ΑΕΚ

Όχι Χατζηχρήστου σε Μπάγεβιτς

Όχι Χατζηχρήστου σε Μπάγεβιτς
Χατζηχρήστος

Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος, δεν δίνει συγχωροχάρτι επιστροφής στον Ντούσαν Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ με δηλώσεις του στην "ΕΡΑ ΣΠΟΡ" θεωρεί την επιστροφή του Νίκο Κωστένογλου ως την ιδανική λύση για τον πάγκο της "Ένωσης": " Είχε χρυσή ευκαιρία να γίνει ΑΕΚάρχης αλλά δεν τα κατάφερε. Η ΑΕΚ είχε γεμίσει με ανθρώπους δικούς του. Η γνώμη μου είναι αρνητική. Ο Κωστένογλου για μένα είναι ιδανική λύση. Να έρθει ως υπηρεσιακός και αν πάρει το πρωτάθλημα, να μείνει.

Ο Δώνης στην παρούσα φάση έπρεπε να φύγει, δεν πήγαινε άλλο δυστυχώς. Αυτό που είδαμε με τον Πανσερραϊκό δεν ήταν θέαμα. Η παρουσία του Μανωλά θα ήταν βάλσαμο. Όμως ο Μανωλάς είναι δύσκολος άνθρωπος. Θα μπορούσε να βοηθήσει στα αποδυτήρια, αλλά αυτή τη στιγμή η παρουσία του Κωστένογλου θα ήταν πιο αποτελεσματική. Μελισσανίδης δεν υπάρχει πουθενά.

Ολοι αυτοί που αγωνιούν για τον Σκόκο και τον Μπλάνκο, να βοηθήσουν την Ερασιτεχνική. Εκεί υπάρχει πραγματικό πρόβλημα, είχε δεν υπάρχουν χρήματα. Και κάποιος να δώσει τα 105.000 ευρώ για τον Πάβιτς για να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα η ομάδα μπάσκετ που έχει ξεκινήσει τόσο καλά», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Χατζηχρήστος

".




TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ