήρωσε και με το παραπάνω. Άνθρωπος που δεν έχει μετανοιώσει για κάτι που έχει κάνει και που δεν αγαπά την ομάδα, αυτο δεν θα το έκανε.

Παρ’ όλα όσα πέρασε (και μάλιστα σε προσωπικό επίπεδο) σήμερα επιστρέφει ξανά. Για να κάνει κάτι τέτοιο σημαίνει οτι αυτή η ομάδα είναι το πραγματικό του σπίτι και θέλει να ζήσει μέσα σε αυτό μεγάλες στιγμές ξανά. Δεν χρειάζεται να είναι αρεστός σαν άνθρωπος σε όλους, ας τον δούν αυτα τα παιδιά, απλά σαν έναν προπονητή του επιπέδου της ΑΕΚ. Γιατι κανείς ,ακόμη και αυτοι που δεν τον συμπαθουν , δεν μπορούν να αρνηθούν οτι ο Μπάγεβιτς είναι προπονητής επιπέδου μεγάλης ομάδας και ας τον αφήσομε με τη δουλειά του να αποδείξει οτι μπορεί να φέρει ξανά την ΑΕΚ στην κορυφή.

Σήμερα είναι η μεγάλη μας ευκαιρία. Ας γυρίσουμε σελίδα στην προοπτική της ομάδας αλλα ας γυρίσουμε και το κεφάλι και απο πίσω να κοιτάξουμε μπροστά. Γιατί μόνο κοιτώντας μπροστά μπορούμε και να πάμε και μπροστά. Αν συνεχίσουμε να κοιτάμε πίσω τότε μονίμως θα παραπατάμε και οι άλλοι θα μας προσπερνάνε. Οχι γιατί αυτοί είναι καλύτεροι αλλα γιατί εμείς απο μόνοι μας τους δίνουμε την ευκαιρία.

Διαθέτουμε μια υγιή ομάδα, με στιβαρή διοίκηση, καλούς παίχτες και με έναν προπονητή του επιπέδου μας.

Όλοι ενωμένοι ας ανοίξουμε τα πανιά μας !!!

Αποστόλης Μορελάτος

Καλησπέρα σε όλους, θά’θελα να πω το εξής, “Καλό θα ήταν για κάθε ΑΕΚτζη να ξεχάσει το παρελθόν και να δει μπροστά το μέλλον, γιατί αυτή την στιγμή η ομάδα τους είναι ενα μάτσο χάλι, πρόεδρο δεν έχουν, προπονητή δεν έχουν - παίκτες έχουν αλλά δεν φτάνει αυτό. Πιστευω ότι ο ερχομός του “Πρίγκηπα” θα αλλάξει τα δεδομένα, αρκεί να αφήσουν τον άνθρωπο να δουλέψει, καταλαβαίνω πως είναι να είσαι πολλά χρόνια χωρίς πρωτάθλημα αλλά αφού φέτος τα πράγματα έγιναν έτσι - υπομονή. Τον Μελισσανίδη τι τον θέλετε? Δεν σας έκανε αρκετά τότε? Γυρίστε σελίδα μπροστά και όχι πίσω… ” Εγώ είμαι γαύρος τρελός με ότι έχει σχέση με τον Ολυμπιακό, εδώ εμείς οι γαύροι είμαστε πρώτοι στην βαθμολογία και έχουμε προβλήματα, αλλά αντιμετοπίζουμε τα προβλήματα και δεν δημιουργούμε άλλα, ολόκληρο αποκλεισμό απο το Champions League ζήσαμε εμείς και δεν χάλασε ο κόσμος, μας πείραξε αλλά τι να κάνουμε όλα στο πρόγραμμα είναι… γι’αυτό αφήστε το παρελθόν πίσω εκεί που ανήκει να κάνετε μερικά βήματα μπροστά για μια καλύτερη ΑΕΚ.

Αφήστε τον να δουλέψει...

Δεν είμαι φίλαθλος ή οπαδός της ΑΕΚ, παρ’όλα αυτά είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Ντούσαν, γιατί τέτοιοι προπονητές δεν πρέπει να μένουν στην ανεργία για καιρό. Άλλωστε είναι ο μόνος άνθρωπος που θα μπορούσε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή να ανεβάσει την ομάδα απο τον κατήφορο που έχει πάρει. Γι’αυτό η Original αν πραγματικά αγαπάει την ομάδα όπως δηλώνει συνεχώς, θα πρέπει να κάνει υπομονή και να δώσει χρόνο στον Ντούσαν για να κάνει σωστά τη δουλειά του. Χειρότερα απο ότι είναι τώρα η ΑΕΚ δεν μπορεί να πάει, οπότε πρέπει να πάψουν να είναι προκατειλημένοι, γιατί μόνο κακό μπορούν να κάνουν στην ομάδα τους. Γνωρίζουν πως ο Ντούσαν αγαπάει και πονάει για την ΑΕΚ. Είναι όμως και επαγγελματίας, ήταν λογικό να κάνει αυτά που έκανε στο παρελθόν, στον χώρο εργασίας κοιτάς κυρίως που χρειάζετε να δουλέψεις έτσι ώστε να προσφέρεις όσα περισσότερα μπορείς στην οικογένεια σου. Δεν χωράει συναισθηματισμούς το ποδόσφαιρο, και έχει αποδειχθεί πάρα πολλές φορές!. Όταν δουλεύεις με την καρδιά και όχι με το μυαλό τότε το έχεις χάσει το παιχνίδι. Όταν μπορείς να δουλέψεις με το μυαλό και χρησιμοποιείς την καρδιά εκεί που χρειάζετε τα πράγματα τότε γίνονται ακόμα καλύτερα. Και ο Ντούσαν είναι κατα τη γνώμη μου Ο Καλύτερος προπονητής που έχει περάσει απο τα Ελληνικά γήπεδα και γνωρίζει πότε πρέπει να δουλέψει με μυαλό και πότε να χρησιμοποιήσει συναισθηματισμούς.

Βασίλης

Η γενιά η δική μου έζησε την χρυσή εποχή του Λουκά Μπάρλου, τα ημιτελικά στο UEFA, τις εξάρες στο γαύρο. Έζησε τα 4 πρωταθλήματα επί Bajevic. Η γενιά η δική μου έζησε τα 6 από τα 11 πρωταθλήματα της ΑΕΚ. Η γενιά η δική μου έμαθε να είναι νικήτρια και περήφανη. Αφήστε επιτέλους να γίνουν περήφανες και νικήτριες και οι νεώτερες γενιές. Να λένε ότι είναι Αεκτζήδες και να περηφανεύονται, όχι να κρύβονται και να ντρέπονται. Αυτοί που δεν μπορούν να βλέπουν τον Dousan, να μην έρχονται στο γήπεδο, γιατί απλά ούτε το 99.9% μπορεί να τους βλέπει πια. Φτάνει πια η μιζέρια και η κακομοιρά. Η ΑΕΚ είναι η πιο περήφανη ομάδα και γι’ αυτό έχει για έμβλημα της τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ. Εμπρός παιδιά οι περήφανοι ας προχωρήσουμε. Οι μίζεροι ας μείνουν με την μιζέρια τους και τα φαντάσματα τους.

peter

Προσωπικα θα ξεκινησω κανοντας ενα σχολιο για τους μετοχους.Αν αυτοι οι ανθρωποι κυβερνουσαν την Ελλαδα στην πρωτη απεργια θα καναν εκλογες.Διαβαζοντας τις εφημεριδες χθες και σημερα διεκρινα μια μεγαλη εμπαθεια προς το προσωπο του ντεμη λες και η ομαδα στα 4 και κατι χρονια της θητειας του παλευε για να μεινει στην κατηγορια,αλλα ολα αυτα ηταν λογικο να τα λενε τωρα γιατι οσο ηταν στα πραγματα ο κοντος τους ειχε κοψει το μαμ,ακομα αυτα τα χρονια προστατευε τους μετοχους και ολες τισ κατηγοριες της ετρωγε αυτος(εν γνωσει του βεβαια) και τωρα αυτοι οι κυριοι μονο δεν το εκτιμουν αλλα στην προσπαθεια τους να κερδισουν συμπαθειες τον παρουσιαζουν λιγο πολυ οτι τους κρατουσε ομηρους,αλλα φανηκαν την αδυναμοι που ηταν οταν πανικοβλητοι απο τον φοβο μην χασουν της μετοχες απο τον “τιγρη” αρχισαν να κανουν χατηρια απο δω και απο κει,ελπιζω τωρα που δεν ειναι ο “κακος” ντεμης να μην τους φαν τα λεφτα οι διαφοροι καλοθελητες που ηρθαν τωρα που το μαγαζι εγινε γωνια,γιατι και αυτοι θα καταντησουν να τους κραζουν οι εφημεριδες και θα χασουν τις μετοχες που εχουν πριν το παρουν χαμπαρι και μαλιστα χωρις ο “τιγρης” να τους δωσει ευρο,και τωρα μερικες αποριες σχετικα με τον κυριο Μπαγεβιτς:

1. H πρωτη μου απορια εχει να κανει με το γεγονος ενω εχει παρει τοσους τιτλους γιατι ποτε δεν πηγε να δουλεψει σε ενα πιο δυσκολο πρωταθλημα(γερμανικο,αγγλικο,γαλλικο,ισπανικο,ιταλικο) γιατι υπαρχουν σ’αυτες της χωρες ομαδες που εχουν χρονια να παρουνπ.χ. Σαλκε απο το ‘58,Μαρσεϊγ απο το ‘94 κ.λπ.Γιατι εκει και πιο πολλα λεφτα θα επαιρνε και πιο καλες συνθηκες δουλειας θα ειχε απλος εκει οι εφημεριδες δεν θα τον χαϊδεβαν και τοσο.

2.Αφου τοσο πολυ ΑΕΚ γιατι δεν ερχεται να δουλεψει δωρεαν και ζηταει 1.000.000.

Υ.Γ.1 Θα επαναλαβω και εγω ενα σχολιο που εκανε καποιος φιλος παραπανω αν οι Φερερ και Σαντος ειχαν τη υποστηριξη που ειχε ο Μπαγεβιτς τουλαχισον 2 τιτλους και 1 κυπελλο θα τα ειχαμε αυτα τα τελευταια 4 χρονια,και οταν λεμε υποστηριξη εννουμαι να τους παρουν παικτες που θελαν αυτοι και οχι να τους φορτωνουν οτι τυχη και μετα να εχουν και μεγαλες απαιτησεις.Αλλα παρ’ολα αυτα ακομα και αν οι περισσοτεροι παικτες δεν ηταν δικης τους επιλογης παλεψαν και τα καταφεραν στο μετρο του δυνατου,θυμηθητε τον Φερερ με τη παικτες επαιζε στο ch. l.και παρ’ολα αυτα πηγαμε αρκετα καλα 2 νικες και 2 ισοπαλιες και 2 ηττες και παρα λιγο θα παιρνουσαμε και στην επομενη φαση ασ οψεται η πουλεμνη η Μιλαν που καθησε και εχασε στο παιχνιδι με την Λιλ.Οπως και το 2004 που σχεδον με το τιποτα ο Σαντος παραλιγο να παρει τιτλο με Χιοτη,Μπουρμπο και δεν σημαζεβεται αλλα αυτα φυσικα δεν πρεπει να λεγονται γιατι χαλανε την εικονα.

Υ.Γ.3 Παντως σ’ενα πραγμα παραδεχομαι τον κυριο Μπαγεβιτς ειναι πολυ εξυπνος και καλος εμπορος ηρθε στην ΑΕΚ την καταληλη στιγμη τωρα που ειναι οικονομικα καλα και οι αλλοι δυο ανταγωνιστες εχουν τα χαλια τους.Ο ΟΣΦΠ αρχιζει να δειχνει σημαδια φθορας,οΠΑΟ με αυτο το πολυμετοχικο ο καθενας κανει οτι γουσταρει,φερνει οποιον παικτη γουσταρει και εχει ενα προπονητη που με αυτα που βλεπει ειναι στα προθυρα νευρικης κρισης.Οσο για τον ΠΑΟΚβρισκεται στον σωστο δρομο αλλα θελει ακομα δουλεια αλλα αν συνεχισει αυτο που ξεκινησε με Τεο,Βρυζα και Σαντος θα παει πολυ ψηλα γιατι αυτοι δειχνουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ να στηριζουν τον προπονητη,πολυ περισσοτερο απο οτι τον στηριξαμε εμεις και αυτο φαινεται απο τις επιλογες των παικτωνπου εγιναν με βαση τις επιθυμιες του Σαντος.

Υ.Γ.3 Οσο για τον Χατζηχρηστο ας σταματησει επιτελους το θεατρο οτι ταχα δεν γουσταρει τον Ντουσαν και αλλες τριχες αφου αυτος που πραγματικα υπευθυνος για την επιστροφη του ειναι αυτος που εξαιτιας του αποχωρισε ο ντεμης,γιατι πρεπει να θυμηθουμε οτι οι εφημεριδες και τα ραδιοφωνα οσα στηριζε τον ντεμη σχεδον του κοψαν την καλημερα μολις ομως αρχισε ο πολεμος εμφανιζονταν σ’αυτες περισσοτεο και απο τον κυβερνητικο εκπρωσοπο και φυσικα μολις το κατεστημενο του ελληνικου ποσοσφαιρου που δεν ανεχεται κατι διαφορετικο εκανε την δουλεια θα του κοψουν το λογο.

Υ.Γ. 4 Τελικα αποδεικτηκε που αν και θελουμε να αποκαλουμαστε μεγαλη ομαδα απο την στιγμη που ολοι μας η υπαρξη εξατραται απο ενα ατομο τοτε σημαινει οτι ακομα δεν εχουμε μεγαλωσει πραγματικα αρα και το γηπεδο που πρεπει να κανουμε ειναι ενα 20.000 στη Ν. Φιλαδελφεια και πολυ μας ειναι.

Μπορείτε να αφήσετε τα δικά σας σχόλια EΔΩ .






































































































































































































































TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ