ΑΕΚ

Nικολάου: "Πιστός στην ΑΕΚ ο Ντούσκο"

Nικολάου: "Πιστός στην ΑΕΚ ο Ντούσκο"
Λάκηςνικολάου

Την πίστη του ότι η ΑΕΚ περνάει σε μία νέα και καλύτερη εποχή με την επιστροφή του Ντούσαν Μπάγιεβιτς, εξέφρασε ο Λάκης Νικολάου

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, Λάκης Νικολάου μίλησε στον "Sentra 103,3" και τόνισε ότι θα συνεχίσει την εργασία του ως ορθοπεδικός στον Ολυμπιακό και ευελπιστεί στην αποδοχή του Μπάγεβιτς από τον κόσμο της ΑΕΚ.
Για τις αντιρρήσεις του Μπάγεβιτς: " Δεν ενεργοποίησα εγώ την προθυμία του Μπάγεβιτς. Είμαι απλά ένας μεσάζοντας στις επαφές του με τη διοίκηση. Μετά τη ταλαιπωρία που υπέστη η ΑΕΚ και φτάνοντας στο σημείο που δεν γίνεται χειρότερα έπρεπε να συστρατευθούν όλες οι δυνάμεις που είναι γύρω από την ομάδα".

Για τους μετόχους και την απουσία του προέδρου-ασπίδα στην ΑΕΚ: " Πρέπει κάποια πράγματα να τα ξεπεράσουμε και εδώ θα φανεί ποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για την ομάδα. Δεν πρέπει να πάρουμε σαν παράδειγμα τη περίοδο προεδρίας του Ντέμη. Είμαι από τους εμπνευστές του πολυμετοχικού μοντέλου στην ΑΕΚ. Με το Ντέμη δεν είχαν εικόνα οι μέτοχοι του τι συμβαίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Γίνανε αρκετά καλά βέβαια, προσπάθησαν να κάνουν και άλλα. Δεν τα κατάφεραν και φτάσαμε στο σημείο να είμαστε μακριά από τους στόχους της ομάδας. Ολόκληρη η διοίκηση προστατεύει όχι μόνο ο πρόεδρος. Έχουμε μια πολυμετοχική διοίκηση με άτομα που συνεργάζονται. Η γνώμη μου είναι ότι ο Μπάγεβιτς με αυτή τη διοίκηση θα κάνει καλύτερη δουλειά

".

Για ποιο λόγο εμπιστεύτηκαν στο Μπάγεβιτς την ομάδα: " Για να μην προσωποποιήσουμε τα γεγονότα όλοι έχουμε καταλάβει ότι χρειάζεται ένα στιβαρό άτομο στο τιμόνι της αγωνιστικά και αποδεδειγμένα είχαμε στο μυαλό μας ότι αυτός είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Όταν φτάσαμε στο σημείο να θέλουμε ένα προπονητή στην ομάδα όλοι οι ΑΕΚτζήδες είχαν στο μυαλό τους το καλύτερο. Το Ντούσαν Μπάγεβιτς. Για τον οποίο απλά πρέπει να ξεπεράσουμε τις μικρο παρεξηγήσεις και να δούμε το καλό της ομάδας".

Για την Ορίτζιναλ και τις αντιρρήσεις της για την επιστροφή του Ντούσαν Μπάγεβιτς: " Είχαμε ανάγκη να ανορθώσουμε την ομάδα και να συσπειρωθούμε. Αν έχει καταλάβει η Ορίτζιναλ τι διοικεί πρέπει να είναι πιο σοβαρή. Διοικεί ένα μεγάλο σύλλογο. Είναι σημαντική ιστορία η ΑΕΚ. Δεν είναι παίξε γέλασε και θα πρέπει να καθίσουν να δούνε σοβαρά το πως θα επιβιώσει η ομάδα.

Θα επιβιώσει με πόλεμο επειδή κάποια στιγμή παλιά μας πρόδωσε και έφυγε; Δεν μιλάμε σοβαρά. Πως να μη χάνει η ομάδα όταν γιουχάρουν οι ίδιοι οι οπαδοί αυτούς που απαρτίζουν την ομάδα; Να κοιτάξουν το καλό της ομάδας. Δεν έχει κότσια η ηγετική ομάδα της Ορίτζιναλ να δεί το καλό της ομάδας. Δεν μπορούν να ελέγξουν 30-40 θερμοκέφαλους οπαδούς της ομάδας

".

Για τον Δημήτρη Χατζηχρήστο: " Ο κύριος Χατζηχρήστος πρέπει να μιλήσει υπεύθυνα. Έχει τη μεγαλύτερη θέση μέσα στην ΑΕΚ. Ούτε ο πρόεδρος της επαγγελματικής ΑΕΚ ούτε ο πρόεδρος του μπάσκετ. Είναι μια θέση που για εμάς είναι θεσμός. Πρέπει ο κύριος Χατζηχρήστος να έρθει αντιμέτωπος με τις ευθύνες του ως πρόεδρος της ερασιτεχνικής. Αν δεν μπορεί να μείνει υπεύθυνος των φιλάθλων της ΑΕΚ θα του συγχωρούσα ότι έλεγε.

Τώρα όμως να τοποθετείται με βάση κάτι που είχε γίνει παλιά δεν το συγχωρώ. Αν έχει προσωπικά με οποιονδήποτε πρέπει να τα βάλει στη μπάντα και να μη σκέφτεται τι τον καλύπτει συναισθηματικά. Αλλά σαν πρόεδρος της ΑΕΚ δεν προσφέρει με αυτά που λέει"

.

Για τη διάθεση ατόμων-συμβόλων για την ΑΕΚ να εμπλακούν με την ομάδα: " Η διάθεση είναι να βοηθήσουμε χωρίς να θέλουμε κάτι. Δεν θέλουμε καμία αντίθεση απέναντι στην ΑΕΚ. Η πρώτη σκέψη του Μανωλά ο οποίος δεν είχε και τις καλύτερες σκέψεις με τον Μπάγεβιτς ήταν ότι μόνο ο Μπάγεβιτς θα μπορούσε να συμμορφώσει την ομάδα".

Για το Νικολαΐδη και το τρόπο διοίκησης του: " Ο Νικολαΐδης ήταν εγωκεντρικός. Πέρναγαν όλα από το χέρι του. Είχε ένα στυλ διοίκησης που μας έδιωξε όλους όσους θέλαμε να βοηθήσουμε στην ΑΕΚ".

Για το αν έχει υπάρξει οριστική συμφωνία Μπάγεβιτς-ΑΕΚ: " Δεν ξέρω κάτι παραπάνω από όταν έφερα το Ντούσαν σε επαφή με τους διοικούντες . Είναι θετικός λόγω της αγάπης του για την ΑΕΚ".














TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ