ΑΕΚ

Τέλος ο Δώνης, φαβορί ο Κωστένογλου!

Τέλος ο Δώνης, φαβορί ο Κωστένογλου!
Δώνης

Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Γιώργος Δώνης, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ (ώρα 01:22). Φαβορί ο Κωστένογλου

Η... μαραθώνια συνάντηση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον Γιώργο Δώνη ολοκληρώθηκε και αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου: Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας κ. Γιώργο Δώνη. Η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί τον κ. Δώνη για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος αποχώρησε άδοξα από την ομάδα την περσινή σεζόν, αν και οδήγησε την Ένωση πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, είναι ο βασικός υποψήφιος για τη θέση του προπονητή στην ΑΕΚ, μετά την απομάκρυνση του Γιώργου Δώνη από τον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Ο παλαίμαχος αμυντικός της ΑΕΚ αποτελεί πρόταση του Στέλιου Μανωλά, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα γενικού αρχηγού στην ομάδα. Οι δυο τους ήταν συμπαίκτες στο τελευταίο πρωτάθλημα της ΑΕΚ το 1994, όταν αποτελούσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της ομάδας.

Μία ακόμα λύση θεωρείται ο Έβαλντ Λίνεν, ο οποίος από την ημέρα που τελείωσε τη συνεργασία του με τον Πανιώνιο, βρίσκεται ψηλά στην κιτρινόμαυρη λίστα.

Η περίπτωση του Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν υφίσταται ακόμα και αν το όνομά του έπαιξε πολύ από το Σάββατο το βράδυ, καθώς ο Σερβοέλληνας τεχνικός οδεύει προς την Τρίπολη και τον Αστέρα.

Κόλα ή Σαβέβσκι για προπόνηση

Με τον Γιώργο Δώνη να αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ, η επόμενη μέρα βρίσκει την Ένωση χωρίς προπονητή και χωρίς του συνεργάτες του (Αγγελίνας, Μένταν, Γεωργίτσας).

Πράγμα που σημαίνει πως ο Αντώνης Κέζος μαζί με τον Μπλένταρ Κόλα ή Τόνι Σαβέβσκι θα αναλάβουν να "τρέξουν" την ομάδα μέχρι την πρόσληψη του νέου τεχνικού.

Ξέσπασμα χωρίς... αντίκρυσμα

Το τελευταίο περιστατικό του Γιώργου Δώνη στα αποδυτήρια της ΑΕΚ έγινε στο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας τεχνικός με το που μπήκε μέσα στα αποδυτήρια άρχισε να πετάει πράγματα, να κλοτσάει ότι έβρισκε μπροστά του και φώναζε προς τους παίκτες του: "Τι είναι αυτά τα χάλια; Ξέρετε που παίζεται; Τι θα γίνει;" ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Δώνη:

"Είναι τόσο δύσκολο να βάλετε την μπάλα κάτω και να κάνουμε μια-δύο οργανωμένες επιθέσεις; Δεν είναι εικόνα αυτή. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό. Τι θα γίνει; Κάτι πρέπει να κάνετε! Είναι ντροπή αυτή η εικόνα. Παίξτε με πάθος, ένταση, όπως είπαμε. Βγάλτε το στο γήπεδο!", ήταν τα λόγια που εκνευρισμένου τεχνικού.

Από την άλλη μεριά, οι παίκτες με κατεβασμένο το κεφάλι, ακούγανε χωρίς να έχουν τη δύναμη ούτε για να συμφωνήσουν. Το ξέσπασμα του Δώνη, που είπε και άλλα στους παίκτες πριν βγουν για το δεύτερο μέρος με τον Πανσερραϊκό, ήταν και το τελευταίο του στον "κιτρινόμαυρο" πάγκο.
























TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ