ΑΕΚ

Αλεξόπουλος: "Συγγνώμη..."

Αλεξόπουλος: "Συγγνώμη..."
Αλεξόπουλος

Συγγνώμη ζήτησε από τον κόσμο της Ένωσης μετά και το τελευταίο αρνητικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα, ο Γ. Αλεξόπουλος

Ο Γιώργος Αλεξόπουλος, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα και εμφανώς σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, σε δηλώσεις που έκανε τόνισε ότι υπεύθυνοι για την κατάσταση και το κακό αγωνιστικό πρόσωπο είναι οι ποδοσφαιριστές, ενώ ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους του "Δικεφάλου".
Επίσης τόνισε ότι το ψυχολογικό φορτίο είναι βαρύ για όλους στο στρατόπεδο της Ένωσης μετά και τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, ενώ πιστεύει ότι μία νίκη μπορεί να λυτρώσει την ομάδα και να αποφορτίσει την έως τώρα διαμορφωθείσα κατάσταση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλεξόπουλου

"Οι ποδοσφαιριστές παίζουν σε μία μεγάλη ομάδα με ιστορία. Υπάρχει πίεση. Προερχόμαστε από μη ικανοποιητικά αποτελέσματα. Η ψυχολογική πίεση είναι μεγάλη. Χρειαζόμαστε μία νίκη.

Πλέον είμαστε υπόλογοι στον κόσμο. Ξέρω ότι έξω από το γήπεδο κρινόμαστε. Και εγώ αν ήμουν φίλαθλος και όχι ποδοσφαιριστής σίγουρα θα ασκούσα κριτική. Να ξέρετε όμως και εμείς παρόλο που είμαστε επαγγελματίες, στενοχωρούμαστε.

Συγννώμη... Η συνέχεια θα είναι καλύτερη. Τα λόγια είναι περιττά. Υπεύθυνοι είναι οι παίκτες. Από εκεί και πέρα δεν έχω τίποτα άλλο να πω".








TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ