ΑΕΚ

Όλα ανοιχτά για τεχνικό

Όλα ανοιχτά για τεχνικό
Μανωλας

O Μανωλάς σε... ειδική θέση και Κωστένογλου για προπονητής το πλάνο της διοίκησης. Στο βάθος... Μπάγεβιτς

Το όνομα του Νίκου Κωστένογλου παραμένει το επικρατέστερο (αλλά όχι το μόνο) για τον κιτρινόμαυρο πάγκο όμως η περίπτωση της πρόσληψης του δεν είναι τόσο εύκολη όσο πέρυσι, όταν και κλήθηκε σε παρόμοια δύσκολη κατάσταση να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά.
Ο ίδιος όμως δεν θέλει να γίνει για ακόμη μία φορά ο υπηρεσιακός προπονητής που θα φύγει την ώρα της ανακοίνωσης του νέου τεχνικού.

Η λύση Κωστένογλου είναι η πιο πιθανή αυτή τη στιγμή και αυτή που φαντάζει ως η πιο σωστή στα μάτια των μετόχων. Με παρτενέρ τον Στέλιο Μανωλά σε ρόλο τεχνικού διευθυντή οι δύο πρώην στόπερ της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ θέλουν να συνθέσουν ένα δυναμικό δίδυμο που θα βγάλει την ομάδα από το αγωνιστικό τέλμα.

Ο 38χρονος τεχνικός είναι δοκιμασμένη λύση και αυτό είναι ένα μεγάλο συν στην απόκτησή του. Ο ίδιος διαδέχθηκε τον Φερέρ σε παρόμοια κατάσταση την περασμένη σεζόν και κατάφερε να οδηγήσει την ΑΕΚ στις τελευταίες 11 αγωνιστικές.

Ο Κωστένογλου πιστεύει πως μπορεί να τα καταφέρει στο τιμόνι της ΑΕΚ και σε περίπτωση που αποδείξει και σε όλους τους άλλους τις ικανότητές του οδηγώντας την Ένωση σε βαθμολογική ανάκαμψη ,θα ήθελε τις απαραίτητες εγγυήσεις ώστε να παραμείνει στον πάγκο. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η πρόσληψή του αλλά δεν είναι ο μόνος.

Το όνομα του Νίκου Κωστένογλου δεν είναι το μοναδικό που έχει πέσει στο τραπέζι των μετόχων. Ο Έβαλντ Λίνεν αλλά και ο Σέρχιο Μαρκαριάν απασχόλησαν τους ανθρώπους της ΑΕΚ αλλά αμφότεορι δεν έχουν αρκετούς υποστηρικτές.

Τέλος, υπάρχει και το όνομα του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ένα όνομα που φέρνει στις μνήμες πρωταθλήματα αλλά και μεγάλα προβλήματα. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός δεν συμφώνησε με τον Αστέρα Τρίπολης και αυτόματα το όνομά του μπήκε στην λίστα των υποψηφίων.

Η περίπτωση της επιστροφής δεν είναι απίθανη αλλά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη. Άλλωστε ο ίδιος σε δηλώσεις τους τόνισε πως η ΑΕΚ χρειάζεται ηρεμία και γνωρίζει πολύ καλά πως με τις υπάρχουσες συνθήκες ο Μπάγεβιτς δεν μπορεί να της την προσφέρει.

Οι πληροφορίες του SPORT 24 όμως λένε πως έγινε μία διερευνητική επαφή με τον Σερβοέλληνα τεχνικό την Δευτέρα (17/11). Η περίπτωση του “πρίγκιπα” είναι πάντα ανοιχτή παρά τις δυσκολίες και τις επόμενες ώρες και όσο δεν ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με τον Κωστένολγου, όλα είναι πιθανά.

Μέχρι πάντως να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Γιώργου Δώνη η ομάδα θα προπονείται υπό τις οδηγίες του υπεύθυνου των ακαδημιών Μπλένταρ Κόλα και τους γυμναστή Αντώνη Κέζου.
















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ