ΑΕΚ

Είπε το "ναι"

Είπε το "ναι"
Μπάγεβιτς-Άρης

Είπε το "ναι" ο Ντ. Μπάγεβιτς, ο οποίος θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο... νέος προπονητής της ΑΕΚ. Βοηθός του πιθανότατα ο Λ. Γεωργαμλής. Εν αναμονή ανακοινώσεων

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Στέλιος Μανωλάς -απομένει το τυπικό μέρος της ανακοίνωσης από την ΠΑΕ για να επικυρωθεί η έναρξη της συνεργασίας του με την Ένωση- εξουσιοδοτήθηκε από τους μετόχους να μιλήσει με τον προπονητή των τίτλων. Και το έκανε.
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, έλαβε τις διαβεβαιώσεις που ζητούσε από τους μετόχους της Ένωσης, ενώ μίλησε και με τον μεγαλομέτοχο κ. Νοτιά, ο οποίος τον έπεισε να πει το τελικό "ναι". Στην επικοινωνία που είχε άλλωστε με τον Μανωλά, ο Μπάγεβιτς έλαβε εγγυήσεις ότι η διοίκηση θα σταθεί στο πλευρό του και θα τον θωρακίσει απόλυτα. Ωστόσο η δεδομένη πρόθεση των μετόχων να εξαλείψουν τις αντιδράσεις, δεν εξασφαλίζει ότι θα το καταφέρουν κιόλας.

Η στάση των οργανωμένων εξακολουθεί να απασχολεί τον Μπάγεβιτς. Βίωσε μια κόλαση όταν επέστρεψε στην ομάδα και την αντιμετώπισε με αξιοπρέπεια. Ωστόσο το στομάχι του δύσκολα θα αντέξει άλλα γεγονότα σαν και εκείνα στο γήπεδο του Ακράτητου.

Ο ρόλος του Μανωλά ήταν καθοριστικός στην προσπάθεια της ΠΑΕ να πείσει τον άνθρωπο που έχει συνδέσει το όνομα του με τα έξι (από τα ένδεκα συνολικά) τελευταία πρωταθλήματα της ΑΕΚ (δύο ως παίκτης και τέσσερα ο προπονητής).

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT 24, ο Σερβοέλληνας τεχνικός άρχισε να το σκέφτεται σοβαρά ακριβώς επειδή ενεργοποιείται ο Μανωλάς σε έναν ρόλο πολύ νευραλγικό. Ξέρει ότι με την παρουσία του Στέλιου θα έχει ένα σημαντικό στήριγμα ώστε να δουλέψει ήρεμα και αποδοτικά.

Κατ' οίκον... διαπραγματεύσεις



Η επιθυμία των ανθρώπων της ΑΕΚ να αναλάβει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς την τεχνική ηγεσία του συλλόγου ήταν δεδομένη. Άλλωστε αυτό αποδεικνύεται και από τις τελευταίες εξελίξεις, σύμφωνα με τις οποίες άνθρωποι της Ένωσης βρέθηκαν στο σπίτι του Σερβοέλληνα τεχνικού, ασκώντας του ασφυκτικό πρέσινγκ, προκειμένου να του αποσπάσουν το πολυπόθητο "ναι".

Την Τετάρτη άλλωστε αναμένεται η επιστροφή του κ. Νοτιά, ο οποίος θα έχει συνάντηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον Σερβοέλληνα τεχνικό.

O ρόλος του Λάκη Νικολάου

Μπορεί η παρουσία του Μανωλά να ήταν καταλυτική σε ότι αφορά την περίπτωση του Ντούσαν Μπάγεβιτς, όμως ο άνθρωπος που έφερε κοντά τους μεγαλομετόχους και τον σερβοέλληνα τεχνικό είναι ο Λάκης Νικολάου.

Οι σχέσεις του με τους μεγαλομετόχους έχουν αποκατασταθεί σε μεγάλο βαθμό μετά την αποχώρηση του Ντέμη Νικολαϊδη από την προεδρία και αυτός ήταν ο άνθρωπος που κατάφερε να τους πείσει να ασχοληθούν ζεστά με την περίπτωση του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Οι μεγαλομέτοχοι φαίνεται πως συντάσσονται τελικά με την άποψη του Λάκη Νικολάου και με την παρουσία του Μανωλά σε σημαντικό πόστο, κέρδισε πολύ έδαφος η περίπτωση συμφωνίας με το Ντούσαν Μπάγεβιτς. Χθες άλλωστε το βράδυ στο σπίτι του Λάκη Νικολάου βρέθηκε ο τεχνικός μαζί με κάποιους μεγαλομετόχους (σίγουρα παρόντες οι Κούλης και Παππάς)


















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ